Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já když udělám těsto na pizzu tak mě 24hod kyne,… zraje v lednici a jelikož přítel tu moji pizzu zbožnuje, tak dělám těsto z několika dávek a pak jen chodím odkrajuji a peču mu pizzu a teda vůbec neprotestuje když ji má i tři dny… samo pokaždé čerstvou, ale teda třeba guláš ten je nejlepší až na druhý den a svíčková taky…
Jo holky je to hrozný. Bohužel je to můj případ, každý den vařím nové jídlo, protože ze včera nechtějí jíst… mimo guláše(to bych ale msela dělat ve 2 hrncích aby zbylo). Mě vaření neva, ale nestíhám pak ostatní věci, úklid, žehlení a tak. Bohužel už se to asi nezmění ![]()
@denca29 píše:
Jo holky je to hrozný. Bohužel je to můj případ, každý den vařím nové jídlo, protože ze včera nechtějí jíst… mimo guláše(to bych ale msela dělat ve 2 hrncích aby zbylo). Mě vaření neva, ale nestíhám pak ostatní věci, úklid, žehlení a tak. Bohužel už se to asi nezmění
@denca29 píše:
jo jo pro inspiraci co furt vařit
No tak ten můj, když byl sám tak jedl v hospodě. Bejvalky mu nevařily. Já začala na tro si zvykl rychle. Když se naštvu, že třeba něco nestíhám tak jeho první je : Tak nevař každej den, tak to jdu do kolen. On když se nenají tak je na zabití. Furt chodí něco plácá, pak má hlad a je k nevydržení. Sousedka ta je z nás hotová, říká, že jsme mimo. Tady furt nadskakujou pokličky. Problém je taky to, že jíme velký porce. Rejži vařím k obědu pytlík na osobu.. . Je to strašný, ještě, že dneska jdeme k rodičům na oběd.
Já zas málokdy dělám něco, co se dá schovat na druhej den, tak se divím, že to vůbec někomu vadí, že jako má vařit denně. Většinou dělám nějaký minutky, zeleninku a druhý den už by to byl pěknej humáč. Omáčky vařím jen vyjímečně a knedle nejím. Ale když už teda dělám svíčkovou, tak ji zamražuju, to zas jo. Sraního s tím je na celý dopoledne
, tak ať to aspoň vydrží na víc dnů.
HOLKÝ
http://uloz.to/…nez-v-tv-avi , teď jsem na to přišla a stahuji, nevím stopro, zda to je už nový díl, ale dle fotek ano ![]()
už jsem se koukla
fakt pořád přemýšlím jak takhle ty lidi mohou žít a ještě si myslet ,že je to v pořádku? To jim ve vnitř nebliká maják ,že jsou totální magoři? V 16 holka snídá kafe a cigáro a je to v cajku? Jí jenom konzervy,atd…???? Já bych jim ty děti snad odebrala ![]()
@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to sila a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcela
Jsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete)
je taky celkem husty.
Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06
@beodenka píše:
@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to husty a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcelaJsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete)je taky celkem husty.
jsme na tom stejně ,ale přišla mi důvěryhodnější ta z lesa
a fakt to byl typ lidí co bych vypráskala klackem asi si něco přikrášlila ,ale špíny to určitě byli
u nás by to taky nikdo nejedl
hlavně ani nezbyde a vařím i několik různých jídel ,takže mě to divné nepřijde.