Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
8.4.12 21:32

u nás by to taky nikdo nejedl :think: hlavně ani nezbyde a vařím i několik různých jídel ,takže mě to divné nepřijde.

• Citovat
  • Upravit
3374
8.4.12 21:45

já když udělám těsto na pizzu tak mě 24hod kyne,… zraje v lednici a jelikož přítel tu moji pizzu zbožnuje, tak dělám těsto z několika dávek a pak jen chodím odkrajuji a peču mu pizzu a teda vůbec neprotestuje když ji má i tři dny… samo pokaždé čerstvou, ale teda třeba guláš ten je nejlepší až na druhý den a svíčková taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
8.4.12 22:35

Jo holky je to hrozný. Bohužel je to můj případ, každý den vařím nové jídlo, protože ze včera nechtějí jíst… mimo guláše(to bych ale msela dělat ve 2 hrncích aby zbylo). Mě vaření neva, ale nestíhám pak ostatní věci, úklid, žehlení a tak. Bohužel už se to asi nezmění :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
9.4.12 00:33
@denca29 píše:
Jo holky je to hrozný. Bohužel je to můj případ, každý den vařím nové jídlo, protože ze včera nechtějí jíst… mimo guláše(to bych ale msela dělat ve 2 hrncích aby zbylo). Mě vaření neva, ale nestíhám pak ostatní věci, úklid, žehlení a tak. Bohužel už se to asi nezmění :,(
:hug: :hug: vítej v klubu :zed: :zed: :zed: to znááám :pankac: :pankac: :pankac:
Asi založíme skupinu :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
9.4.12 00:39

jo jo pro inspiraci co furt vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
9.4.12 07:15
možností co vařit je spousta… mě přítel šokoval když jsem s ním začínala bydlet, tak jsem ho musela jsem ho naučit , že odmítám přes tejden jíst třeba jen párky nebo sníst rohlík, on na to byl tak zvyklej, a já byla a jsem zvyklá na teplé jídlo
@denca29 píše:
jo jo pro inspiraci co furt vařit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
9.4.12 08:48

No tak ten můj, když byl sám tak jedl v hospodě. Bejvalky mu nevařily. Já začala na tro si zvykl rychle. Když se naštvu, že třeba něco nestíhám tak jeho první je : Tak nevař každej den, tak to jdu do kolen. On když se nenají tak je na zabití. Furt chodí něco plácá, pak má hlad a je k nevydržení. Sousedka ta je z nás hotová, říká, že jsme mimo. Tady furt nadskakujou pokličky. Problém je taky to, že jíme velký porce. Rejži vařím k obědu pytlík na osobu.. . Je to strašný, ještě, že dneska jdeme k rodičům na oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.4.12 12:52

Já zas málokdy dělám něco, co se dá schovat na druhej den, tak se divím, že to vůbec někomu vadí, že jako má vařit denně. Většinou dělám nějaký minutky, zeleninku a druhý den už by to byl pěknej humáč. Omáčky vařím jen vyjímečně a knedle nejím. Ale když už teda dělám svíčkovou, tak ji zamražuju, to zas jo. Sraního s tím je na celý dopoledne :roll: , tak ať to aspoň vydrží na víc dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
9.4.12 14:08

HOLKÝ 8o http://uloz.to/…nez-v-tv-avi , teď jsem na to přišla a stahuji, nevím stopro, zda to je už nový díl, ale dle fotek ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AmyLee
9.4.12 17:20

@CokeLady jj je :pankac:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
9.4.12 17:22

už jsem se koukla 8o fakt pořád přemýšlím jak takhle ty lidi mohou žít a ještě si myslet ,že je to v pořádku? To jim ve vnitř nebliká maják ,že jsou totální magoři? V 16 holka snídá kafe a cigáro a je to v cajku? Jí jenom konzervy,atd…???? Já bych jim ty děti snad odebrala :zed:

• Citovat
  • Upravit
5368
9.4.12 17:51

@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to sila a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcela 8o Jsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete) :D je taky celkem husty.

Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.4.12 17:54
@beodenka píše:
@kozisek Super, diky za link.
Uz jsem taky zkoukla. Je to husty a ja jsem z toho zmatena jak lesni vcela 8o Jsem zvedava, co na to reknete..
Cigarety, konzervy, jasne, ale to obvineni (nebudu dal spoilovat, jen se kouknete) :D je taky celkem husty.

jsme na tom stejně ,ale přišla mi důvěryhodnější ta z lesa :mrgreen: a fakt to byl typ lidí co bych vypráskala klackem asi si něco přikrášlila ,ale špíny to určitě byli

• Citovat
  • Upravit
5368
9.4.12 17:59

@sophinka Dobre, ale ten chlap se zase dennodenne koupal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
9.4.12 19:01
@beodenka píše:
@sophinka Dobre, ale ten chlap se zase dennodenne koupal :mrgreen:

kdo ví co tam dělal :mrgreen: já nevím vši tam měli ,uklidit zrovna nehodlali a na tu druhou potvůrku si stěžovala po příchodu nejstarší dcerunky :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!