Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no holky dík jako,jsem si říkala že do pátku vydržím a houby,už se mi to stahuje
a to jsem se chtěla večer učit ![]()
Tak já nevím, jestli si ten život moc nekomplikuji, pořád se s něčím stresuji a ono to jde i jinak
Nemám co do huby a nakoupím Kofči
![]()
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý
Nooo tak to je mazec, řekla bych že to jsou oni ![]()
Tak jsem zkoukla 4. díl jsem zvědavá co budu dělat v pátek večer. Holky já bych si to taky chtěla vyzkoušet, ale můj o tom nechce ani slyšet.
@denca29 píše:
Tak jsem zkoukla 4. díl jsem zvědavá co budu dělat v pátek večer. Holky já bych si to taky chtěla vyzkoušet, ale můj o tom nechce ani slyšet.
fakt??? já bych do toho nešla ani omylem, zvlášť ne pokud mám děti malé, při představě, že se mi o ně stará nějaká špindíra bych asi umřela
a můj chlap by do toho taky nešel,tenhle pořad vyloženě nesnáší ![]()
Holky já bych do toho nešla ani za nic. Jak se na to ráda kouknu, pak obejmu manžela a jsem ráda za to že je takový jaký je ![]()
@Iduska píše:
http://www.youtube.com/watch?…taky dobrý
no ty jo. ![]()
Otázka je, zda-li si nepopsala to samé jako já - když jsem napsala, že to je uměle vytvořená reality show
![]()
@radusa píše:
Taky nevěřím tomu, že je to všechno uměle nahrané,zrežírované…určitě sestříhané tak,aby byly vypíchnuty ty pro diváky zajímavé scény.Taky proto prý mají vybrané rodiny pohovor s psychologem,podle toho vyberou ty rodinky, u kterých se předpokládá, že tam takové nějaké „zajímavé“ chvilky vyvstanou
Někdy jsou tam účastníci takoví lidoví /nachci říct přímo primitivní,i když to k tomu docela svádí/a u těch si nedokážu představit, že by byli schopni takovou „roli“ zvládnout.
A co mě osobně zaráží -odvaha maminek, které nechají své malé dítě /děti/ napospas cizí,neznámé osobě.Netroufla bych si svěřit naší 22.měs. dceru někomu,koho neznáme a už vůbec ne člověku,o kterém nejsem přesvědčená, že ví, co takový prcek dokáže.Kdo má děti odrostlé, tak už není v takovém střehu,jako u těch batolat../.třeba otevřená okna, ostré předměty,nebo horká káva nadosah…/a pod. Trnula bych hrůzou,jestli to to moje splašené dítě přežije ve zdraví
A už vůbec bych se nesnažila za deset dní o nějakou revoluci v té své „náhradní“ rodiněKolikrát se tak ti lidé ztrapní
…to by mi tedy za ty peníze nestálo. Tím nemyslím třeba to úplné odplínkování toho klučiny,to bylo fajn
Nebo že začal baštit sám -tam bylo jasně vidět, že ho brzdí rodiče.
Ono je totiž jednodušší ho nakrmit, než pak uklízet čurbes po zemi,nebo ho převléct,že jo ?!
To neviděli naše čuňátko
Převlékám tak 8 x denně
Z ní by ta línější maminka asi vyrostla
No a v té cikánské rodině -jak si děti naučili,tak to majíA nejen děti teda…i toho tatínka
Ale když jim to tak vyhovuje, proč ne ??
![]()
@Michaela23 píše:
fakt??? já bych do toho nešla ani omylem, zvlášť ne pokud mám děti malé, při představě, že se mi o ně stará nějaká špindíra bych asi umřelaa můj chlap by do toho taky nešel,tenhle pořad vyloženě nesnáší
Já bych do toho šla hned.ALe nemám přítele ani manžela… ![]()
Cikáni by mi nevadili,horší by to bylo,kdyby mě dali někam na venkov a já bych musela kydat hnůj a zabíjet králíky. ![]()
@denca29 píše:
MŮJ NA TO KOUKÁ SEMNOU. JÁ NĚKDY PŘEMÝŠLÍM CO VŠE MÁME JAK ŽIJEME A ŽE SI TOHO NEVÁŽÍM A BERU JAKO SAMOZŘEJMOST. fAKT BYCH CHTĚLA ZKUSIT TŘEBA 5 DĚTÍ A 500KČ V PENĚŽENCE. DOMU BYCH TAKY ASI NIKOHO NECHTĚLA, ALE VYZKOUŠET BYCH TO CHTĚLA.
Já bych to taky ráda vyzkoušela, ale teď mi to došlo, že nejen, že by na nás každý čuměl v TV, ale taky by nám dom mohli nasadit i nějakou špínu nemytou
nebo čůzu, co by byla zlá na děti
(hehe, na chlapa, ať klidně zlá je, aby si vážil toho co má, popř. by ji uměl poslat do p…
). No takže zas prd, holt budu jen koukat.
Mě by nevadili ani cikáni, ani venkov (i když nic bych teda nezabíjela) hnůj neva, ani ta kadibouda ne, však co - na treky jsem taky jezdila a kdo nebyl na Ukrajině, neví co je to humáčhajzlík
Jen snad nějakej extradebil chlap by mi vadil ![]()