Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka píše:
sociálka se takovými prkotinami nezabývá,věř mi. nedávno jsme něco podobného řešili ve vzdálené rodině a to se zjistilo ,že dcerunka ve 13 sexuje,kouří a chlastá a kdo ví co všechno. Volala jsem na sociálku a ..... nic
Hmm, ale tohle bylo dost profláknutý
A ten váš případ fakt neřešili?
Děsný ![]()
@verenika píše:
Nějak tam padlo, že jim při tom útěku sebrala peníze na nájem
já mu nevěřím ani jeho jméno.
@sophinka píše:
já mu nevěřím ani jeho jméno.
já si spíš myslím, že ÚP půjde o honorář za natáčení
…pokud je paní na ÚP, což evidentně je, nesmí s nic vydělat, ne?
Sakra,ale to mi taky vytáčí
, na cigára mají,ale neviděla jsem nikde jediný kousek ovoce pro děti, nebo zeleniny.....
By mě zajímalo, zda se ona „milá rodinka z Liberce“ dnes dívala na TV sestřih, co na to asi říkali…samé lži, sestříhali to, jak potřebovali, nic není pravda, tak to nebylo
![]()
@verenika trošku mi přišlo,že ty malé jsou jiné než ty starší… jako že po kom? ![]()
@verenika píše:Byl fakt otřesnej
Ty velký dcery byly ošklivky, ale ty menší byly milounký..škoda jich. Jenže takových rodin je
dorostou ,nabarví vlásky na černo ,dají žváro do pusinek a budou jak vejce ,vejci ![]()
@AgatkaZ píše:
@verenika trošku mi přišlo,že ty malé jsou jiné než ty starší… jako že po kom?
Jj, byly blndýnky..Ta nejstarší byla nejspíš zrzka..prosvítaly jí tam vlasy…Bůhví jeli stejný otec ![]()
Z dnesniho dilu plyne jedine:Nejhorsi je opravdu srazka s blbcem..
.Ale ta Stepanka to teda vzala docela statecne,ja bych asi tak trpeliva nebyla..
Tak ono už o tom párečku svědčí i to,že jsou spolu dvakrát vzatí i dvakrát rozvedení
![]()
@Pavlínka05 píše:
Tak ono už o tom párečku svědčí i to,že jsou spolu dvakrát vzatí i dvakrát rozvedení![]()
Ty dva jsou si prostě souzení, zbyli na sebe ![]()
@marketta1 píše:
Z dnesniho dilu plyne jedine:Nejhorsi je opravdu srazka s blbcem...Ale ta Stepanka to teda vzala docela statecne,ja bych asi tak trpeliva nebyla..
To jo, jak se pořád usmívala
Já bych pukla vzteky, kdyby na mě takový hňup řvla, ať jdu uklízet ![]()
sociálka se takovými prkotinami nezabývá,věř mi. nedávno jsme něco podobného řešili ve vzdálené rodině a to se zjistilo ,že dcerunka ve 13 sexuje,kouří a chlastá a kdo ví co všechno. Volala jsem na sociálku a ..... nic