Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
7.4.12 09:18
@elluan píše:
Mě teda dostala tou špinavou peřinkou pro malého…fůůůj,ani psa bych v takové špíně nenechala spát. a ještě to měl bez povlečení…no prase ženská…a ty její hlášky před kamerou na cikány,bych se nedivila,kdyby někde chytla přez držku.

To teda jo..Je to normální hnusná rasistka..Nic víc..Paní tam měla uklizené a byli úplně v pohodě..Nechápu proč se tak chovala… :roll:
A ta peřina :poblion: Těžký humus..Fuj..Hlavně že se štítila koše se špinavým prádlem a svoje malé děcko nechá spát jak bezďáka.. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
8566
7.4.12 09:26
@Silwinka87 píše:
To teda jo..Je to normální hnusná rasistka..Nic víc..Paní tam měla uklizené a byli úplně v pohodě..Nechápu proč se tak chovala… :roll:
A ta peřina :poblion: Těžký humus..Fuj..Hlavně že se štítila koše se špinavým prádlem a svoje malé děcko nechá spát jak bezďáka.. :cert: :cert:

No jistě, přece neveme do ruky peřinu s posranýma rohama.. jednoduší je hodit děcko do postele však ono už si deku nějak přitáhne.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
7.4.12 09:29

:lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?…

taky super výměna :)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
7.4.12 09:31
@Kallkapa píše:
No jistě, přece neveme do ruky peřinu s posranýma rohama.. jednoduší je hodit děcko do postele však ono už si deku nějak přitáhne.. :poblion:

Fakt hnus..Mě u ní úplně přišlo,že si prostě řekla,že za těch 50.000 to tam nějak přežije,v druhé půlce nechala pouklízet chlapy,aby sama nemusela hnout ani prstem.. :cert: Vychcaná jak mraky.. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
5166
7.4.12 09:34

tak na tohle se kouknu v klidu,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.4.12 09:40

Holky a nevíte kdy byl ten chlap přibližně v tom prostřenu? Na to bych se teda fakt chtěla podívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
7.4.12 09:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
7.4.12 09:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
7.4.12 10:15

Dá se na to kouknout ještě někde jinde než na placeným debilním voyu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
7.4.12 10:18

Tak jsem to nečetla všechno, ale mě byl ten cikáncej manžel fakt sympatickej :mrgreen: . Jak se smál že mu gadžovka myje okna u auta, to jsem se taky chlámala. Myslím, že kdyby jsem byla v tý výměně já, a čumělo na mě celý sídliště, tak se počůrám smíchy. Ale mě nijak nevadí si ze sebe udělat srandu :lol: . Cikánská maminka byla úplně super. O těch bílejch to říct nemůžu. Ženská byla na přesdržku a ten chlap, já ani nevím čím, ale hrozně mě rozčiloval. Takovej puchejř to byl :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
7.4.12 10:24
@janinka4444 píše:
jsou nějaký vybíraví,ne? Oni nejí jídlo druhý den???? 8o

No, já bych jim teda druhý den nevyvařovala, kdyby mi zbyla omáčka apod.
Toho chlapa s brýlema si pamatuju z Prostřena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
7.4.12 10:26
@Tereza1986 píše:
V 15 letech dělá ofuky,že si musí sbalit tašku sama???pomoooc :cert:

No, skoro dospělé holce bych teda tašku taky nebalila, má snad taky ruce :cert: Z maminky tam měli služku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
7.4.12 10:34
@Nainuva píše:
Něco přes 2,5 let. V prosinci mu byli 3 roky, nevím, kdy to natáčeli

No, v tomhle věku, už by měl jíst sám. Můj kluk to zvládnul už v 18 měs. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
7.4.12 10:39
@marketa612 píše:
Tak jsem to nečetla všechno, ale mě byl ten cikáncej manžel fakt sympatickej

Fakt jo? :roll: Mně lezl hrozně na nervy. Nic nežral, všechno kritizoval a jak jí řekl, ať si dává bacha, že příště budou na stole limonády, tak to by mně teda pěkně nasralo. Přece je jasný, že nemůže od cizího člověka čekat stejnej komfort jako od manželky, když cizí ženská neví, jak to v jejich rodině chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50149
7.4.12 10:39
@Gibbo píše:
To jo, mohla tam to prádlo nějak přesypat nebo něco… Jako zase být tam 1O dnů a nebude prát? Nebo počká na změnu a nařídí holce, aby vyprala? Což by teda taky mohla… NO je to mazec

No, na to prádlo si mohla vzít gumové rukavice a klidně vyprat. Spíš mě zarazilo, že měli koš se špinavým prádlem v děts.pokoji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí