Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Larr píše:
Moc nerozumím tomu, že to berete tak vážně. Zcela určitě je to uměle navozená reality show - uměle vytvořené konflikty, hádky, absurdity. Pokud se budeme bavit na úrovni zcela vymyšlené fikce, pak ano, má to šokovat a vytvořit přesně to, co tu děláte - povídat si o výměně, řešit jí, nechápat - ale myslet si, že je to skutečnost.![]()
To podle mého názoru dnes není v televizi nic, ani Prostřeno.
Tak proč se dívat na Bohdalku, každý český člověk herec fajnšmekr
Víš, jak uměle vypadá hraný vztek od neherce? sestříhané určitě, určité situace ano, ale až takhle ne ![]()
Kdysi jsme drbali Hledá se táta … a byla tam i účastnice, takže o tom třeba nesměla mluvit, řekla, co vystřihli a tak, ale jinak sama za sebe ![]()
Nevím jak vypadá hraný vztek od neherce, ale pokud účastnice Hledá se táta o pořadu nesměla mluvit asi vám vykecala víc než směla, viď ![]()
@kozisek píše:
Tak proč se dívat na Bohdalku, každý český člověk herec fajnšmekrVíš, jak uměle vypadá hraný vztek od neherce? sestříhané určitě, určité situace ano, ale až takhle ne
Kdysi jsme drbali Hledá se táta … a byla tam i účastnice, takže o tom třeba nesměla mluvit, řekla, co vystřihli a tak, ale jinak sama za sebe
Ve snídani s novou byla režisérka projektu a říkala, že kamery tam jsou jen první a poslední den, jinak tam je s nima jen ona a točí to ona. Vyznělo to, že tam je většinu času. Pak to musí všechno projít a sestříhat. Každý díl trvá jeden měsíc, bude jich deset, jak jsem koukala před těmi 3 týdny tak dělali osmou část.
Jinak ta s tím obočím-jako já ze začátku ani nevnímala, co říká,jak jsem z ní nemohla odtrhnout oči
A vytetované to nemá, to by ta kosmetička musela být slepá, paní prostě ráda používá stejnou černou tužku na oči a na obočí, byla černá jak havíř. Černá byla teda akorát ona, vždyť ji můžou žalovat za ty poznámky, co tam házela. No nevěřila jsem svým očím,ale kdyby zas byli normální,tak se jim na to nikdo nekouká ![]()
@Larr píše:
Nevím jak vypadá hraný vztek od neherce, ale pokud účastnice Hledá se táta o pořadu nesměla mluvit asi vám vykecala víc než směla, viď
Nene, připojila se až po odvysílaném dílu, do té doby neřekla ani prd
ale je to prostě přehrávání, k něčemu ty školy a hodiny herectví jsou a prostě tohle hrané není. ![]()
Taky nevěřím tomu, že je to všechno uměle nahrané,zrežírované…určitě sestříhané tak,aby byly vypíchnuty ty pro diváky zajímavé scény.Taky proto prý mají vybrané rodiny pohovor s psychologem,podle toho vyberou ty rodinky, u kterých se předpokládá, že tam takové nějaké „zajímavé“ chvilky vyvstanou ![]()
Někdy jsou tam účastníci takoví lidoví /nachci říct přímo primitivní,i když to k tomu docela svádí
/a u těch si nedokážu představit, že by byli schopni takovou „roli“ zvládnout.
A co mě osobně zaráží -odvaha maminek, které nechají své malé dítě /děti/ napospas cizí,neznámé osobě.Netroufla bych si svěřit naší 22.měs. dceru někomu,koho neznáme a už vůbec ne člověku,o kterém nejsem přesvědčená, že ví, co takový prcek dokáže.Kdo má děti odrostlé, tak už není v takovém střehu,jako u těch batolat../.třeba otevřená okna, ostré předměty,nebo horká káva nadosah…/a pod. Trnula bych hrůzou,jestli to to moje splašené dítě přežije ve zdraví ![]()
A už vůbec bych se nesnažila za deset dní o nějakou revoluci v té své „náhradní“ rodině
Kolikrát se tak ti lidé ztrapní
…to by mi tedy za ty peníze nestálo. Tím nemyslím třeba to úplné odplínkování toho klučiny,to bylo fajn
Nebo že začal baštit sám -tam bylo jasně vidět, že ho brzdí rodiče.
Ono je totiž jednodušší ho nakrmit, než pak uklízet čurbes po zemi,nebo ho převléct,že jo ?!
To neviděli naše čuňátko
Převlékám tak 8 x denně
Z ní by ta línější maminka asi vyrostla ![]()
No a v té cikánské rodině -jak si děti naučili,tak to mají
A nejen děti teda…i toho tatínka
Ale když jim to tak vyhovuje, proč ne ??
![]()
..VCERA JSEM ASI NEDAVALA POZOR, AZ DNES JSEM SE DOZVEDELA NA SEZNAMU, ZE JE OBOCI JEN 26. CLOVEK BY REKL, ZE JE ,,ZNUDENA ZIVOTEM,, ALE TOHLE
![]()
@Michaela23 píše:![]()
http://www.super.cz/…-pomsty.html
Ježiši..
To je fakt kráva.. ![]()
@Michaela23 píše:![]()
http://www.super.cz/…-pomsty.html
No to ji mohlo dojit jaksi driv, ze kdyz bude vest takovy reci, ze to nejspis pusti a pak se to nebude libit.. Na Supru pisou 26 let, ale ja jsem si celkem jista, ze na zacatku Vymeny rikali, ze je ji 36.
Jinak dokoukavam starsi dily slovensky Zameny a to je teda brutus. Na prvni dil to nema, ale i ten dil se zabijackou a ten s tou Polkou a peti detma… to je uz moc
Ty deti od ty Polky aby ted chodily kanalama a pritom takovy zlaticka. Ten kloucek, jak tancoval na svy narozeniny, ja jsem byla uplne dojata ![]()
Nedá mi to nenapsat po tom článku, co jste sem dali
Kritizuje jak tam byla špína, ale ta peřinka pro malého, to byl pěkný hnus
A když má strach, co jí teď udělají, tak si prostě měla dát pozor na pusu, bylo mazec, jak to tam komentuje
Hlavně, že jí Monika naučila malého chodit na nočník i samotného papat ![]()
já jsem teda nepochopila,jak řekla,že malému tu peřinku nepere kvúli těm rohům
a vůbec bych se nedivila,kdyby kvůli svým výjevům měla nějaký problém.Od té doby,co dorazila do nové domácnosti jsem neslyšela nic jiného než,černá hlava to a černá hlava tamto ![]()
Holky, že vám tu lezu, chtěla jsem se zeptat, k poslednímu dílu, mě totiž už přišla, že jsem to viděla, nějak mi to přišlo povědomé. Byl to nový díl?