Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zdena novotna píše:
Ahoj, můj muž si myslí, že vše ve výměmě manželek je nahrané, zrežírované. Že to není pravá reality shou, kde vše plyne samo, ale že do toho zasahují, aby byl děj zajímavý. A že tam kamera není non stop, ale že když tam kameraman je, tak se lidi přetvařují a hrají dle pokynů režie. Já si to nemyslím. Co vy?
kdo by ze sebe delal deb.la dobrovolne pred celym narodem??
zase takovy prachy za to nemaji
![]()
@Kallkapa píše:
ooo pardoonnedočítala jsem.. mi hla žlučí rasitka, líná jak lemra, protivná jak vřed na prdeli, přecitlivělá.. takových keců co měla „o černých hubách“ už jsem teda hooodně dlouho neslyšela.. nehledě na to, že vypadala víc romsky než někteří Ti romové.. ježiš tu bych liskala od rána do večera aby se vzpamatovala..děcko bude krmit asi do deseti aby si náhodou nepokypal tričko a „problémy s kakáním“ bude mít šmudla asi taky ještě dlouho páč, než aby musela oprat znečištěné oblečení, bude mu dávat plíny asi ještě na ZŠ..
@Nainuva píše:
já teda nevím, ale ani za zlatý prachy bych ze sebe před celým národem nedělala nějakou blbku
@Kallkapa píše:
Těžko říct, já bych jí svoje děcko též nenechala![]()
ja taky ne
![]()
nas malej je od 1,5 roku bez plin
![]()
@Zdena novotna píše:
Ahoj, můj muž si myslí, že vše ve výměmě manželek je nahrané, zrežírované. Že to není pravá reality shou, kde vše plyne samo, ale že do toho zasahují, aby byl děj zajímavý. A že tam kamera není non stop, ale že když tam kameraman je, tak se lidi přetvařují a hrají dle pokynů režie. Já si to nemyslím. Co vy?
Kdyby za to platili zlatýma cihlama, tak bych to možná pochopila. Jestli to hrajou za takovou almužnu jakou dostávají, tak si o jejich IQ myslím, že je ještě menší než kdyby to dělali nevědomky. Určitě je to sestříhané tak aby některé pasáže byly trochu zkreslené ale aby někdo co pět minut brečel to se zas až tak nahrát nedá.. prostě to byla hysterická kráva ![]()
@Kočislava píše:![]()
![]()
já jsem v upoutávkách nevěděla, která že je ta cikánka
![]()
![]()
![]()
![]()
Já taky né…
to já jsem se zamyslela nad tím,že bychom byli pro takovou reality jako stvoření
takovou píp by odvezli jen by vzala do ruky manuál a v první větě by stálo …máme šest dětí ,každý den vařím (někdy i více jídel najednou,páč každej papá něco jiného)… ![]()
@sophinka píše:
to já jsem se zamyslela nad tím,že bychom byli pro takovou reality jako stvořenítakovou píp by odvezli jen by vzala do ruky manuál a v první větě by stálo …máme šest dětí ,každý den vařím (někdy i více jídel najednou,páč každej papá něco jiného)…
ale mě říct chlap,že stejné jídlo na druhý den nebude..tak se mu vyseru na celé vaření a ať si koupí starvenky a chodí do jídelny… Jinak dobrou..zítra mě čeká ,,náročný,, den.vařit,uklízet,vyprat,vyžehlit( žehlím na stole v obýváku
)no a pak si skočím................přeci do drogérky…
dobrou všem
Tak jsem se u dnešního dílu pěkně s manželem pobavila.Jako mě přišla paní hrůzo obočí taky nějaká tmavší a hlavně, že jí vadily cikáni a sama byla špindíra.Ta deka to byla teda největší síla.Docela se mi líbilo, jak jí tu obočí sprdla ta matka, že nevyprala a ona hned řvala.
@elluan píše:
ale mě říct chlap,že stejné jídlo na druhý den nebude..tak se mu vyseru na celé vaření a ať si koupí starvenky a chodí do jídelny… Jinak dobrou..zítra mě čeká ,,náročný,, den.vařit,uklízet,vyprat,vyžehlit( žehlím na stole v obýváku)no a pak si skočím................přeci do drogérky…
![]()
dobrou všem
@sophinka píše:
moc se mi líbí ty nány co jsou rasistky až na půdu ,ale ve finále by se od cikánů mohli učit od slušného chování po úklid a výchovu dětí všechno. Mě nejvíc dostalo to,že už má jedno dítě někde v norskukdo ?? oboci nebo jeji manzel brejle ??
@BMRL píše:
kdo ?? oboci nebo jeji manzel brejle ??
No v prostřeno říkal ten Václav, že má 14 letou dceru není myšlena ona?
Včerejší díl jasně ukázal, že ne všichni cikáni jsou líní pobírači dávek. Paní Monika (ta s obočím), tak ta byla víc než tragická. V bytě nepořádek, dítěti se nevěnovala, vařila na víc dní, podle mě jen seděla doma a dělala si manikúru a pedikúru a luštila křížovky, popř. kouřila na balkoně. Nechápu, jak mohla říct, že nemá ta cikánská rodina řád a co mě nejvíc dostalo, tak jak šla za tatínkem do práce a když viděla, že pracuje, tak říká „černá hlava a jak dělá“, to je fakt hnus rasismus. Hned jak vešla do dveří bytu a všimla si fotky, tak hned je všechny odsoudila, aniž by o rodině něco věděla. Přitom rodina se jí nádherně věnovala, brala ji na akce, udělala jí rozlučku, dala dárečky. Ona jejich dětem nekoupila nic, jejich prádla se štítila a nejvíc mě dostalo mezi 8 očima, jak říká té cikánské mamince, že prý: my tu peřinku nepereme, prali jsme ji jednou, ale kvůli těm rohům ji nepereme. Tak to jsem fakt nepochopila. Prostě šílená lemra líná, asi tak
@CokeLady píše:
Já jsem si myslela, když ukázaly obě manželky, že se budou měnit romské rodiny. Prostě že obě jsou Cikánky, paní s obočím byla taková odrostlá blondýna, takový ten romský typ.Hele a taky Vám přišlo, že na svůj věk vypadali ti romští rodiče dost dobře? Teda paní bych na těch 41 i tipla, ale pána na 51 let teda vůůůbec.
Přesně,taky jsem hleděla když řekli jeho věk
Prostě má dobré geny..
Mě ta rómská rodina přišla úplně v pohodě,nechápala jsem,proč byla slečna klaun tak hysterická…Na nic tam pomalu ani nesáhla a jenom bulela.. ![]()
Aspoň jsme se pobavili..
Nejvíc mě dostala,jak se rozbulela nad košem na špinavé prádlo..
Co jako čekala?že tam najde čisté prádlo? ![]()
A nebo to její..Co prý bude vařit,když neumí rómské jídla?
![]()
Mě teda dostala tou špinavou peřinkou pro malého…fůůůj,ani psa bych v takové špíně nenechala spát. a ještě to měl bez povlečení…no prase ženská…a ty její hlášky před kamerou na cikány,bych se nedivila,kdyby někde chytla přez držku.