Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marketta1 píše:
Tady na emiminu je zrovna diskuze Co vam chybi na ceskem trhu?Myslim,ze od zitrka to budou tuzky na oboci..
Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý… ![]()
Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý… ![]()
@Kallkapa píše:
Ty voe ani nedočítám, tu s klauním obočím bych vyliskala, kravku.. Víc nemám co dodat..![]()
![]()
To je paní Obočijová
![]()
@Aishenka píše:
Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý…
prostreno - asi nevi kam by jeste vlezl
@marketta1 píše:
Tady na emiminu je zrovna diskuze Co vam chybi na ceskem trhu?Myslim,ze od zitrka to budou tuzky na oboci..
@beodenka píše:
Teda, tady se kelisi, prijdu sem po Vymene nakouknout a ono je tady 15 stranekSouhlasim s tim, co tady nekdo rekl- az prijde pí Obočijová někam mezi cikany, tak aby za ty „cerny hlavy“ nedostala od nekoho pres hubu, divit by se nemohla.
Tesim se na priste a budu se muset zapojit uz behem sledovani, takhle sem mimo
jsem zrovna říkala synovi ,jestli jí po odvysílání nepřijde obsílka od policie
protože tolik černých keců je slyšet málokdy ![]()
@kozisek píše:
Ale já těmhle typům závidím to sebevědomí, fakt, já jsem taková čůza blbá, pořád na sobě hledám nedostatky a co z toho mám![]()
@sophinka píše:
jsem zrovna říkala synovi ,jestli jí po odvysílání nepřijde obsílka od policieprotože tolik černých keců je slyšet málokdy
spis aby ji nekdo nerozbil usta ![]()
Tak to obočí, fakt bomba, nevím podle jaké šablony jsi to malovala nanynka jedna ![]()
@BMRL píše:
spis aby ji nekdo nerozbil usta
moc se mi líbí ty nány co jsou rasistky až na půdu ,ale ve finále by se od cikánů mohli učit od slušného chování po úklid a výchovu dětí všechno. Mě nejvíc dostalo to,že už má jedno dítě někde v norsku ![]()