Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska jsem se dívala na tu páteční-co bude, pak hned na Slovenskou - Cínovci … a musím říct, že mi vůbec není dobře na duši, asi to znásobuje můj PMS,
ale opravdu nevím,
to není možné, už chápu o čem se mluví, když se mluví o zneužívání dávek a dalším.
daruji krev, aby bylo na žváro
Slovensko, tak to už mi hlava nezvala vůbec, jak může někdo spadnout tak hluboko, nejde o to, že nemají prachy, ale o jeho lenost a ten borčus, v tom běhají děti ![]()
@CokeLady píše:
@sophinkataky by mě zajímalo, co vše je normální. Mně bylo uplně stydno, když začala o sobě i o svých dcerách říkat, že jsou všechny vyholený bez jedinýho chloupku na těle.
No to mě zarazilo fakt fest… Ty filcky mohla fakt přinést ta lesbička, kdoví s kým a kde spala
vypadala jak fetka křížená s bezdomovcem… Mohla použít její ručník u takových špindír by ani nebylo divu. Já bych rodiče co hulí dětem pod nos strčila do komory a dusila je kouřem, prasata ![]()
@CokeLady píše:
@kozisekFuj
A fakt myslíš, že se utírali na int. partií do stejného ručníku celá rodina z toho bytu… no to je fakt kekel.![]()
Tohle byl tedy můj případ, internet ještě nebyl, respektive byl v plenách, ale lze to přenést v podpaží, chlupy na hrudníku. Je to pěkně nepříjemné, ono asi stačí, aby se chytla jediná a údajně lze i z prkénka - spadne a chytí se na dalším. Ovšem je fakt, že bych nevěděla, že jediným řešením je vyholit - to zase oni věděli
to víš matlat to tím smradem na vši, to pálilo jako čert
pro jistotu jsem šla i do vany oholit ![]()
To ti přesně neřeknu, už je to patnáct let -šiš jsem stará
- pamatuji si ovšem, jak to svědilo a měla jsem krev na kalhotkách od chlupů. Což mě hrozně zarazilo, vzala jsem lupu a bylo, to se ti normálně zahryzne. Opravdu nepříjemné, nemyslím nebezpečné a při „štěstí“ chytneš i v nákupáku, ale opravdu hoooodně nepříjemné. Je to jako svrab a další, to zase není o tom, že by se jeden nemyl, ale pokud někdo donese, tak opravdu všichni komplet oholit a vše vyvařit
Možná proto neměli ani chlub, ale paní asi ano, no ![]()
@CokeLady píše:
@kozisekNo Štěpánka asi ano
Ale NIKDY by mě nenapadlo někde říct veřejně o sobě, nedej bože o svých dětech TAK INTIMNÍ věc.![]()
Ono si myslím, že v dnešní době je MNOHEM větší procento oholeno, případně uplně vyholeno než že by někdo nechával zarostlé podpaží, nohy nebo intimní oblast, je to dáno i „módou“.
Ale prd, chodíme s malým do bazénu, takže společné sprchy, že /plíseň také nic moc-minulý rok chytil zase chlap
/ - chlap prý není žádný - to vidím i já u sauny, když tam na ně čekám
a ženská - cha cha, kolikrát džungle, až …
zase je více přírodních žen ![]()
Já si to myslela také, ale prostě tohle mě vyvedlo z omylu
a to nechodím před tu saunu šmírovat, prostě kluci jdou do sauny, já se osprchnu, umyji hlavu, vysuším, navléknu plavky a jdu na ně čekat, kolikrát mi až není příjemné, jak se tam někteří producírují
Také jsem se bála, že se to nestihne, takže mě šudlal doma chlap, abych pak byla pořádně, dokud jsem si tam viděla, dělala jsem sama
No vidíš, to je další místo, kde to můžeš chytit-bazén, tam také hodíš ručník vedle druhého, i když pereš, tak stejně ![]()
tak jsem koukla na tu výměnu co má být v pátek a jako maras! Ta rodina z Liberce,to byla síla
chlap totlání ču..k,toho bych nakopla to kulí a vyrazila bych s ním dveře, holka aby mi v 16ti hulila v kuchyni,tak ta by letěla hned za nim!!! No měla jsem dost ![]()
Rodina ze Šumavy úplně v pohodě, taky se mi nezdálo že by měl kluk nějaký exzra bordel, no tak měl pár papírků pod postelí a ponožku,no boože,z toho se svět nezboří.
@CokeLady píše:čím horší tělo, tím větší sebevědomí, také znám
@kozisekNo tak fajn, teď budu všude vidět filcky
Jinak taky se někde v bazéně divím, jak se ty ženský producírujou… já nejsem žádná extra stydlivka, ale jsem zabalená v osušce, případně se sprchuju zády k ostatním a pak se svižně oblékám, ale některé dámy se třeba i několik minut uplně nahaté vybavují, pak se evlice důkladně VŠUDE vydrhnou, asi doma je drahá voda… a ladným krokem s ručníkem v ruce jsou ke skříňce, asi aby všichni obdivovali povislá prsa a celulitidu.
Také mi říkal chlap, že se diví, že mi někdo jednu nenatáhl, ale jednou na mě byl držkatý security, to jsem se tedy také naštvala a hodně, takže jsem na něj podala stížnost a večer to říkám chlapovi a on na něj letěl, ve finále by se tedy asi porval on, no
Ale tak proč mi si budeme kupovat nějaký hnus ohmataný, stačí, že se jim to kolikrát vyválí cestou ![]()
Holky,tu máte ty filcky
http://www.pohlavni-nemoci-a-jejich-priznaky.cz/…unky-filcky/
jsem si to o té maličké ZOO jménem filcky přečetla a vzhledem k tomu,že dotyčný manžel tam v noci všechno pral a čistil bych tomu nakonec i věřila
@sophinka píše:
jsem si to o té maličké ZOO jménem filcky přečetla a vzhledem k tomu,že dotyčný manžel tam v noci všechno pral a čistil bych tomu nakonec i věřila
no to já taky..kdyby měl čisté svědomí a věděl, že tam 100% nic není tak nebude gruntovat,desinfikovat a žehlit. A taky mě dostalo že holce umyl hlavu jednou a pak to chtěli řešit až za těch 10 dní až se vrátí máma
No síla, rodina prasat…o tom jídle radši ani nemluvím, krmit děcka jídlama z koncervy..hlavně že mají na cigára ![]()
Zacina me to fakt zajimat
Kdyz jsem se nad tim zamyslela, tak je fakt, ze o „protifilckovych“ opatrenich vedeli z fleku dost (vyprat veci, chlupy). @kozisek To je sila, ja jsem taky na kolejich zazila ledacos, ale tohle nastesti ne. Spis to, co souvisi s tou rodinou Cinovych- deticky z bohatych rodin, zadne socialni pripady, kradly, zdrhaly z hospody bez placeni etc.
@CokeLady píše:
Holky, z čeho ta ZOO-rodina žila?Jako je hezký mít spoustu zvířátek, ale předpokládám, že se na tom nedá nijak vydělat, třeba v tom sněhu tam návštěvy nebyly žádné a i v létě předpokládám, že tam nebudou fronty a nějaké horentní vstupné, aby se návštěvníci podívali na pár zvířat v ohradě.
Ale starání a krmení je celoroční a nákladné a oba pracovali plně jen na farmě.
![]()
dumala jsem kterou ZOO rodinku myslíš ![]()
typuji ,že nabízí vožení na koních , mají vejce,maso,můžou mít internetový obchod (v praze je třeba obchod farma němcových a prodávají jablka,a pár blbostí)