Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucineeccka píše:
Já bych do toho šla hned.ALe nemám přítele ani manžela…
Cikáni by mi nevadili,horší by to bylo,kdyby mě dali někam na venkov a já bych musela kydat hnůj a zabíjet králíky.
Hehe, jednou tam byly i bezdětné lesbičky, tak co by nemohla být svobodná matka. ![]()
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý
To je mazec. Tak přemýšlím, jestli se někdy ztratilo v nějaké rodině, např. během natáčení
nebo klidně i po, pěkně si to tam otipovali, klíčky nechali udělat náhradní…
@beodenka píše:
@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to sila a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcelaJsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete)je taky celkem husty.Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06
Holky a co myslíte, od koho byly? Tipuju tu znovunalezenou dcerku… ![]()
U nás koukáme oba.Já bych taky do toho šla, ale manžel říkal, že ani náhodou, že není komediant.Mě by vadila asi velká špína.
Boze! Vy jste ale potvurky
Jste me tak navnadily na ten 4. dil, ale furt mi pada net, takze nic nestahnu a budu muset vydrzet do patku
Ja jsem taaaaaaaaak moc zvedava ![]()
Tak ve 4.díle je dobrá banda komediantů
Nechtěla bych trávit den ani u jedné z rodin - natož deset dní.
Tomu Liberečákovi bych asi jednu lupla. Jak si vyskakuje, panáček. Ale působí trochu jako čivava, ty taky jen pitomě řvou, ale jsou u toho tedy roztomilejší ![]()
No a k výměně, tak partner by prý do toho šel… hledal přihlášku, ale nenašel
I když myslím, že stejně kecá
![]()
A mimochodem, já bych do toho nešla… Nepotřebuji, aby mi do zaběhlé domácnosti remcala nějaká chytřejší a třeba i pilnější včelička
Chce se mi vařit, vařím, nechce, nevařím a vaří partner. Chlapský zvyk na jídlo, které dělat nemusí je ale meteleskum bleskum
![]()
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý
Ja se musim priznat, ze jim trochu tu ostudu preju
Ja vim, ze bych nemela, ale dvakrat me hrozne vytocili: kdyz tak verejne a dramaticky rozebirali, ze je Zuzana citit (ty mlady holky tam braly to pradlo do spicek prstu a tak). Kdyz uz bylo potreba to resit, slo to urcite i „disgretne“. A podruhe, kdyz tomu Danihelovi na konci rekl, ze by ho zamestnal, ale neudela to. To mi prislo jako machrovani a zahravani si s osudem..
@Gina108 píše: … Jen snad nějakej extradebil chlap by mi vadil
Ale tech tam je zrovna pozehnane.. ![]()
Já bych ten notebook dala obsluze, fakt jo
Jako to že jsou v mekáči kamery je jasný, kolikrát jsou na netu záběry z amerických mekáčů, jak se lidi chovaj i jak si berou žrádýlko do auta
jinak já si dnes teprve pustila tu páteční výměnu co bude, jsem na začátku, ale ty její zuby
A to hulení s dětma na klíně, to bych vraždila
![]()
no musím říct že mi taky byla sympatičtější Štěpánka,ale fakt je,že tam nic neudělala,neuklidila.Zdá se mi že teď neuklízí skoro nikdo,jen si tam řeší svoje vztahy.
A jinak teta zná prodavačku z toho sekáče který patřil té paní z mělníka v 1 díle,a říkala že je to vše nahrané že jim řeknou jak se mají chovat,třeba ta její dcera vendula.taky jsem si dřív myslela že je to přirozený ale bohužel.
@CokeLady Tak nevim, ale me by v zivote nenapadlo brat si neco, co neni moje. Bud bych to tam nechala byt, ale zrovna dat to obsluze- proc ne- urcite se tam pro to nekdo vrati. Ja myslim, ze je jedno, jestli jsou to cikani nebo ne. Meli peknej dum, auto, ale ocividne jim nepripada nemoralni krast.
No ty bláho! Koukám na ten páteční díl. Jako děsný v tý bytovce. teď se to tam začalo hádat. Ten chlap je hnusnej, jak na ní vjíždí, ať jde makat a děti ať odpočívají!
no jako proč by nemohlo jedno dítě vysát, druhý posbírat hračky a pod? Vždyť je jich tam 5! A to ta jeho manželka vyžaduje po tom mlaďochovi, ať uklízí ![]()
No a ty vši? Oni to nechají? Týden bez nějaké péče? Chlapovi je to uplně šumák
![]()
jojo byl to fakt hulvát.nejvíc mě dostalo že kouřej doma,když tam mají děti 5 a 9 let.a mají balkon.a ještě s nima kouří 16-ti letá dcera?hrůza.