Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sophinka píše:
moc se mi líbí ty nány co jsou rasistky až na půdu ,ale ve finále by se od cikánů mohli učit od slušného chování po úklid a výchovu dětí všechno. Mě nejvíc dostalo to,že už má jedno dítě někde v norsku
kdo ?? oboci nebo jeji manzel brejle ??
Kua holky,ja si toho oboci vubec nevsimla
j ajsem se furt divala jak ma leve ruce
Jinak romska rodinu,LUXUSNIÍÍÍÍ
Nechapu jako kde videla ze nemaji zadny řád
Hlavne ze ona ho u posrane periny a s ditetem v plenkach mela,ze.A jak se schvalne prisla podivat kde ten romskej tata pracuje,myslela si ze ho asi nachyta nekde u piva,krava
A romska maminka,super zenska,tu bych chtela potkat a vlasten celou jeji rodinu,byly mi moc sympaticky ![]()
@Kočislava píše:
To je paní Obočijová
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ooo pardoon
nedočítala jsem.. mi hla žlučí rasitka, líná jak lemra, protivná jak vřed na prdeli, přecitlivělá.. takových keců co měla „o černých hubách“ už jsem teda hooodně dlouho neslyšela.. nehledě na to, že vypadala víc romsky než někteří Ti romové.. ježiš tu bych liskala od rána do večera aby se vzpamatovala..děcko bude krmit asi do deseti aby si náhodou nepokypal tričko a „problémy s kakáním“ bude mít šmudla asi taky ještě dlouho páč, než aby musela oprat znečištěné oblečení, bude mu dávat plíny asi ještě na ZŠ..
@marra píše:
Kua holky,ja si toho oboci vubec nevsimlaj ajsem se furt divala jak ma leve ruce
Jinak romska rodinu,LUXUSNIÍÍÍÍ
![]()
Nechapu jako kde videla ze nemaji zadny řád
Hlavne ze ona ho u posrane periny a s ditetem v plenkach mela,ze.A jak se schvalne prisla podivat kde ten romskej tata pracuje,myslela si ze ho asi nachyta nekde u piva,krava
A romska maminka,super zenska,tu bych chtela potkat a vlasten celou jeji rodinu,byly mi moc sympaticky
Kecáš, kam jsi koukala ![]()
@Kallkapa píše:
ooo pardoonnedočítala jsem.. mi hla žlučí rasitka, líná jak lemra, protivná jak vřed na prdeli, přecitlivělá.. takových keců co měla „o černých hubách“ už jsem teda hooodně dlouho neslyšela.. nehledě na to, že vypadala víc romsky než někteří Ti romové.. ježiš tu bych liskala od rána do večera aby se vzpamatovala..děcko bude krmit asi do deseti aby si náhodou nepokypal tričko a „problémy s kakáním“ bude mít šmudla asi taky ještě dlouho páč, než aby musela oprat znečištěné oblečení, bude mu dávat plíny asi ještě na ZŠ..
Ahoj, můj muž si myslí, že vše ve výměmě manželek je nahrané, zrežírované. Že to není pravá reality shou, kde vše plyne samo, ale že do toho zasahují, aby byl děj zajímavý. A že tam kamera není non stop, ale že když tam kameraman je, tak se lidi přetvařují a hrají dle pokynů režie. Já si to nemyslím. Co vy?
@Zdena novotna píše:
Ahoj, můj muž si myslí, že vše ve výměmě manželek je nahrané, zrežírované. Že to není pravá reality shou, kde vše plyne samo, ale že do toho zasahují, aby byl děj zajímavý. A že tam kamera není non stop, ale že když tam kameraman je, tak se lidi přetvařují a hrají dle pokynů režie. Já si to nemyslím. Co vy?
Těžko říct,ale myslím si že ne. ![]()
@kozisek píše:
Kecáš, kam jsi koukala
tAK JO NO,TAK JSEM CUMELA NA KOZY NO
![]()
@Zdena novotna píše:
Těžko říct, něco možná jo aby měli sledovanost ![]()
@Kallkapa píše:
ooo pardoonnedočítala jsem.. mi hla žlučí rasitka, líná jak lemra, protivná jak vřed na prdeli, přecitlivělá.. takových keců co měla „o černých hubách“ už jsem teda hooodně dlouho neslyšela.. nehledě na to, že vypadala víc romsky než někteří Ti romové.. ježiš tu bych liskala od rána do večera aby se vzpamatovala..děcko bude krmit asi do deseti aby si náhodou nepokypal tričko a „problémy s kakáním“ bude mít šmudla asi taky ještě dlouho páč, než aby musela oprat znečištěné oblečení, bude mu dávat plíny asi ještě na ZŠ..
jasně že ho bude krmit,by musela prát! A přece nebude mýt nočník od hovínka…no fuj! ![]()
@Kallkapa píše:
ona..
toto jeji prvni nevydrzel a dite ji nenechal???
@BMRL píše:
toto jeji prvni nevydrzel a dite ji nenechal???
Těžko říct, já bych jí svoje děcko též nenechala
![]()
@Zdena novotna píše:
já teda nevím, ale ani za zlatý prachy bych ze sebe před celým národem nedělala nějakou blbku ![]()
@marra píše:
tAK JO NO,TAK JSEM CUMELA NA KOZY NO![]()
![]()
Tak těch jsem si zase nevšimla já
![]()