Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
10.4.12 11:57

Ježiš, to je dobrý na tom statku, že ji ten chlap vzal vykřičet a vyřádit. Mám pocit, že na tom statku se tak hezky rozumně staví k problémům :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.4.12 12:13

No fakt komedie hadr. Mezi 8mi očima, jak ten z bytu lže! Prej se v obýváku v botech nechodí :evil: no obdivuju tu ze statku, že to brala s humorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.4.12 13:18

A dokážete si předstvit mít 800,– Kč na 10 dní pro pět, resp. šest osob? 8o Ona tam říkala, že sama prohulí 500,– Kč měsíčně. No podle mne kecá a je to víc, ale budíž. A teď nevim jestli hulila i ta nejstarší, ale pokud by ona, ten její a ta 16ka prohulili za měsíc dohromady 1500,– Kč, tak kdyby nehulili, tak maj na 10dní 1300,– Kč. Takhle oni ale asi nepřemýšlí. :nevim: I 1300,– Kč na 10dní pro pět-šest lidí mi přijde strašně málo… :|

A docela by mě zajímalo, kde on vaří, protože jestli mu přijde normální vařit z konzerv, tak bych se vyhýbala tomu podniku, kde pracuje… :poblion:

A po tom, jak všichni viděli, jak je ona „pracovitá“, tak už jí tuplem nikdo nezaměstná.

Filcky se začaly řešit s nástupem nejstarší dcerky, tak asi odtud vítr vane…

Ta rodina ze Šumavy mi byla vcelku sympatická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
10.4.12 13:35
@CokeLady píše:
@Nainuva

Ohledně toho uklízení v bytě, tak ten Pavel z bytu prostě asi jen chtěl, aby uklízela Štěpánka, protože je to její povinnost coby vyměněné manželky dle manuálu. Ona neplnila, co měla :think: a to jemu vadilo.

Otázkou je, zda jeho žena normálně taky dělá všechno jen sama a dcery si vykuřujou a mladší hrajou nebo zda chtěl Pavlík jen udělat dusno.

Jo a jinak ohledně těch filcek, musela jsem si o tom něco najít, výraz znám, ale podrobnosti moc ne a fakt mám dojem, že filcky jsou extrém bezdomovců :poblion: Jsou to teda nějaký humáče broučkovitý, která se drží v ochlupení, nejčastěji genitálu, řitní oblasti, ale i vousy, podpaží a tak… Fuj, mně je :poblion: jen o tom píšu a přenáší se pohl. stykem, prádlem apod. KDE BY TO TAM MOHLA CHYTIT??? Napadá mě jen z WC prkýnka, ale i to mi přijde už moc sci-fi.Co myslíte?

Co já vím a slyšela jsem,tak ze záchodu se to chytí málokdy! Spíš z prádla ručníků a tak. A samozřejmě při pohlavním styku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.4.12 13:47

mno, tak jsem si taky stáhla ten díl a koukám na něj, jsem v podstatě u začátku a už totálně v šoku… ty zuby její… mazec… a ta dcera s tou cigaretou… kouření v bytě, humus… já byla silný kuřák, teď jsem občasný, co mám děti, ale nikdy bych si v bytě nezapálila, to je humus nad humus… Kouřim na balkoně a to ještě za sebou zavřu dveře, protože nesnášim i ten smrad, jak to stejně zavane dovnitř… :poblion:

• Citovat
  • Upravit
lusis
10.4.12 14:27

on nikde nevaří,je to skladník asi je jenom vyučenej ,,kuchař''.jinak nějaký konzervy a takový šmejdy :poblion: kor pro malý děti.

• Citovat
  • Upravit
Gibbo
10.4.12 14:32

No zrovna na to čumim a jakože on řekne, že ona je kráva apod… A ona v té druhé rodině hodí svoji práci na něj… Opravdu príma rodinka… Tady hodí na něj, ať si uklidí svůj pokoj (dle svého manžela se určitě řídí manuálem) a tahle nemůže chtít po nich nic, že chodí do školy? Trapnej !

• Citovat
  • Upravit
4151
10.4.12 15:13

Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verze :think: že si mám zaplatit předplatné. Jde vám to? :think:

případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout :nevim: Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
10.4.12 15:21
@kamak píše:
Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verze :think: že si mám zaplatit předplatné. Jde vám to? :think:případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout :nevim: Děkuji ;)

Mne to tady nejde spustit. Stahuju si dily z uloz.to (dam do vyhledavace Zamena nebo Vymena).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
10.4.12 15:28
@CokeLady píše:
@Johanka83

Ona jí tam nechala 800 Kč? To jsem nějak přehlédla.. vím, že Štěpánka tam nenechala nic, že je nakoupeno a taky během toho byl její chlap na velké dobré nákupu, že se to ani do lednice nevlezlo.

