Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vlastně městský na sebe vyloženě zbyli, kdo jiný by si je vzal, lžou oba, v hlavě namleto nastejno, tak není problém ![]()
Kde se berou filcky?To je snad z NEhygieny nebo ne?Chlap naloženej věčně ve vaně
A musí to svědět,to by asi poznali ne? ![]()
@Tereza1986 já teda vím z vyprávění od tety, že ona je kdysi dávno chytla ze sena
![]()
@Tereza1986 píše:
Kde se berou filcky?To je snad z NEhygieny nebo ne?Chlap naloženej věčně ve vaněA musí to svědět,to by asi poznali ne?
to jsme řešili pár stránek zpět ![]()
Ten velmi milý (samozřejmě IRONIE!
) týpek z města mě fakt dostává
A ta jeho starší dcera (18ti letá), ta to dodělala úplně, fakt že jo. Nedovedu si představit, že by manžel kouřil v domě (naštěstí nekouří) a už vůbec si nedovedu představit, že by moje 16ti letá dcera kouřila. Fakt vrchol.
@Tereza1986 píše:
@Reinkatak si je ta šumavanda možná přivezla už ze statku
je to možný ![]()
@Gituš píše:
Ten velmi milý (samozřejmě IRONIE!) týpek z města mě fakt dostává
A ta jeho starší dcera (18ti letá), ta to dodělala úplně, fakt že jo. Nedovedu si představit, že by manžel kouřil v domě (naštěstí nekouří) a už vůbec si nedovedu představit, že by moje 16ti letá dcera kouřila. Fakt vrchol.
a já si živě dovedu představit co bych uděla svým dětem ,kdyby to chtěli byť jen zkusit zapálit si kdekoliv
Vrtá mi hlavou,že na začátku říkali ,že v liberci mají 5 dětí (minule jsem si myslela ,že jsem se přeslechla) ale jak počítám tak počítám jsou tam jen 4 ![]()
@Xhnip píše:
to je debata o ničem, když jste na to koukaly napřed???
dneska mě to štve ,že nemám na co koukat
![]()
jsem odběhla za malým a unikla mi souvislost… co že se tam stalo? mají filcky nebo co????
Tak přemýšlím…mně někdo říct,že u nás chytl filcky a vši,tak ho vystřelím z bot
![]()
@Xhnip píše:
Však vy se budete koukat zase na tv až vám to zpoplatní????
slováci mrzáci už to udělali
![]()