Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
10.4.12 16:12

Dneska jsem se dívala na tu páteční-co bude, pak hned na Slovenskou - Cínovci … a musím říct, že mi vůbec není dobře na duši, asi to znásobuje můj PMS, :nevim: ale opravdu nevím, :( to není možné, už chápu o čem se mluví, když se mluví o zneužívání dávek a dalším. :twisted: daruji krev, aby bylo na žváro :poblion: Slovensko, tak to už mi hlava nezvala vůbec, jak může někdo spadnout tak hluboko, nejde o to, že nemají prachy, ale o jeho lenost a ten borčus, v tom běhají děti :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.4.12 16:15
@CokeLady píše:
@sophinkataky by mě zajímalo, co vše je normální. Mně bylo uplně stydno, když začala o sobě i o svých dcerách říkat, že jsou všechny vyholený bez jedinýho chloupku na těle.

No to mě zarazilo fakt fest… Ty filcky mohla fakt přinést ta lesbička, kdoví s kým a kde spala :zed: vypadala jak fetka křížená s bezdomovcem… Mohla použít její ručník u takových špindír by ani nebylo divu. Já bych rodiče co hulí dětem pod nos strčila do komory a dusila je kouřem, prasata :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 16:20
@CokeLady píše:
@kozisek

Fuj :poblion: :poblion:

A fakt myslíš, že se utírali na int. partií do stejného ručníku celá rodina z toho bytu… no to je fakt kekel. :cert:

Tohle byl tedy můj případ, internet ještě nebyl, respektive byl v plenách, ale lze to přenést v podpaží, chlupy na hrudníku. Je to pěkně nepříjemné, ono asi stačí, aby se chytla jediná a údajně lze i z prkénka - spadne a chytí se na dalším. Ovšem je fakt, že bych nevěděla, že jediným řešením je vyholit - to zase oni věděli :think: to víš matlat to tím smradem na vši, to pálilo jako čert :oops: pro jistotu jsem šla i do vany oholit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.4.12 17:00
@CokeLady píše:
@kozisek

No a jaká je doba od chycení k rozmnožení a nějakým příznakům? Mně přijde, že to bylo vše takové honem. :nevim:

No nic, je to prostě humáč, nikdo neví, kde je pravda a už :poblion:

není to jako vši? jako že chytnu a svědí? :think: teda to je téma :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
35545
10.4.12 17:14

To ti přesně neřeknu, už je to patnáct let -šiš jsem stará :zed: :mrgreen: - pamatuji si ovšem, jak to svědilo a měla jsem krev na kalhotkách od chlupů. Což mě hrozně zarazilo, vzala jsem lupu a bylo, to se ti normálně zahryzne. Opravdu nepříjemné, nemyslím nebezpečné a při „štěstí“ chytneš i v nákupáku, ale opravdu hoooodně nepříjemné. Je to jako svrab a další, to zase není o tom, že by se jeden nemyl, ale pokud někdo donese, tak opravdu všichni komplet oholit a vše vyvařit :think: Možná proto neměli ani chlub, ale paní asi ano, no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 17:28
@CokeLady píše:
@kozisek

No Štěpánka asi ano :nevim: :oops: Ono si myslím, že v dnešní době je MNOHEM větší procento oholeno, případně uplně vyholeno než že by někdo nechával zarostlé podpaží, nohy nebo intimní oblast, je to dáno i „módou“.

Ale NIKDY by mě nenapadlo někde říct veřejně o sobě, nedej bože o svých dětech TAK INTIMNÍ věc.

Ale prd, chodíme s malým do bazénu, takže společné sprchy, že /plíseň také nic moc-minulý rok chytil zase chlap :cert: / - chlap prý není žádný - to vidím i já u sauny, když tam na ně čekám :oops: a ženská - cha cha, kolikrát džungle, až … :oops: zase je více přírodních žen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 17:41

Já si to myslela také, ale prostě tohle mě vyvedlo z omylu :mrgreen: a to nechodím před tu saunu šmírovat, prostě kluci jdou do sauny, já se osprchnu, umyji hlavu, vysuším, navléknu plavky a jdu na ně čekat, kolikrát mi až není příjemné, jak se tam někteří producírují :oops: Také jsem se bála, že se to nestihne, takže mě šudlal doma chlap, abych pak byla pořádně, dokud jsem si tam viděla, dělala jsem sama :mrgreen: No vidíš, to je další místo, kde to můžeš chytit-bazén, tam také hodíš ručník vedle druhého, i když pereš, tak stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
10.4.12 17:45

tak jsem koukla na tu výměnu co má být v pátek a jako maras! Ta rodina z Liberce,to byla síla :poblion: chlap totlání ču..k,toho bych nakopla to kulí a vyrazila bych s ním dveře, holka aby mi v 16ti hulila v kuchyni,tak ta by letěla hned za nim!!! No měla jsem dost :poblion:
Rodina ze Šumavy úplně v pohodě, taky se mi nezdálo že by měl kluk nějaký exzra bordel, no tak měl pár papírků pod postelí a ponožku,no boože,z toho se svět nezboří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 17:52
@CokeLady píše:
@kozisek

No tak fajn, teď budu všude vidět filcky :mrgreen: .

