Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
853
8.4.12 08:42
@Mahja píše:
Holky, že vám tu lezu, chtěla jsem se zeptat, k poslednímu dílu, mě totiž už přišla, že jsem to viděla, nějak mi to přišlo povědomé. Byl to nový díl?
…to ti byl asi povědomý ten manžel té „obočí“ :mrgreen: ,byl v Prostřenu ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
8.4.12 08:46

Tak holky, už jsem k tomu taky dospěla, jela jsem o pár stránek vzad… Jo, tak jsem ho viděla v Prostřeno. :palec:

Ale stejně, něco mi bylo povědomé i s tím klučíkem, jak chodil na ten nočník. :think: Tak mi to stejně bude vrtat hlavou. Možná mi to připomíná něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
8.4.12 08:58
Ahoj a kde na ty starší díly dokoukáváš já to nikde nemůžu najít :(
@beodenka píše:
Jinak dokoukavam starsi dily slovensky Zameny a to je teda brutus. Na prvni dil to nema, ale i ten dil se zabijackou a ten s tou Polkou a peti detma… to je uz moc :roll: Ty deti od ty Polky aby ted chodily kanalama a pritom takovy zlaticka. Ten kloucek, jak tancoval na svy narozeniny, ja jsem byla uplne dojata :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
8.4.12 09:00

Nevím kolik z Vás vidělo novej díl co budou dávat v pátek, ale stojí za to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
8.4.12 09:24

Ahoj holky, vy jste mi včera teda daly :roll: !
Pustila jsem si večer tu slovenskou výměnu, co jste tu na ni daly odkaz. Dostala jsem z toho takovou depku, že jsem odmítala o půl noci po kojení vrátit dceru do její vymazlené postýlky, a když mi ji manžel „vyrval“ :mrgreen: a uložil, nemohla jsem usnout.
Chudáci ty děti :,( :,( :,( , to snad ani není možné jak v dnešní době někdo žije. A tím ani nemyslím polorozpadlý domek, ale ten neskutečnej bordel.
Ne že bych teda doma měla zrovna všechno jak z alabastru, dodělávala jsem zahradu, sela růčo trávu tak na 2500m2, s mimčem se toho při tom moc nestihne, ale.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
8.4.12 11:25

Tady odkaz jak to dopadlo s Bohunkou z druhého dílu:
 http://vymena.nova.cz/…o-lehci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.4.12 11:38

ahoj , já jsem se na to včera koukala taky .. a koukala jsem se na to s otevřenou pusou.. bylo mi furt do breku.. normálně jsem začala kontrolovat byt kde máme co špinavýho… a začla jsem ještě před půlnocí drhnout dlažky ve sprchovým koutě…
nevidělas ještě jak to s nimi dopadlo a jak dávali do kupy jakž takž ten barák..?
když spustíš youtube a dáš tam tuhle výměnu ,tak vedle se nabídne dhanhelovci 1/2 a 2/2..
ta jeho manželka byla jak stroj, totálně odevzdanej člověk… jakej měla pohled.. no šílený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
8.4.12 12:08

Hooky ja taky zkoukla tu sloveskou a malem jsem se :poblion: Chlap nefakcenko a zenska zaostala špína :poblion: chudak deti,bylo mi jich neskutecne lito,rikejte is co chcete,ale ikdyby zila ve stodole,tak hadr a savo snad ma doma kazdy ne :nevim: ata koupelka :poblion: ty postele no des..pak jsem koukala,jak byly v modrem z neba,tak jim to tam jako zkurtulnily,nadhernou kupelku ,vymalovali,ale zduraznoval tam ze to delaji jen pro deti ne pro toho chlapa,.Heloe ale stejne nechapu jak nemel ani nabarvu na malovani,aspon tem detem udelat pokojicek ,nebo ta zenska takovakuchyn,ach jo,ja bych jim tzy deti odebrala a oni at si zdechno,nefakcenka oba dva. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1475
8.4.12 12:11
@marra píše:
Hooky ja taky zkoukla tu sloveskou a malem jsem se :poblion: Chlap nefakcenko a zenska zaostala špína :poblion: chudak deti,bylo mi jich neskutecne lito,rikejte is co chcete,ale ikdyby zila ve stodole,tak hadr a savo snad ma doma kazdy ne :nevim: ata koupelka :poblion: ty postele no des..pak jsem koukala,jak byly v modrem z neba,tak jim to tam jako zkurtulnily,nadhernou kupelku ,vymalovali,ale zduraznoval tam ze to delaji jen pro deti ne pro toho chlapa,.Heloe ale stejne nechapu jak nemel ani nabarvu na malovani,aspon tem detem udelat pokojicek ,nebo ta zenska takovakuchyn,ach jo,ja bych jim tzy deti odebrala a oni at si zdechno,nefakcenka oba dva. :pocitac:

Jde někde zkouknout to modré z nebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.4.12 13:10

Ještě se vrátím k paní Obočijové. Jak jeli na konci v autě na to poslední setkání mezi 8 očima, tak ten cigán na ní docela hezky, že doufá, že se jí to alespoň trochu líbilo a že to obrátilo pohled na ně, že taky existují slušní a inteligentní… a ona tomu nasadila korunu, jako že „to sedlo, inteligentní“, tak pohrdavě, no chudák cigán, divila jsem se, že to tak v klidu ustál, bylo mě trapně za ni.
Jinak bych vsadila na to, že to měla vytetované. Ovšem tatérovi by měli vzít licenci:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
8.4.12 13:12

No a peřinka fuj, špinavá, nepovlečená, bylo mě malýho líto. Taky jsem nepochopila, proč to nepere kvůli těm rohům. :think: Právě hlavně kvůli těm rohům bych to vyprala, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095
8.4.12 13:12

Melanka,možná jí to tetoval Rom 8)poté co si spolu srdečně pokecali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lusis
8.4.12 13:14
@andrys23 píše:
Jde někde zkouknout to modré z nebe?

to by mě taky zajímalo :)

• Citovat
  • Upravit
23847
8.4.12 13:55
@andrys23 píše:
Tady odkaz jak to dopadlo s Bohunkou z druhého dílu:
http://vymena.nova.cz/…o-lehci.html

Tak Bohunka si polepšila :potlesk: no moc jí to přeju, ten její patrner byl fakt na ránu. Ty jo, ale ta režisérka, ta je mi od pohledu nesympatická, nedovedu říct proč :think: Tu, kdybych měla těch 10 dní za prdelí, tak v tom pořadu budu za kousavou mrchu. Ten chlap režisér vypadal naopak pohodově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.4.12 14:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat