Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@janinka4444 píše:
Naposled 16 let! Před tím se 2× rozešli a v díle to zaznělo,že dcery jsou jeho vlastní.
Promiň, špatně jsi koukala, ještě jednou jsem si to pustila, jsou spolu 16 let, žádné naposledy, ale dohromady! Tudíž ty dvě starší jeho nejsou určitě… Je vlastní a vlastní, pokud si je adoptoval, jsou jeho „vlastní“ dle zákona, ale splodil je jistě nekdo jiný, protože to by fakt nestihli, pořídit si během 16tiletého vztahu 18tiletou houmelesačku ![]()
Holky uz 2 dily jsem nevidela pac ziju mimo cr a to voyo po me uz chce registraci.
nejde to pustit nekde jinde?
@barique píše:
Holky uz 2 dily jsem nevidela pac ziju mimo cr a to voyo po me uz chce registraci.
stáhnout z ulozto.cz ![]()
@barique píše:
stáhni si to na ulozto.cz ![]()
@janinka4444 píše:
Fakt??? tak to jsem opravdu nevěděla!
Jj větší pravděpodobnost je z toho ložního prádla,ale i tak to můžeš chytit na záchodě.Je to hnus.
jee to me nenapadlo.dik
@kocunka píše:
stáhni si to na ulozto.cz
Holky, jak jsem statečná, tak včera jsem se neubránila slzám v nasrání z toho, jak je možný, že takovejhle paskvil může mít děti a já ne… Je to prostě nad můj pochop. ![]()
@monika32 píše:
Promiň, špatně jsi koukala, ještě jednou jsem si to pustila, jsou spolu 16 let, žádné naposledy, ale dohromady! Tudíž ty dvě starší jeho nejsou určitě… Je vlastní a vlastní, pokud si je adoptoval, jsou jeho „vlastní“ dle zákona, ale splodil je jistě nekdo jiný, protože to by fakt nestihli, pořídit si během 16tiletého vztahu 18tiletou houmelesačku
Jo aha tak to jsem opravdu špatně pochopila! To se omlouvám,tak to ji asi adoptoval,mně zmátlo to že říkal,vlastní dcera,nebo moje?! To máš pravdu to by fakt nestihli ![]()
@Niki89 píše:
Jj větší pravděpodobnost je z toho ložního prádla,ale i tak to můžeš chytit na záchodě.Je to hnus.
Hmm tak to je hezký,už nikdy nejdu na veřejný záchody! ![]()
@janinka4444 píše:
Jo aha tak to jsem opravdu špatně pochopila! To se omlouvám,tak to ji asi adoptoval,mně zmátlo to že říkal,vlastní dcera,nebo moje?! To máš pravdu to by fakt nestihli
Hele pokud říkal vlastní, tak kecal
Ale na tom není nic divného, spíš by mně zajímalo, zda něco z toho, co vypustil z huby byla pravda
Opravdu škoda je těch dvou malých princezen, je bohužel jasné, co z nich vyroste
![]()
Teda u nás si holka chtít zapálit byť v 16, ale kdoví, jak dlouho už slečinka hulí, táta by ji přinejmenším zlámal haksničku
To je hrozná nezodpovědnost a nevýchova, místo aby si sypali popel na hlavu, jak je kouření hnusné abla, bla, bla, tak ji ubalí cigáro. bych mu taky ubalila, jednou zprava a druhou zleva ![]()
@monika32 píše:
Teda u nás si holka chtít zapálit byť v 16, ale kdoví, jak dlouho už slečinka hulí, táta by ji přinejmenším zlámal haksničkuTo je hrozná nezodpovědnost a nevýchova, místo aby si sypali popel na hlavu, jak je kouření hnusné abla, bla, bla, tak ji ubalí cigáro. bych mu taky ubalila, jednou zprava a druhou zleva
Jo pod tohle bych se klidně podepsala, hlavně tu poslední větu ![]()
@monika32 píše:
Hele pokud říkal vlastní, tak kecalAle na tom není nic divného, spíš by mně zajímalo, zda něco z toho, co vypustil z huby byla pravda
![]()
![]()
Opravdu škoda je těch dvou malých princezen, je bohužel jasné, co z nich vyroste
![]()
No lhal jako když tiskne,takže těžko mu něco věřit. Ty holčičky byly hezké,no holt rodinu si nikdo nevybírá. ![]()