Jinak taky se někde v bazéně divím, jak se ty ženský producírujou… já nejsem žádná extra stydlivka, ale jsem zabalená v osušce, případně se sprchuju zády k ostatním a pak se svižně oblékám, ale některé dámy se třeba i několik minut uplně nahaté vybavují, pak se evlice důkladně VŠUDE vydrhnou, asi doma je drahá voda… a ladným krokem s ručníkem v ruce jsou ke skříňce, asi aby všichni obdivovali povislá prsa a celulitidu :mrgreen:
čím horší tělo, tím větší sebevědomí, také znám :mrgreen: já nervní, že se ohnu a sjíždí ručník :mrgreen:
to nesmíš tak brát, to vždycky chlap říká, tak si koupíme rohlíček, co omakalo x-lidí. To je také věc, jednou jsem seřvala takového chlapíka v obleku a s diplomatkou, smrad z parfému, že se v tom snad vykoupal, nos nahoru, ale omakal snad deset slunečnicových bulek, já na něj zařvala, ať si je teď všechny koupí, když si nedokáže vzít rukavici a dodala jsem - takové prase bych chtěla mít doma, mluvím dost nahlas, takže pán stáhl půlky a letěl pryč :mrgreen: vydržím hodně, ale tohle mě štve, když si nabírám a nemám rukavici, tak beru na co sáhnu a ne toto :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
10.4.12 17:57

Také mi říkal chlap, že se diví, že mi někdo jednu nenatáhl, ale jednou na mě byl držkatý security, to jsem se tedy také naštvala a hodně, takže jsem na něj podala stížnost a večer to říkám chlapovi a on na něj letěl, ve finále by se tedy asi porval on, no :mrgreen: Ale tak proč mi si budeme kupovat nějaký hnus ohmataný, stačí, že se jim to kolikrát vyválí cestou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
10.4.12 18:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.4.12 18:07

jsem si to o té maličké ZOO jménem filcky přečetla a vzhledem k tomu,že dotyčný manžel tam v noci všechno pral a čistil bych tomu nakonec i věřila

• Citovat
  • Upravit
3234
10.4.12 18:22
@sophinka píše:
jsem si to o té maličké ZOO jménem filcky přečetla a vzhledem k tomu,že dotyčný manžel tam v noci všechno pral a čistil bych tomu nakonec i věřila

no to já taky..kdyby měl čisté svědomí a věděl, že tam 100% nic není tak nebude gruntovat,desinfikovat a žehlit. A taky mě dostalo že holce umyl hlavu jednou a pak to chtěli řešit až za těch 10 dní až se vrátí máma 8o No síla, rodina prasat…o tom jídle radši ani nemluvím, krmit děcka jídlama z koncervy..hlavně že mají na cigára :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
10.4.12 18:48

Zacina me to fakt zajimat :mrgreen: Kdyz jsem se nad tim zamyslela, tak je fakt, ze o „protifilckovych“ opatrenich vedeli z fleku dost (vyprat veci, chlupy). @kozisek To je sila, ja jsem taky na kolejich zazila ledacos, ale tohle nastesti ne. Spis to, co souvisi s tou rodinou Cinovych- deticky z bohatych rodin, zadne socialni pripady, kradly, zdrhaly z hospody bez placeni etc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
10.4.12 19:01
@CokeLady píše:
Holky, z čeho ta ZOO-rodina žila? :nevim: Jako je hezký mít spoustu zvířátek, ale předpokládám, že se na tom nedá nijak vydělat, třeba v tom sněhu tam návštěvy nebyly žádné a i v létě předpokládám, že tam nebudou fronty a nějaké horentní vstupné, aby se návštěvníci podívali na pár zvířat v ohradě. :nevim:Ale starání a krmení je celoroční a nákladné a oba pracovali plně jen na farmě. :think: :think:

dumala jsem kterou ZOO rodinku myslíš :mrgreen:
typuji ,že nabízí vožení na koních , mají vejce,maso,můžou mít internetový obchod (v praze je třeba obchod farma němcových a prodávají jablka,a pár blbostí)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!