Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50150
7.4.12 10:40
@PetraJ píše:
Fakt jo? :roll: Mně lezl hrozně na nervy. Nic nežral, všechno kritizoval a jak jí řekl, ať si dává bacha, že příště budou na stole limonády, tak to by mně teda pěkně nasralo. Přece je jasný, že nemůže od cizího člověka čekat stejnej komfort jako od manželky, když cizí ženská neví, jak to v jejich rodině chodí.

Mně taky ze začátku dost vadil a pak už se zklidnil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.4.12 10:50
@MUFICE píše:
No, na to prádlo si mohla vzít gumové rukavice a klidně vyprat. Spíš mě zarazilo, že měli koš se špinavým prádlem v děts.pokoji :roll:

koš se špinavým prádlem v pokoji bych viděla jako praktický :mrgreen: asi ho zavedu . obvykle chodím a sbírám fusky(trika,mikiny,…) kde je zrovna kdo odhodí :mrgreen: a myslím,že to bylo tím ,že bydlí v malém 2 plus 1 a pere každý den max obden.....

• Citovat
  • Upravit
35545
7.4.12 10:54
@elluan píše:
ale mě říct chlap,že stejné jídlo na druhý den nebude..tak se mu vyseru na celé vaření a ať si koupí starvenky a chodí do jídelny… Jinak dobrou..zítra mě čeká ,,náročný,, den.vařit,uklízet,vyprat,vyžehlit( žehlím na stole v obýváku :mrgreen: )no a pak si skočím................přeci do drogérky… :lol: :lol: dobrou všem

Taky tak, třeba můj nejí rajskou, ale jednou za měsíc jí kvůli malému dělám, takže se obětuje, jaký by dal příklad, kdyby nad tím ofrňoval nos, se také nepotentuje 8) a když se mi nechce, tak nevařím, v mrazáku jsou párky :mrgreen: Jídlo druhý den jí normálně, dostává do práce dózy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.4.12 10:57
@MUFICE píše:
No, v tomhle věku, už by měl jíst sám. Můj kluk to zvládnul už v 18 měs. :pankac:

To je zase individuální, našemu jsou dneska dva roky, má pleny, na nočník si sedne a vstane, vyčůrat se dojde jinam :nevim: Jí sice sám už pár dní, ale čuně 8) do roka a půl se nechal klidně krmit, vůbec ho to netankovalo.
Rozdíl je spíš v tom, vychytat ty signály, kdy se chce začít krmit sám a nechat. Stejné u nočníku. A tenhle klučík to už zvládal bravurně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
7.4.12 11:24
@sophinka píše:
koš se špinavým prádlem v pokoji bych viděla jako praktický :mrgreen: asi ho zavedu . obvykle chodím a sbírám fusky(trika,mikiny,…) kde je zrovna kdo odhodí :mrgreen: a myslím,že to bylo tím ,že bydlí v malém 2 plus 1 a pere každý den max obden.....

No jo, jenže to prádlo tam bylo i mokré, takže se muselo zapařit a krásně vonět :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
7.4.12 11:25
@kozisek píše:
To je zase individuální, našemu jsou dneska dva roky, má pleny, na nočník si sedne a vstane, vyčůrat se dojde jinam :nevim: Jí sice sám už pár dní, ale čuně 8) do roka a půl se nechal klidně krmit, vůbec ho to netankovalo.
Rozdíl je spíš v tom, vychytat ty signály, kdy se chce začít krmit sám a nechat. Stejné u nočníku. A tenhle klučík to už zvládal bravurně :palec:

No, tady to ale bylo spíš o lenosti té ženské. Když tam byla ta cikánka tak jedl i čůral sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.4.12 11:27
@MUFICE píše:
No jo, jenže to prádlo tam bylo i mokré, takže se muselo zapařit a krásně vonět :poblion:

mokrého jsem si nevšimla,jen špinavých ponožek a ty smrdí u nás asi stejně jako u těch cikánů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50150
7.4.12 11:28
@sophinka píše:
mokrého jsem si nevšimla,jen špinavých ponožek a ty smrdí u nás asi stejně jako u těch cikánů :mrgreen:

No, nechápu, proč k těm ponožkám ta ženská vůbec čuchala :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.4.12 11:33
@MUFICE píše:
No, tady to ale bylo spíš o lenosti té ženské. Když tam byla ta cikánka tak jedl i čůral sám.

