Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3234
9.4.12 19:33

no holky dík jako,jsem si říkala že do pátku vydržím a houby,už se mi to stahuje :mrgreen: a to jsem se chtěla večer učit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
9.4.12 19:37

hooolky me to nejde stahnouttt,me asi klepne jako :cert:

• Citovat
  • Upravit
35545
9.4.12 20:07

Tak já nevím, jestli si ten život moc nekomplikuji, pořád se s něčím stresuji a ono to jde i jinak :mrgreen: Nemám co do huby a nakoupím Kofči :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
9.4.12 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
9.4.12 21:44
Noo tak
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý

Nooo tak to je mazec, řekla bych že to jsou oni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
9.4.12 21:53

Tak jsem zkoukla 4. díl jsem zvědavá co budu dělat v pátek večer. Holky já bych si to taky chtěla vyzkoušet, ale můj o tom nechce ani slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
9.4.12 21:59
@denca29 píše:
Tak jsem zkoukla 4. díl jsem zvědavá co budu dělat v pátek večer. Holky já bych si to taky chtěla vyzkoušet, ale můj o tom nechce ani slyšet.

fakt??? já bych do toho nešla ani omylem, zvlášť ne pokud mám děti malé, při představě, že se mi o ně stará nějaká špindíra bych asi umřela :oops: a můj chlap by do toho taky nešel,tenhle pořad vyloženě nesnáší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
9.4.12 22:03

Holky já bych do toho nešla ani za nic. Jak se na to ráda kouknu, pak obejmu manžela a jsem ráda za to že je takový jaký je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.4.12 22:04

No tak já to taky stáhnu, vy mi dáváte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.4.12 22:08
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý

no ty jo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6043
9.4.12 22:14

Já na to chci mrknout asi po farmáři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
9.4.12 22:23

Otázka je, zda-li si nepopsala to samé jako já - když jsem napsala, že to je uměle vytvořená reality show :lol: :mrgreen:

@radusa píše:
Taky nevěřím tomu, že je to všechno uměle nahrané,zrežírované…určitě sestříhané tak,aby byly vypíchnuty ty pro diváky zajímavé scény.Taky proto prý mají vybrané rodiny pohovor s psychologem,podle toho vyberou ty rodinky, u kterých se předpokládá, že tam takové nějaké „zajímavé“ chvilky vyvstanou ;)
Někdy jsou tam účastníci takoví lidoví /nachci říct přímo primitivní,i když to k tomu docela svádí :oops: /a u těch si nedokážu představit, že by byli schopni takovou „roli“ zvládnout.
A co mě osobně zaráží -odvaha maminek, které nechají své malé dítě /děti/ napospas cizí,neznámé osobě.Netroufla bych si svěřit naší 22.měs. dceru někomu,koho neznáme a už vůbec ne člověku,o kterém nejsem přesvědčená, že ví, co takový prcek dokáže.Kdo má děti odrostlé, tak už není v takovém střehu,jako u těch batolat../.třeba otevřená okna, ostré předměty,nebo horká káva nadosah…/a pod. Trnula bych hrůzou,jestli to to moje splašené dítě přežije ve zdraví :roll:
A už vůbec bych se nesnažila za deset dní o nějakou revoluci v té své „náhradní“ rodině :roll: Kolikrát se tak ti lidé ztrapní :roll: …to by mi tedy za ty peníze nestálo. Tím nemyslím třeba to úplné odplínkování toho klučiny,to bylo fajn ;) Nebo že začal baštit sám -tam bylo jasně vidět, že ho brzdí rodiče. :cert: Ono je totiž jednodušší ho nakrmit, než pak uklízet čurbes po zemi,nebo ho převléct,že jo ?! :roll: To neviděli naše čuňátko :mrgreen: Převlékám tak 8 x denně :mrgreen: Z ní by ta línější maminka asi vyrostla :lol:
No a v té cikánské rodině -jak si děti naučili,tak to mají :mrgreen: A nejen děti teda…i toho tatínka :mrgreen: Ale když jim to tak vyhovuje, proč ne ?? :mrgreen: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
1610
9.4.12 22:23
MŮJ NA TO KOUKÁ SEMNOU. JÁ NĚKDY PŘEMÝŠLÍM CO VŠE MÁME JAK ŽIJEME A ŽE SI TOHO NEVÁŽÍM A BERU JAKO SAMOZŘEJMOST. fAKT BYCH CHTĚLA ZKUSIT TŘEBA 5 DĚTÍ A 500KČ V PENĚŽENCE. DOMU BYCH TAKY ASI NIKOHO NECHTĚLA, ALE VYZKOUŠET BYCH TO CHTĚLA.
@Michaela23 píše:
fakt??? já bych do toho nešla ani omylem, zvlášť ne pokud mám děti malé, při představě, že se mi o ně stará nějaká špindíra bych asi umřela :oops: a můj chlap by do toho taky nešel,tenhle pořad vyloženě nesnáší :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.4.12 22:25

Já bych do toho šla hned.ALe nemám přítele ani manžela… :lol:
Cikáni by mi nevadili,horší by to bylo,kdyby mě dali někam na venkov a já bych musela kydat hnůj a zabíjet králíky. :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
9.4.12 23:21
@denca29 píše:
MŮJ NA TO KOUKÁ SEMNOU. JÁ NĚKDY PŘEMÝŠLÍM CO VŠE MÁME JAK ŽIJEME A ŽE SI TOHO NEVÁŽÍM A BERU JAKO SAMOZŘEJMOST. fAKT BYCH CHTĚLA ZKUSIT TŘEBA 5 DĚTÍ A 500KČ V PENĚŽENCE. DOMU BYCH TAKY ASI NIKOHO NECHTĚLA, ALE VYZKOUŠET BYCH TO CHTĚLA.

Já bych to taky ráda vyzkoušela, ale teď mi to došlo, že nejen, že by na nás každý čuměl v TV, ale taky by nám dom mohli nasadit i nějakou špínu nemytou :poblion: nebo čůzu, co by byla zlá na děti :cert: (hehe, na chlapa, ať klidně zlá je, aby si vážil toho co má, popř. by ji uměl poslat do p… :mrgreen: ). No takže zas prd, holt budu jen koukat.
Mě by nevadili ani cikáni, ani venkov (i když nic bych teda nezabíjela) hnůj neva, ani ta kadibouda ne, však co - na treky jsem taky jezdila a kdo nebyl na Ukrajině, neví co je to humáčhajzlík :mrgreen: Jen snad nějakej extradebil chlap by mi vadil :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí