Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4065
13.4.12 22:14
@sophinka píše:
to byla rodinná přítelkyněPříspěvek upraven 13.04.12 v 22:13

To byla prý nějaká rodinná známá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.4.12 22:14

Jo jo,i takové špíny a odpad žijí v naší zemi.Sociálku na ně :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 22:15

Jj, o tom 5. dítěti nebyla vůbec zmíňka 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
13.4.12 22:17
@MarinkaCu píše:
To byla prý nějaká rodinná známá..

To mi nějak uteklo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.4.12 22:19
@verenika píše:
Jj, o tom 5. dítěti nebyla vůbec zmíňka 8o

Jak o pátém..? 8o
Však říkali,že mají 4 holky,ale ta Nikola,že s nima nežije,ne?Nebo jsem blbě poslouchala?
To mě taky přišlo prapodivné,s tou mladou,to vypadalo jak nahrané…Jak se najednou rozhodl,normálně jí zavolal atd…

• Citovat
  • Upravit
11620
13.4.12 22:32
@CokeLady píše:
Fakt jo? 8o No když už jsme odbočily ouplně, tak já vůbec nepochopim, že se někdo nechá oholit až před porodem v nemocnici… když je jasný, že k porodu musí být žena dole oholená, tak jako přijít tam s nějakým přírodním porostem 2-3 cm dlouhým a roztáhnout nohy na sestru, ať jí oholí, to mi přijde děs. :poblion: :poblion:I kdybych si pěstovala bobříka, to je každého věc, někdo se holí, někdo trochu , někdo ne, tak NECHÁPU, jak se může nechat oholit až v porodnici :zed: :zed: :zed:

Tak já jsem si to taky nedovedla představit, ale neočekávané půlnoční rupnutí vody - a holila mě sestra. :oops: A bylo mi to úúúplně ukradené :mrgreen: . Nevím jak jí, chudině :roll: . Ale věděla jsem, že pokud se stihne, bude císař.
Omlouvám se za OT. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
13.4.12 22:33

Co ty filcky? Myslíte, že to fakt chytla tam? Ta bez zubů byla u nich jako na dovolené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.4.12 22:36
@Veryska81 píše:
Co ty filcky? Myslíte, že to fakt chytla tam? Ta bez zubů byla u nich jako na dovolené :)

To teda jo,buď seděla v kuchyni za stolem a nebo kouřila před barákem… :D
Já teda nevím…Mě by spíš zajímalo,jak se k tomu dostala..Jestli z ručníku? :roll: Já bych si rozhodně vzala svůj,kdybych nevěděla kam jedu…

• Citovat
  • Upravit
4065
13.4.12 22:39

Ty filcky jsem četla, že člověk může chytit i třeba z povlečení,takže myslím, že nejspíš tak, nebo ten ručník. Určitě je musela chytnout tam, jinak by to určitě nevytahovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
13.4.12 22:39

@Veryska81 Taky jsem nad tím přemýšlela. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
13.4.12 22:40

@MarinkaCu Taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.4.12 22:40
@Silwinka87 píše:
To teda jo,buď seděla v kuchyni za stolem a nebo kouřila před barákem… :D
Já teda nevím…Mě by spíš zajímalo,jak se k tomu dostala..Jestli z ručníku? :roll: Já bych si rozhodně vzala svůj,kdybych nevěděla kam jedu…

bych řekla,že měla svůj v koupelně a nějaký dobrák se do něj utřel?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.4.12 22:41
@MarinkaCu píše:
Ty filcky jsem četla, že člověk může chytit i třeba z povlečení,takže myslím, že nejspíš tak, nebo ten ručník. Určitě je musela chytnout tam, jinak by to určitě nevytahovala!

Já si myslím,že by si to určitě nevymyslela…Jako hlavně,když mají děcka v 16-ti červavé zuby,tak tam ta hygiena asi hodně vázne… :roll:

• Citovat
  • Upravit
1076

Holky - sotva jsem dokoukala, tak jsem ze sebe mohla dostat jen „ty vole, ty vole, ty vole“. To je prostě katastrofa! Ten chlap jen přes obrazovku fyzicky nechutnej, ulhanej, psychopatickej primitiv, jeho 2× exžena pravá ořechová socka, která radši, než by těch 500 měsíčně věnovala na maso pro ty děcka, tak to prohulí. Lednička prázdná, ale ona vyoblíkaná, on velkej prsten jako největší borec… No, mě je zle! Nejhorší je, že ty děcka budou úplně stejné, jako jejich dva ubozí, primitivní a ulhaní rodiče. To je tragédie. Štěpánka má můj obdiv, že to vůbec vydržela - a ještě k tomu s úsměvem.
Pokud alespoň něco v tomhle státě funguje, tak hned první pracovní den po odvysílání tohohle humusu by jim tam měla naběhnout sociálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@sophinka píše:
bych řekla,že měla svůj v koupelně a nějaký dobrák se do něj utřel?

:mrgreen: Tak to nejspíš bylo… :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí