Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17013
14.4.12 09:15
@janinka4444 píše:
Naposled 16 let! Před tím se 2× rozešli a v díle to zaznělo,že dcery jsou jeho vlastní.

Promiň, špatně jsi koukala, ještě jednou jsem si to pustila, jsou spolu 16 let, žádné naposledy, ale dohromady! Tudíž ty dvě starší jeho nejsou určitě… Je vlastní a vlastní, pokud si je adoptoval, jsou jeho „vlastní“ dle zákona, ale splodil je jistě nekdo jiný, protože to by fakt nestihli, pořídit si během 16tiletého vztahu 18tiletou houmelesačku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.4.12 09:18

Holky uz 2 dily jsem nevidela pac ziju mimo cr a to voyo po me uz chce registraci.
nejde to pustit nekde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
14.4.12 09:22
@barique píše:
Holky uz 2 dily jsem nevidela pac ziju mimo cr a to voyo po me uz chce registraci.
nejde to pustit nekde jinde?

stáhnout z ulozto.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.12 09:23
@barique píše:
nejde to pustit nekde jinde?

stáhni si to na ulozto.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15488
14.4.12 09:24
@janinka4444 píše:
Fakt??? tak to jsem opravdu nevěděla! 8o

Jj větší pravděpodobnost je z toho ložního prádla,ale i tak to můžeš chytit na záchodě.Je to hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
14.4.12 09:26

jee to me nenapadlo.dik

@kocunka píše:
stáhni si to na ulozto.cz ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1076
14.4.12 09:53

Holky, jak jsem statečná, tak včera jsem se neubránila slzám v nasrání z toho, jak je možný, že takovejhle paskvil může mít děti a já ne… Je to prostě nad můj pochop. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.12 10:07

@eňula :hug: chápu tě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.4.12 10:13
@monika32 píše:
Promiň, špatně jsi koukala, ještě jednou jsem si to pustila, jsou spolu 16 let, žádné naposledy, ale dohromady! Tudíž ty dvě starší jeho nejsou určitě… Je vlastní a vlastní, pokud si je adoptoval, jsou jeho „vlastní“ dle zákona, ale splodil je jistě nekdo jiný, protože to by fakt nestihli, pořídit si během 16tiletého vztahu 18tiletou houmelesačku :mrgreen:

Jo aha tak to jsem opravdu špatně pochopila! To se omlouvám,tak to ji asi adoptoval,mně zmátlo to že říkal,vlastní dcera,nebo moje?! To máš pravdu to by fakt nestihli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.4.12 10:15
@Niki89 píše:
Jj větší pravděpodobnost je z toho ložního prádla,ale i tak to můžeš chytit na záchodě.Je to hnus.

Hmm tak to je hezký,už nikdy nejdu na veřejný záchody! :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.4.12 10:27
@janinka4444 píše:
Jo aha tak to jsem opravdu špatně pochopila! To se omlouvám,tak to ji asi adoptoval,mně zmátlo to že říkal,vlastní dcera,nebo moje?! To máš pravdu to by fakt nestihli :mrgreen:

Hele pokud říkal vlastní, tak kecal :mrgreen: Ale na tom není nic divného, spíš by mně zajímalo, zda něco z toho, co vypustil z huby byla pravda :mrgreen: :lol: :lol: Opravdu škoda je těch dvou malých princezen, je bohužel jasné, co z nich vyroste :( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.4.12 10:28

Teda u nás si holka chtít zapálit byť v 16, ale kdoví, jak dlouho už slečinka hulí, táta by ji přinejmenším zlámal haksničku :mrgreen: To je hrozná nezodpovědnost a nevýchova, místo aby si sypali popel na hlavu, jak je kouření hnusné abla, bla, bla, tak ji ubalí cigáro. bych mu taky ubalila, jednou zprava a druhou zleva :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.4.12 10:32
@monika32 píše:
Teda u nás si holka chtít zapálit byť v 16, ale kdoví, jak dlouho už slečinka hulí, táta by ji přinejmenším zlámal haksničku :mrgreen: To je hrozná nezodpovědnost a nevýchova, místo aby si sypali popel na hlavu, jak je kouření hnusné abla, bla, bla, tak ji ubalí cigáro. bych mu taky ubalila, jednou zprava a druhou zleva :cert:

Jo pod tohle bych se klidně podepsala, hlavně tu poslední větu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
14.4.12 10:33
@monika32 píše:
Hele pokud říkal vlastní, tak kecal :mrgreen: Ale na tom není nic divného, spíš by mně zajímalo, zda něco z toho, co vypustil z huby byla pravda :mrgreen: :lol: :lol: Opravdu škoda je těch dvou malých princezen, je bohužel jasné, co z nich vyroste :( :cert:

No lhal jako když tiskne,takže těžko mu něco věřit. Ty holčičky byly hezké,no holt rodinu si nikdo nevybírá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.4.12 10:49

holky,tak kdo má ten účet na voyu a dá další díl na uložto? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie