Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
705
6.4.12 22:09
@marketta1 píše:
Tady na emiminu je zrovna diskuze Co vam chybi na ceskem trhu?Myslim,ze od zitrka to budou tuzky na oboci.. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
6.4.12 22:10

Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075

Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
@Kallkapa píše:
Ty voe ani nedočítám, tu s klauním obočím bych vyliskala, kravku.. Víc nemám co dodat.. :cert: :cert: :nevim:

8o To je paní Obočijová :lol: :lol: :lol: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
@Aishenka píše:
Holky, nepřijde vám že ten manžel od Martiny už někdy v tv byl? Je mi pořád hrozně povědomý… :think:

prostreno - asi nevi kam by jeste vlezl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
6.4.12 22:11
@marketta1 píše:
Tady na emiminu je zrovna diskuze Co vam chybi na ceskem trhu?Myslim,ze od zitrka to budou tuzky na oboci.. :mrgreen:
:D :D :D :D :D :D :D :D Teď jsem se málem zadusila :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476

@Aishenka jj, byl v Prostřenu. Holky dávaly i odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
@beodenka píše:
Teda, tady se kelisi, prijdu sem po Vymene nakouknout a ono je tady 15 stranek :) Souhlasim s tim, co tady nekdo rekl- az prijde pí Obočijová někam mezi cikany, tak aby za ty „cerny hlavy“ nedostala od nekoho pres hubu, divit by se nemohla.
Tesim se na priste a budu se muset zapojit uz behem sledovani, takhle sem mimo :jazyk:

jsem zrovna říkala synovi ,jestli jí po odvysílání nepřijde obsílka od policie :mrgreen: protože tolik černých keců je slyšet málokdy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
28272
6.4.12 22:12
@kozisek píše:
Ale já těmhle typům závidím to sebevědomí, fakt, já jsem taková čůza blbá, pořád na sobě hledám nedostatky a co z toho mám :cert: :mrgreen:
:pankac: :pankac: :pankac: :pankac: přesně :palec: Ale zítra si nechám vytetovat obočí a budu miss :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.4.12 22:13
@sophinka píše:
jsem zrovna říkala synovi ,jestli jí po odvysílání nepřijde obsílka od policie :mrgreen: protože tolik černých keců je slyšet málokdy :mrgreen:

spis aby ji nekdo nerozbil usta :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251

Tak to obočí, fakt bomba, nevím podle jaké šablony jsi to malovala nanynka jedna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5166

A by mě zajímalo,proč umývala to auto s tou kabelkou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
6.4.12 22:14

za chvily prijde pritel z odpoledni, asi mu pusti video :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
6.4.12 22:14
@BMRL píše:
spis aby ji nekdo nerozbil usta :evil:

moc se mi líbí ty nány co jsou rasistky až na půdu ,ale ve finále by se od cikánů mohli učit od slušného chování po úklid a výchovu dětí všechno. Mě nejvíc dostalo to,že už má jedno dítě někde v norsku 8o

• Citovat
  • Upravit
705
6.4.12 22:15

za chvily prijde pritel z odpoledni, asi mu pustim video :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat