Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lusis
11.4.12 20:37
@Johanka83 píše:
Jo jo, 500,– ve stravenkách a 300,– v penězích.

to se mi zdá fakt málo,a musím se přiznat,z konzerv bych taky vařit neuměla.nikdy jsem to nejedla a doufám že nikdy nebudu.

• Citovat
  • Upravit
18223
11.4.12 20:48
@lusis píše:
to se mi zdá fakt málo,a musím se přiznat,z konzerv bych taky vařit neuměla.nikdy jsem to nejedla a doufám že nikdy nebudu.

Tak to se jen ohřeje. Ale jíst bych to pořád nemohla. Já teda z konzervy dělám jen vepřový :mrgreen: (výjmečně). Je to na mě moc aromatický a slaný a tak - takže pro děti kor si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
11.4.12 21:21

Taky bych z konzerv nevařila, nesnáším polívky z pytlíku, konzervy a podobné blafy… mimichodem nejsem zastánce i jídel od mc donald atd. přítel ten si hambáč od mc donald jednou za půl roku vyškemrá, ale já bych to do pusy nedala :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.4.12 21:38

koukám na páteční díl, když mám už tu registraci na voyozdarma na zkoušku :).

Teda ale ta nobl pani co je na pracáku … hlavně že má sexi hadry ale když otevře hubu tak by jeden :poblion: … jak ty ženský můžou ty zuby nechat dojít tak daleko?? (z huby ven :D) :poblion: :poblion:

• Citovat
  • Upravit
9223
11.4.12 21:44
@andela píše:
koukám na páteční díl, když mám už tu registraci na voyozdarma na zkoušku :).Teda ale ta nobl pani co je na pracáku … hlavně že má sexi hadry ale když otevře hubu tak by jeden :poblion: … jak ty ženský můžou ty zuby nechat dojít tak daleko?? (z huby ven :D) :poblion: :poblion:

a sežralo ti to nějakej kredit? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.4.12 21:47
@kocunka píše:
a sežralo ti to nějakej kredit? :oops:

nevim, já mám paušál, počkej do 16týho :D. Ale jsem poučena od kolegyně, vedle jména je kolik mi zbývá dní, takže to musíš nejpozději ten 7 den odhlásit jinak ti to naúčtujou, těch 180 nebo kolik tam mají.

• Citovat
  • Upravit
andela
11.4.12 21:50

Ale optám se, na voyo chtějí už registraci a placení i když chci zkouknout starší díly??? :-O že jsem chtěla koukat min. pátek večer, a i když jsem klikla na pořad z úterka chtělo to registr. ./

• Citovat
  • Upravit
9223
11.4.12 21:54
@andela píše:
Ale optám se, na voyo chtějí už registraci a placení i když chci zkouknout starší díly??? :-O že jsem chtěla koukat min. pátek večer, a i když jsem klikla na pořad z úterka chtělo to registr. ./

jo jo… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
11.4.12 22:22

já z konzerv taky nevařím, výjimečně ve stavu nouze použiju vepřovku do rizota nebo na špagety, kupujem z Lídlu a tam je fakt samé masíčko. ale jako vařit z toho denně si neumím představit. Polívky z pytlíku nekupujem vůbec…
no Mekáč a KFC, ehm ehm,já tam 3 roky pracovala a bylo to moje denodenní jídlo :mrgreen: naštěstí to mám docela z ruky,takže teď co jsem doma se tam dostanu tak jednou za půl roku a to si vždycky něco dám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.4.12 22:39
@kocunka píše:
jo jo… :cert:

tak to jsouěkný … ehm ehm ehm … Jako že na nový díly,pochopím, Ale i na starý … občas nestíhám ordinaci či výměnu když jsem v rachotě …tak váhám jestli dát ty 2 kila nebo ne :(

• Citovat
  • Upravit
andela
11.4.12 22:40
@Michaela23 píše:
já z konzerv taky nevařím, výjimečně ve stavu nouze použiju vepřovku do rizota nebo na špagety, kupujem z Lídlu a tam je fakt samé masíčko. ale jako vařit z toho denně si neumím představit. Polívky z pytlíku nekupujem vůbec…
no Mekáč a KFC, ehm ehm,já tam 3 roky pracovala a bylo to moje denodenní jídlo :mrgreen: naštěstí to mám docela z ruky,takže teď co jsem doma se tam dostanu tak jednou za půl roku a to si vždycky něco dám :oops:

Já mám mooooc dobrou domácí konzervu vepř. od maminky:)) 100% bz konzervantů apodobných sraček, ani sůl tam není :)). A rizoto bez maminčiný vepřovky raděj nebudu žrát :P

• Citovat
  • Upravit
9223
11.4.12 23:23
@andela píše:
tak to jsouěkný … ehm ehm ehm … Jako že na nový díly,pochopím, Ale i na starý … občas nestíhám ordinaci či výměnu když jsem v rachotě …tak váhám jestli dát ty 2 kila nebo ne :(

asi bych si to spíš stáhla na uložtu… takhle je budeš dávat každej měsíc… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
12.4.12 08:33
Tak to je něco jiného, to co je doma dělané to je určitě dobré :)
@andela píše:
Já mám mooooc dobrou domácí konzervu vepř. od maminky:)) 100% bz konzervantů apodobných sraček, ani sůl tam není :)). A rizoto bez maminčiný vepřovky raděj nebudu žrát :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
12.4.12 08:39

u nás teď bude tak dva tři dny po sobě domácí pizza dva tři dny je sice dost… ,ale můj přítel ten ji má tak rád, že s tím nemá problém ba naopak moji pizzu by mohl jíst i týden… samo těsto to mě zraje v lednici a každý den mu pizzu dělám čerstvou :)
 http://www.recepty.cz/…zdeho-149218?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.4.12 13:10

tAK JSEM ZKOUKLA TEN PÁTEČNÍ DÍL A FURT MI TY FILCKY vrtaj hlavou. Tak dá se to chytnout, i když je člověk jaksi dohola nebo ne? Hehe, to ta dáma ze zoo musela mít teda pěknýho bobra - no holt když miluje zvířátka, tak to bude přírodní typ. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí