Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marra
moc se jí nezastávám, ale podle mýho absolutně nemohla nic stíhat, když ten její měl nohy na stole,.. vstávala v pět.. šup pro dřevo a pak prát v ruce pro pět lidí…
jako je to síla! proč si musej takovýhle lidi pořizovat baráky a tolik dětí, když na to nemají.. sakra..
@KatkaZ píše:
ahoj , já jsem se na to včera koukala taky .. a koukala jsem se na to s otevřenou pusou.. bylo mi furt do breku.. normálně jsem začala kontrolovat byt kde máme co špinavýho… a začla jsem ještě před půlnocí drhnout dlažky ve sprchovým koutě…
nevidělas ještě jak to s nimi dopadlo a jak dávali do kupy jakž takž ten barák..?
když spustíš youtube a dáš tam tuhle výměnu ,tak vedle se nabídne dhanhelovci 1/2 a 2/2..
ta jeho manželka byla jak stroj, totálně odevzdanej člověk… jakej měla pohled.. no šílený…
Já vydrhla po půlnoci tamtéž odpad.
![]()
Ježiš to modré z nebe je šílené, chce se mi brečet… jak dali tomu málému tu krabici sladkostí a on nechtěl… Nejvíce mě v té slovenské výměně štvalo, že mají tolik dětí, bydlí jak prasata, ale oba kouřili…
@lucie82 píše:
Ježiš to modré z nebe je šílené, chce se mi brečet… jak dali tomu málému tu krabici sladkostí a on nechtěl… Nejvíce mě v té slovenské výměně štvalo, že mají tolik dětí, bydlí jak prasata, ale oba kouřili…
@RyBANA píše:
Dá se na to kouknout ještě někde jinde než na placeným debilním voyu?
To by mě taky zajímalo, sice mě tam dřív vytáčely ty reklamy, ale aspoň za to nechtěli platit ![]()
@lenulina1979 píše:
Ahoj a kde na ty starší díly dokoukáváš já to nikde nemůžu najít
@kozisek píše:Kozisek Diky, jsi rychlejsi
http://uloz.to/hledej/?…
@melanka píše:
Ještě se vrátím k paní Obočijové. Jak jeli na konci v autě na to poslední setkání mezi 8 očima, tak ten cigán na ní docela hezky, že doufá, že se jí to alespoň trochu líbilo a že to obrátilo pohled na ně, že taky existují slušní a inteligentní… a ona tomu nasadila korunu, jako že „to sedlo, inteligentní“, tak pohrdavě, no chudák cigán, divila jsem se, že to tak v klidu ustál, bylo mě trapně za ni.
No to bylo vrcholne trapny
Ja jsem se v tu chvili ani trapne necejtila, spis jsem si rikala- jooo, holka, ted jsi akorat ukazala, kdo z vas dvou je debil a kdo je nad veci.. takhle hloupou, primitivni, nafoukanou a neprijemnou zenskou jsem snad jeste v zivote nevidela.
Díky holky za odkaz na modré z nebe. Už jsem na to zvědavá, hned na to mrknu. A Bohunka je teď fakt kočka ![]()
@Kallkapa píše:
Díky
a já si říkala že jsem ho někde viděla že je mi povědomej!!!
k výměně … musela jsem se kvůli tomu zaregistrovat na voyo
…
ta „bílá“ byla pěkná pinda … hlavně že má gelový nehtíčky, asi nemaká aby si je neulámala … Cikáni byli super. Sic teda bych chlapa praštila aby nežral něco i druhý den, ale cuž .. když jim maminka chce dělat služku ať dělá.
![]()
no holky,jako já znám spoustu chlapů od kamarádek co by druhý den stejné jídlo nejdeli a musí se vařit každý den nové
Taky to nechápu, já vařim běžně jedno jídlo na 2 dny, udělám k tomu každý den jinou přílohu a je to. Stát každý den u plotny, tak na to bych se mohla z vysoka …
@Michaela23 píše:
no holky,jako já znám spoustu chlapů od kamarádek co by druhý den stejné jídlo nejdeli a musí se vařit každý den novéTaky to nechápu, já vařim běžně jedno jídlo na 2 dny, udělám k tomu každý den jinou přílohu a je to. Stát každý den u plotny, tak na to bych se mohla z vysoka …
Přesně! Nebo, že si předvařím na druhý den. To by taky nejedli? To mi rozum nebere, proč to nechtějí jíst. Ještě, že tohle doma řešit nemusím ![]()