Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také bych řekla, že žijí z prodeje různých propriet z farmy
navíc nikdo neví, z jakých poměrů pocházejí, že? můžou být finance i z jiných zdrojů ![]()
No jo, koleje, to je také škola života, tak jsem nečekala, až takové chuťovky ![]()
No mě přišlo, že ZOO máma se stará ozoo a táta maká někde vedle ne? asi budou mít nějaké polnosti…
@lusis píše:
a viděl jste někdo ty extrémné rodiny na jojce?
já nechytám Jojku
o co tam jde?
já koukala na netu,jsou tam 3 rodiny,1 je kluk po obrně,žijou s rodičema 100 let za opicema,maj doma neskutečnou špínu a hledá si partnerku.2 jsou 4 gayové a těm tam zase chybí žena,a 3 máma s 24 letým synem kterej nedělá a chlastá.
@CokeLady píše:
@lusishttp://uloz.to/hledej/?… ?? a o co v tom pořadu jde? prostě ukázat extrém a jak jsou schopni někteří žít?![]()
viděla jsem oba díly a příjde mi to tak,že chtějí ukázat netradiční rodiny,i když dělat si srandu z kluka po obrně je docela..
ale i ty rodiče jsou mimo,perou ve vaně,nemají záchod,ta máma říkala že věří že mimozemšťani jsou a přinesou nové technologie.učili ho tam polku aby si našel holku a tak..
A holky, kdy bývá ten pořad?
Takový průzkum…Předplatila si některá z vás to předplatné na Nově?
@Mahja píše:
A holky, kdy bývá ten pořad?Takový průzkum…Předplatila si některá z vás to předplatné na Nově?
Nee ![]()
@Mahja píše:
A holky, kdy bývá ten pořad?Takový průzkum…Předplatila si některá z vás to předplatné na Nově?
já taky ne! dost stačí že mě vytáčejí co 10minut s reklamama a ještě jim budu platit za archiv? ať si ho strčí do pr… ![]()
@CokeLady píše:
Mrkla jsem an první díl těch extrémních rodin a mně to přijde nějak blbej ten pořad… takovej o ničem. Ať tam je jakákoliv „rodina“, tak ten komentátor z toho udělá úplnou frašku a je to takové o ničem, bez příběhu, bez konce…@lusis jako ta první rodina byli sedláci a VELICE jednoduchý lidi, ale nějak jsme si nevšimla, že by prala ve vaně nebo neměli záchod a o mimozemšťanech taky ne
to bylo ve 2
@CokeLady píše:
@Johanka83Ona jí tam nechala 800 Kč? To jsem nějak přehlédla.. vím, že Štěpánka tam nenechala nic, že je nakoupeno a taky během toho byl její chlap na velké dobré nákupu, že se to ani do lednice nevlezlo.
To jsou kecy kuřáků - TO JE MÁ JEDINÁ NEŘEST, nic jiného nemám, toho se nevzdám… prostě bla bla kecy… Akorát se divím tomu kšeftu s plasmou, nevíte někdo jak to funguje?![]()
Jo jo, 500,– ve stravenkách a 300,– v penězích.
Taky jsem mrkla na díl, který bude v pátek a musím říct, že se mi nelíbila ani jedna rodina ![]()
Má někdo odkaz na další díl?
@kometa32 píše:
Taky jsem mrkla na díl, který bude v pátek a musím říct, že se mi nelíbila ani jedna rodina
Má někdo odkaz na další díl?
to ani voyo ještě nenabízí ![]()
@kozisek píše:
to ani voyo ještě nenabízí
nééé? tak to jsem asi hodně náročná ![]()