Však jsem psala, že tenhle klučík už to zvládal bravurně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.4.12 11:34
@MUFICE píše:
No, nechápu, proč k těm ponožkám ta ženská vůbec čuchala :mrgreen: :zed:

U nás nemusíš ani čichat, to ti jde naproti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
7.4.12 11:34
@kozisek píše:
U nás nemusíš ani čichat, to ti jde naproti :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50150
7.4.12 11:35
@kozisek píše:
Však jsem psala, že tenhle klučík už to zvládal bravurně ;)

No, klučík byl šikovný, ale maminka ho brzdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
7.4.12 11:39
@Kallkapa píše:
Kdyby za to platili zlatýma cihlama, tak bych to možná pochopila. Jestli to hrajou za takovou almužnu jakou dostávají, tak si o jejich IQ myslím, že je ještě menší než kdyby to dělali nevědomky. Určitě je to sestříhané tak aby některé pasáže byly trochu zkreslené ale aby někdo co pět minut brečel to se zas až tak nahrát nedá.. prostě to byla hysterická kráva :mrgreen: [/citace
@luckyhorse píše:
Včerejší díl jasně ukázal, že ne všichni cikáni jsou líní pobírači dávek. Paní Monika (ta s obočím), tak ta byla víc než tragická. V bytě nepořádek, dítěti se nevěnovala, vařila na víc dní, podle mě jen seděla doma a dělala si manikúru a pedikúru a luštila křížovky, popř. kouřila na balkoně. Nechápu, jak mohla říct, že nemá ta cikánská rodina řád a co mě nejvíc dostalo, tak jak šla za tatínkem do práce a když viděla, že pracuje, tak říká „černá hlava a jak dělá“, to je fakt hnus rasismus. Hned jak vešla do dveří bytu a všimla si fotky, tak hned je všechny odsoudila, aniž by o rodině něco věděla. Přitom rodina se jí nádherně věnovala, brala ji na akce, udělala jí rozlučku, dala dárečky. Ona jejich dětem nekoupila nic, jejich prádla se štítila a nejvíc mě dostalo mezi 8 očima, jak říká té cikánské mamince, že prý: my tu peřinku nepereme, prali jsme ji jednou, ale kvůli těm rohům ji nepereme. Tak to jsem fakt nepochopila. Prostě šílená lemra líná, asi tak
@luckyhorse píše:
Včerejší díl jasně ukázal, že ne všichni cikáni jsou líní pobírači dávek. Paní Monika (ta s obočím), tak ta byla víc než tragická. V bytě nepořádek, dítěti se nevěnovala, vařila na víc dní, podle mě jen seděla doma a dělala si manikúru a pedikúru a luštila křížovky, popř. kouřila na balkoně. Nechápu, jak mohla říct, že nemá ta cikánská rodina řád a co mě nejvíc dostalo, tak jak šla za tatínkem do práce a když viděla, že pracuje, tak říká „černá hlava a jak dělá“, to je fakt hnus rasismus. Hned jak vešla do dveří bytu a všimla si fotky, tak hned je všechny odsoudila, aniž by o rodině něco věděla. Přitom rodina se jí nádherně věnovala, brala ji na akce, udělala jí rozlučku, dala dárečky. Ona jejich dětem nekoupila nic, jejich prádla se štítila a nejvíc mě dostalo mezi 8 očima, jak říká té cikánské mamince, že prý: my tu peřinku nepereme, prali jsme ji jednou, ale kvůli těm rohům ji nepereme. Tak to jsem fakt nepochopila. Prostě šílená lemra líná, asi tak

Moc nerozumím tomu, že to berete tak vážně. Zcela určitě je to uměle navozená reality show - uměle vytvořené konflikty, hádky, absurdity. Pokud se budeme bavit na úrovni zcela vymyšlené fikce, pak ano, má to šokovat a vytvořit přesně to, co tu děláte - povídat si o výměně, řešit jí, nechápat - ale myslet si, že je to skutečnost. 8o 8o To podle mého názoru dnes není v televizi nic, ani Prostřeno. :D

• Citovat
  • Upravit
sophinka
7.4.12 11:48
@Larr píše:
Moc nerozumím tomu, že to berete tak vážně. Zcela určitě je to uměle navozená reality show - uměle vytvořené konflikty, hádky, absurdity. Pokud se budeme bavit na úrovni zcela vymyšlené fikce, pak ano, má to šokovat a vytvořit přesně to, co tu děláte - povídat si o výměně, řešit jí, nechápat - ale myslet si, že je to skutečnost. 8o 8o To podle mého názoru dnes není v televizi nic, ani Prostřeno. :D

opravdu si myslíš,že blbost a rasista se dá nahrát ? O tom pochybuji,zrovna tak jako zdravý rozum té cikánské rodinky také není hraný. Je to fajn přirozená rodina co se umí smát a radovat,což se o té druhé říct nedá.

• Citovat
  • Upravit
Larr
7.4.12 11:50
Ano, opravdu si myslím, že nahrát se dá úplně vše.
@sophinka píše:
opravdu si myslíš,že blbost a rasista se dá nahrát ? O tom pochybuji,zrovna tak jako zdravý rozum té cikánské rodinky také není hraný. Je to fajn přirozená rodina co se umí smát a radovat,což se o té druhé říct nedá.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!