Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
13.4.12 21:40

Ahoj děvčata :lol: Tak jsem snad poprvé zkoukla skoro celou výměnu a pěkně mi ten uřvanej chlap zvedl tlak :lol: To je teda ko.kot :lol: Omlouvám se za výrazivo, ale nic jemnějšího by k němu nesedělo :oops: :P
A rozesmála mě jeho pani - prej my jsme všechny vyholený :lol: :lol: Takové věci bych fakt vytrubovala cizím lidem a ještě na kameru. Rodinka k pohledání, fakt. To by mě zajímalo, kolik za to ty rodiny dostanou, když jim to stojí za to, aby se ztrapnili před tolika lidma v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.4.12 21:40
@Gituš píše:
Téda, taky „zvěřinec“? :D :D
Já si říkám, že na tyhle „manželky“ koukat nebudu, ale ta zvědavost je větší, poslední dobou tam jsou samé kuriozity :D

jaké kuriozity máš na mysli ? :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31744
13.4.12 21:41

No to lhaní to taky byl mazec.Vždyť to tam všechno bylo vidět jak to bylo a on bezostyšně lhal 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192

Ty filcky měli doma stopro,to byla svoloč,hrůza! Ten chlapík lhal sám sobě :lol: Jediné co jim šlo tak hulit…Nejhorší je,že i ten jejich fajn slovník pochytaly i ty holky.Na konci se slečny vyjádřily,že jsou rádi,že ta ženská odjíždí,přitom chudinky nebýt jí tak se ani do žádného Lunaparku nepodívají.....
Chlapík kuchař,ale vaří doma z konzerv,lednici prázdnou.Na jídlo nemají,ale ona na gelový nehty ano :roll:
Tato výměna mě pobavila a fakt žasnu,že se tam někteří takhle ukážou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
@verenika píše:
A hlavně jak lhal do televize 8o Bych to tam zabalila druhý den :mrgreen:

Byli to docela ubožáci- aspon se mi tak jevili. Ta ženská teda envím, hlavně ten chlao. Ta už měla vymytej mozek od něj.
A tu dceru vyhodili že je lesba?

No a moh by tam na mě zkusit řvát at jdu vyluxovat, debil jeden

• Citovat
  • Upravit
1074

tak dnešní díl opět mazec.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 21:42
@byron píše:
Byli to docela ubožáci- aspon se mi tak jevili. Ta ženská teda envím, hlavně ten chlao. Ta už měla vymytej mozek od něj.
A tu dceru vyhodili že je lesba?No a moh by tam na mě zkusit řvát at jdu vyluxovat, debil jeden

Podle mě neunesl, že je lesba a brala jim peníze- ale tím si nejsem jistá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
13.4.12 21:43

No herec to byl fakt dobrej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
13.4.12 21:44
@verenika píše:
Podle mě neunesl, že je lesba a brala jim peníze- ale tím si nejsem jistá :think:

jaký peníze mohl mít namysli ? vždyť na 10 dnů měli hotovost 300 kč a jindy na tom asi lépe nebudou ,že

• Citovat
  • Upravit
17310
@Pavlínka05 píše:
Ty filcky měli doma stopro,to byla svoloč,hrůza! Ten chlapík lhal sám sobě :lol: Jediné co jim šlo tak hulit…Nejhorší je,že i ten jejich fajn slovník pochytaly i ty holky.Na konci se slečny vyjádřily,že jsou rádi,že ta ženská odjíždí,přitom chudinky nebýt jí tak se ani do žádného Lunaparku nepodívají.....
Chlapík kuchař,ale vaří doma z konzerv,lednici prázdnou.Na jídlo nemají,ale ona na gelový nehty ano :roll:
Tato výměna mě pobavila a fakt žasnu,že se tam někteří takhle ukážou :jazyk:

já myslím, že mohou očekávat velmi brzy návštěvu ze sociálky. Jako kdyby moje dítě hulilo v 16 tak mu spřerážim ruce a ona jim hulila doma v kuchyni :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801

hlavně ten konec, jak plakal, ubožák jednoduchej..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 21:45
@sophinka píše:
jaký peníze mohl mít namysli ? vždyť na 10 dnů měli hotovost 300 kč a jindy na tom asi lépe nebudou ,že

Nějak tam padlo, že jim při tom útěku sebrala peníze na nájem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 21:45

ale na cíga měli- to je nejzajímavější

• Citovat
  • Upravit
35545
13.4.12 21:46
@mari1912 píše: