Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
13.4.12 21:46
@verenika píše:
já myslím, že mohou očekávat velmi brzy návštěvu ze sociálky. Jako kdyby moje dítě hulilo v 16 tak mu spřerážim ruce a ona jim hulila doma v kuchyni :cert: :poblion:

sociálka se takovými prkotinami nezabývá,věř mi. nedávno jsme něco podobného řešili ve vzdálené rodině a to se zjistilo ,že dcerunka ve 13 sexuje,kouří a chlastá a kdo ví co všechno. Volala jsem na sociálku a ..... nic

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 21:47
@sophinka píše:
sociálka se takovými prkotinami nezabývá,věř mi. nedávno jsme něco podobného řešili ve vzdálené rodině a to se zjistilo ,že dcerunka ve 13 sexuje,kouří a chlastá a kdo ví co všechno. Volala jsem na sociálku a ..... nic

Hmm, ale tohle bylo dost profláknutý :think: A ten váš případ fakt neřešili? 8o Děsný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.4.12 21:48
@verenika píše:
Nějak tam padlo, že jim při tom útěku sebrala peníze na nájem :think:

já mu nevěřím ani jeho jméno.

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 21:49
@sophinka píše:
já mu nevěřím ani jeho jméno.
:pankac: Byl fakt otřesnej :zed: Ty velký dcery byly ošklivky, ale ty menší byly milounký..škoda jich. Jenže takových rodin je :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
13.4.12 21:49

já si spíš myslím, že ÚP půjde o honorář za natáčení :think: …pokud je paní na ÚP, což evidentně je, nesmí s nic vydělat, ne?

Sakra,ale to mi taky vytáčí :cert: , na cigára mají,ale neviděla jsem nikde jediný kousek ovoce pro děti, nebo zeleniny.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
13.4.12 21:50

By mě zajímalo, zda se ona „milá rodinka z Liberce“ dnes dívala na TV sestřih, co na to asi říkali…samé lži, sestříhali to, jak potřebovali, nic není pravda, tak to nebylo :lol: :lol: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
13.4.12 21:50

@verenika trošku mi přišlo,že ty malé jsou jiné než ty starší… jako že po kom? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.4.12 21:51
@verenika píše: :pankac: Byl fakt otřesnej :zed: Ty velký dcery byly ošklivky, ale ty menší byly milounký..škoda jich. Jenže takových rodin je :zed:

dorostou ,nabarví vlásky na černo ,dají žváro do pusinek a budou jak vejce ,vejci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 21:52
@AgatkaZ píše:
@verenika trošku mi přišlo,že ty malé jsou jiné než ty starší… jako že po kom? :think:

Jj, byly blndýnky..Ta nejstarší byla nejspíš zrzka..prosvítaly jí tam vlasy…Bůhví jeli stejný otec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@sophinka píše:
dorostou ,nabarví vlásky na černo ,dají žváro do pusinek a budou jak vejce ,vejci :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
@sophinka píše:
dorostou ,nabarví vlásky na černo ,dají žváro do pusinek a budou jak vejce ,vejci :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.4.12 21:53

Z dnesniho dilu plyne jedine:Nejhorsi je opravdu srazka s blbcem.. :zed: .Ale ta Stepanka to teda vzala docela statecne,ja bych asi tak trpeliva nebyla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
13.4.12 21:54

Tak ono už o tom párečku svědčí i to,že jsou spolu dvakrát vzatí i dvakrát rozvedení :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 21:55
@Pavlínka05 píše:
Tak ono už o tom párečku svědčí i to,že jsou spolu dvakrát vzatí i dvakrát rozvedení :lol: :mrgreen:

Ty dva jsou si prostě souzení, zbyli na sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
13.4.12 21:56
@marketta1 píše:
Z dnesniho dilu plyne jedine:Nejhorsi je opravdu srazka s blbcem.. :zed: .Ale ta Stepanka to teda vzala docela statecne,ja bych asi tak trpeliva nebyla..

To jo, jak se pořád usmívala :) Já bych pukla vzteky, kdyby na mě takový hňup řvla, ať jdu uklízet :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí