Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23847
9.4.12 23:22
@lucineeccka píše:
Já bych do toho šla hned.ALe nemám přítele ani manžela… :lol:
Cikáni by mi nevadili,horší by to bylo,kdyby mě dali někam na venkov a já bych musela kydat hnůj a zabíjet králíky. :lol:

Hehe, jednou tam byly i bezdětné lesbičky, tak co by nemohla být svobodná matka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.4.12 23:26
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý

To je mazec. Tak přemýšlím, jestli se někdy ztratilo v nějaké rodině, např. během natáčení :think: nebo klidně i po, pěkně si to tam otipovali, klíčky nechali udělat náhradní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
9.4.12 23:37
@beodenka píše:
@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to sila a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcela 8o Jsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete) :D je taky celkem husty.Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06

Holky a co myslíte, od koho byly? Tipuju tu znovunalezenou dcerku… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
10.4.12 00:08

U nás koukáme oba.Já bych taky do toho šla, ale manžel říkal, že ani náhodou, že není komediant.Mě by vadila asi velká špína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
10.4.12 00:09

Boze! Vy jste ale potvurky :cert: Jste me tak navnadily na ten 4. dil, ale furt mi pada net, takze nic nestahnu a budu muset vydrzet do patku :zed: :zed: Ja jsem taaaaaaaaak moc zvedava :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 01:23

Tak ve 4.díle je dobrá banda komediantů :pankac: Nechtěla bych trávit den ani u jedné z rodin - natož deset dní. :palec: Tomu Liberečákovi bych asi jednu lupla. Jak si vyskakuje, panáček. Ale působí trochu jako čivava, ty taky jen pitomě řvou, ale jsou u toho tedy roztomilejší :lol:

No a k výměně, tak partner by prý do toho šel… hledal přihlášku, ale nenašel :-O I když myslím, že stejně kecá :pankac: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.12 01:27

A mimochodem, já bych do toho nešla… Nepotřebuji, aby mi do zaběhlé domácnosti remcala nějaká chytřejší a třeba i pilnější včelička :lol: :P Chce se mi vařit, vařím, nechce, nevařím a vaří partner. Chlapský zvyk na jídlo, které dělat nemusí je ale meteleskum bleskum :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
10.4.12 07:33
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý

Ja se musim priznat, ze jim trochu tu ostudu preju :oops: Ja vim, ze bych nemela, ale dvakrat me hrozne vytocili: kdyz tak verejne a dramaticky rozebirali, ze je Zuzana citit (ty mlady holky tam braly to pradlo do spicek prstu a tak). Kdyz uz bylo potreba to resit, slo to urcite i „disgretne“. A podruhe, kdyz tomu Danihelovi na konci rekl, ze by ho zamestnal, ale neudela to. To mi prislo jako machrovani a zahravani si s osudem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5368
10.4.12 07:34
@Gina108 píše: … Jen snad nějakej extradebil chlap by mi vadil :think:

Ale tech tam je zrovna pozehnane.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.4.12 08:47

Já bych ten notebook dala obsluze, fakt jo :mrgreen: Jako to že jsou v mekáči kamery je jasný, kolikrát jsou na netu záběry z amerických mekáčů, jak se lidi chovaj i jak si berou žrádýlko do auta :mrgreen: jinak já si dnes teprve pustila tu páteční výměnu co bude, jsem na začátku, ale ty její zuby :poblion: :poblion: :poblion: A to hulení s dětma na klíně, to bych vraždila :cert: :cert: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
10.4.12 08:51

no musím říct že mi taky byla sympatičtější Štěpánka,ale fakt je,že tam nic neudělala,neuklidila.Zdá se mi že teď neuklízí skoro nikdo,jen si tam řeší svoje vztahy.
A jinak teta zná prodavačku z toho sekáče který patřil té paní z mělníka v 1 díle,a říkala že je to vše nahrané že jim řeknou jak se mají chovat,třeba ta její dcera vendula.taky jsem si dřív myslela že je to přirozený ale bohužel.

• Citovat
  • Upravit
5368
10.4.12 09:18

@CokeLady Tak nevim, ale me by v zivote nenapadlo brat si neco, co neni moje. Bud bych to tam nechala byt, ale zrovna dat to obsluze- proc ne- urcite se tam pro to nekdo vrati. Ja myslim, ze je jedno, jestli jsou to cikani nebo ne. Meli peknej dum, auto, ale ocividne jim nepripada nemoralni krast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.4.12 11:47

No ty bláho! Koukám na ten páteční díl. Jako děsný v tý bytovce. teď se to tam začalo hádat. Ten chlap je hnusnej, jak na ní vjíždí, ať jde makat a děti ať odpočívají! 8o no jako proč by nemohlo jedno dítě vysát, druhý posbírat hračky a pod? Vždyť je jich tam 5! A to ta jeho manželka vyžaduje po tom mlaďochovi, ať uklízí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
10.4.12 11:50

No a ty vši? Oni to nechají? Týden bez nějaké péče? Chlapovi je to uplně šumák 8o :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
10.4.12 11:54

jojo byl to fakt hulvát.nejvíc mě dostalo že kouřej doma,když tam mají děti 5 a 9 let.a mají balkon.a ještě s nima kouří 16-ti letá dcera?hrůza.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!