Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, to je dobrý na tom statku, že ji ten chlap vzal vykřičet a vyřádit. Mám pocit, že na tom statku se tak hezky rozumně staví k problémům ![]()
No fakt komedie hadr. Mezi 8mi očima, jak ten z bytu lže! Prej se v obýváku v botech nechodí
no obdivuju tu ze statku, že to brala s humorem
A dokážete si předstvit mít 800,– Kč na 10 dní pro pět, resp. šest osob?
Ona tam říkala, že sama prohulí 500,– Kč měsíčně. No podle mne kecá a je to víc, ale budíž. A teď nevim jestli hulila i ta nejstarší, ale pokud by ona, ten její a ta 16ka prohulili za měsíc dohromady 1500,– Kč, tak kdyby nehulili, tak maj na 10dní 1300,– Kč. Takhle oni ale asi nepřemýšlí.
I 1300,– Kč na 10dní pro pět-šest lidí mi přijde strašně málo… ![]()
A docela by mě zajímalo, kde on vaří, protože jestli mu přijde normální vařit z konzerv, tak bych se vyhýbala tomu podniku, kde pracuje… ![]()
A po tom, jak všichni viděli, jak je ona „pracovitá“, tak už jí tuplem nikdo nezaměstná.
Filcky se začaly řešit s nástupem nejstarší dcerky, tak asi odtud vítr vane…
Ta rodina ze Šumavy mi byla vcelku sympatická.
@CokeLady píše:
@NainuvaOhledně toho uklízení v bytě, tak ten Pavel z bytu prostě asi jen chtěl, aby uklízela Štěpánka, protože je to její povinnost coby vyměněné manželky dle manuálu. Ona neplnila, co měla
a to jemu vadilo.
Otázkou je, zda jeho žena normálně taky dělá všechno jen sama a dcery si vykuřujou a mladší hrajou nebo zda chtěl Pavlík jen udělat dusno.
Jo a jinak ohledně těch filcek, musela jsem si o tom něco najít, výraz znám, ale podrobnosti moc ne a fakt mám dojem, že filcky jsou extrém bezdomovcůJsou to teda nějaký humáče broučkovitý, která se drží v ochlupení, nejčastěji genitálu, řitní oblasti, ale i vousy, podpaží a tak… Fuj, mně je
jen o tom píšu a přenáší se pohl. stykem, prádlem apod. KDE BY TO TAM MOHLA CHYTIT??? Napadá mě jen z WC prkýnka, ale i to mi přijde už moc sci-fi.Co myslíte?
Co já vím a slyšela jsem,tak ze záchodu se to chytí málokdy! Spíš z prádla ručníků a tak. A samozřejmě při pohlavním styku. ![]()
mno, tak jsem si taky stáhla ten díl a koukám na něj, jsem v podstatě u začátku a už totálně v šoku… ty zuby její… mazec… a ta dcera s tou cigaretou… kouření v bytě, humus… já byla silný kuřák, teď jsem občasný, co mám děti, ale nikdy bych si v bytě nezapálila, to je humus nad humus… Kouřim na balkoně a to ještě za sebou zavřu dveře, protože nesnášim i ten smrad, jak to stejně zavane dovnitř… ![]()
on nikde nevaří,je to skladník asi je jenom vyučenej ,,kuchař''.jinak nějaký konzervy a takový šmejdy
kor pro malý děti.
No zrovna na to čumim a jakože on řekne, že ona je kráva apod… A ona v té druhé rodině hodí svoji práci na něj… Opravdu príma rodinka… Tady hodí na něj, ať si uklidí svůj pokoj (dle svého manžela se určitě řídí manuálem) a tahle nemůže chtít po nich nic, že chodí do školy? Trapnej !
Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verze
že si mám zaplatit předplatné. Jde vám to? ![]()
případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout
Děkuji ![]()
@kamak píše:
Chtěla jsems e na netu podívat na výměnu manželek a nejde mi ani čr ani sk verzeže si mám zaplatit předplatné. Jde vám to?
případně zda nevíte, kde se na to dá mrknout
Děkuji
Mne to tady nejde spustit. Stahuju si dily z uloz.to (dam do vyhledavace Zamena nebo Vymena).
@CokeLady píše:
@Johanka83Ona jí tam nechala 800 Kč? To jsem nějak přehlédla.. vím, že Štěpánka tam nenechala nic, že je nakoupeno a taky během toho byl její chlap na velké dobré nákupu, že se to ani do lednice nevlezlo.
To jsou kecy kuřáků - TO JE MÁ JEDINÁ NEŘEST, nic jiného nemám, toho se nevzdám… prostě bla bla kecy… Akorát se divím tomu kšeftu s plasmou, nevíte někdo jak to funguje?![]()
já dřív na plazmu chodila,ale na peníze se to teda nevyplatí.napojí tě a ležíš tam než se naplní 2 velké baňky,já chodila do Ústí a mraky lidí tam,dlouho se čeká i když tě objednaj,po 1 tě vyšetří jejich doktor.a pak už jen chodíš na odběry.Ale měla jsem pak velké modřiny a bylo mi hrozně špatně.po 1 jsem se i složila.
Podle me je to s tema filckama pritazeny na vlasy. Humus tam byl, vsi, zakoureno, ale tohle se snad neda jen tak chytit z bytu. Jedine snad z rucniku- ale kdybych jela nekam do neznama, beru rozhodne svuj.
A to koureni- tech 500 CZK muze byt realny, kdyz si na zacatku cigarety sami balili, ale i tak je to dost, kdyz ziji tak z ruky do huby. Urcite se to da aspon omezit a hlavne nehulit v byte. A kdyby me mama chytila, jak kourim v 16-ti, tak chytim takovou facku, ze se nestacim divit.
@beodenka píše:
Podle me je to s tema filckama pritazeny na vlasy. Humus tam byl, vsi, zakoureno, ale tohle se snad neda jen tak chytit z bytu. Jedine snad z rucniku- ale kdybych jela nekam do neznama, beru rozhodne svuj.
A to koureni- tech 500 CZK muze byt realny, kdyz si na zacatku cigarety sami balili, ale i tak je to dost, kdyz ziji tak z ruky do huby. Urcite se to da aspon omezit a hlavne nehulit v byte. A kdyby me mama chytila, jak kourim v 16-ti, tak chytim takovou facku, ze se nestacim divit.
myslím,že tam něco chytnout mohla,filcky to asi nebyli
možná ty vši nebo svrab kdoví. nicméně ,kdyby můj muž vyhodil moje dítě a bránil by mi ve stykus ním kopla bych ho do prdela tek rychle ,že by po cestě nestihl pozbírat ani osobní věci. A nechápu jak mohou vychovávat děti tak,že je normální v 16ti kouřit (natož doma) Pak by mě zajímalo ,co všechno je ještě u nich normální ![]()
tak jsem to také shlédla…drsný…ti Liberečáci byli divní…on byl teda na proplesknutí…lhář, děs…byla mi sympatická rodina ze Šumavy.Paní velice milá, a obdivuju ji,jak dokázala vydržet v klidu a neseřvat ho na konci mezi 8 očima. A že má syna bordeláře? No, nevšimla jsem si…jako,, v 17ti letech měl uklizeno normálně.Plný koš, no bože…pod postelí ponožku.....hlavně že v Liberci chodili po koberci v botech ![]()
@CokeLady píše:
taky by mě zajímalo, co vše je normální. Mně bylo uplně stydno, když začala o sobě i o svých dcerách říkat, že jsou všechny vyholený bez jedinýho chloupku na těle.
No, to me taky dost zarazilo ![]()
@CokeLady píše:
@NainuvaJo a jinak ohledně těch filcek, musela jsem si o tom něco najít, výraz znám, ale podrobnosti moc ne a fakt mám dojem, že filcky jsou extrém bezdomovcůJsou to teda nějaký humáče broučkovitý, která se drží v ochlupení, nejčastěji genitálu, řitní oblasti, ale i vousy, podpaží a tak… Fuj, mně je
jen o tom píšu a přenáší se pohl. stykem, prádlem apod. KDE BY TO TAM MOHLA CHYTIT??? Napadá mě jen z WC prkýnka, ale i to mi přijde už moc sci-fi.Co myslíte?
k filckám, studovala jsem a asi by jsi se divila, kolik VŠ studentů to má
také jsem měla to potěšení, mrcha se utřela do mého ručníku, když jsem byla na víkend u našich, fakt radost, jsem to ořvala a pak si začala vše zamykat do skříní, mimochodem dcerunka doktorů - hogo fogo, ale prase nad prasata
![]()