To jsou kecy kuřáků - TO JE MÁ JEDINÁ NEŘEST, nic jiného nemám, toho se nevzdám… prostě bla bla kecy… Akorát se divím tomu kšeftu s plasmou, nevíte někdo jak to funguje? 8o 8o

já dřív na plazmu chodila,ale na peníze se to teda nevyplatí.napojí tě a ležíš tam než se naplní 2 velké baňky,já chodila do Ústí a mraky lidí tam,dlouho se čeká i když tě objednaj,po 1 tě vyšetří jejich doktor.a pak už jen chodíš na odběry.Ale měla jsem pak velké modřiny a bylo mi hrozně špatně.po 1 jsem se i složila.

• Citovat
  • Upravit
5368
10.4.12 15:29

Podle me je to s tema filckama pritazeny na vlasy. Humus tam byl, vsi, zakoureno, ale tohle se snad neda jen tak chytit z bytu. Jedine snad z rucniku- ale kdybych jela nekam do neznama, beru rozhodne svuj.
A to koureni- tech 500 CZK muze byt realny, kdyz si na zacatku cigarety sami balili, ale i tak je to dost, kdyz ziji tak z ruky do huby. Urcite se to da aspon omezit a hlavne nehulit v byte. A kdyby me mama chytila, jak kourim v 16-ti, tak chytim takovou facku, ze se nestacim divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.4.12 15:33
@beodenka píše:
Podle me je to s tema filckama pritazeny na vlasy. Humus tam byl, vsi, zakoureno, ale tohle se snad neda jen tak chytit z bytu. Jedine snad z rucniku- ale kdybych jela nekam do neznama, beru rozhodne svuj.
A to koureni- tech 500 CZK muze byt realny, kdyz si na zacatku cigarety sami balili, ale i tak je to dost, kdyz ziji tak z ruky do huby. Urcite se to da aspon omezit a hlavne nehulit v byte. A kdyby me mama chytila, jak kourim v 16-ti, tak chytim takovou facku, ze se nestacim divit.

myslím,že tam něco chytnout mohla,filcky to asi nebyli :lol: možná ty vši nebo svrab kdoví. nicméně ,kdyby můj muž vyhodil moje dítě a bránil by mi ve stykus ním kopla bych ho do prdela tek rychle ,že by po cestě nestihl pozbírat ani osobní věci. A nechápu jak mohou vychovávat děti tak,že je normální v 16ti kouřit (natož doma) Pak by mě zajímalo ,co všechno je ještě u nich normální :think:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
10.4.12 15:35

tak jsem to také shlédla…drsný…ti Liberečáci byli divní…on byl teda na proplesknutí…lhář, děs…byla mi sympatická rodina ze Šumavy.Paní velice milá, a obdivuju ji,jak dokázala vydržet v klidu a neseřvat ho na konci mezi 8 očima. A že má syna bordeláře? No, nevšimla jsem si…jako,, v 17ti letech měl uklizeno normálně.Plný koš, no bože…pod postelí ponožku.....hlavně že v Liberci chodili po koberci v botech :roll:

• Citovat
  • Upravit
5368
10.4.12 15:48
@CokeLady píše:
taky by mě zajímalo, co vše je normální. Mně bylo uplně stydno, když začala o sobě i o svých dcerách říkat, že jsou všechny vyholený bez jedinýho chloupku na těle.

No, to me taky dost zarazilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 16:09
@CokeLady píše:
@NainuvaJo a jinak ohledně těch filcek, musela jsem si o tom něco najít, výraz znám, ale podrobnosti moc ne a fakt mám dojem, že filcky jsou extrém bezdomovců :poblion: Jsou to teda nějaký humáče broučkovitý, která se drží v ochlupení, nejčastěji genitálu, řitní oblasti, ale i vousy, podpaží a tak… Fuj, mně je :poblion: jen o tom píšu a přenáší se pohl. stykem, prádlem apod. KDE BY TO TAM MOHLA CHYTIT??? Napadá mě jen z WC prkýnka, ale i to mi přijde už moc sci-fi.Co myslíte?

k filckám, studovala jsem a asi by jsi se divila, kolik VŠ studentů to má :poblion: také jsem měla to potěšení, mrcha se utřela do mého ručníku, když jsem byla na víkend u našich, fakt radost, jsem to ořvala a pak si začala vše zamykat do skříní, mimochodem dcerunka doktorů - hogo fogo, ale prase nad prasata :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí