Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata
Tak jsem snad poprvé zkoukla skoro celou výměnu a pěkně mi ten uřvanej chlap zvedl tlak
To je teda ko.kot
Omlouvám se za výrazivo, ale nic jemnějšího by k němu nesedělo
![]()
A rozesmála mě jeho pani - prej my jsme všechny vyholený
Takové věci bych fakt vytrubovala cizím lidem a ještě na kameru. Rodinka k pohledání, fakt. To by mě zajímalo, kolik za to ty rodiny dostanou, když jim to stojí za to, aby se ztrapnili před tolika lidma v TV.
@Gituš píše:
Téda, taky „zvěřinec“?![]()
Já si říkám, že na tyhle „manželky“ koukat nebudu, ale ta zvědavost je větší, poslední dobou tam jsou samé kuriozity
jaké kuriozity máš na mysli ?
![]()
No to lhaní to taky byl mazec.Vždyť to tam všechno bylo vidět jak to bylo a on bezostyšně lhal ![]()
Ty filcky měli doma stopro,to byla svoloč,hrůza! Ten chlapík lhal sám sobě
Jediné co jim šlo tak hulit…Nejhorší je,že i ten jejich fajn slovník pochytaly i ty holky.Na konci se slečny vyjádřily,že jsou rádi,že ta ženská odjíždí,přitom chudinky nebýt jí tak se ani do žádného Lunaparku nepodívají.....
Chlapík kuchař,ale vaří doma z konzerv,lednici prázdnou.Na jídlo nemají,ale ona na gelový nehty ano ![]()
Tato výměna mě pobavila a fakt žasnu,že se tam někteří takhle ukážou ![]()
@verenika píše:
A hlavně jak lhal do televizeBych to tam zabalila druhý den
Byli to docela ubožáci- aspon se mi tak jevili. Ta ženská teda envím, hlavně ten chlao. Ta už měla vymytej mozek od něj.
A tu dceru vyhodili že je lesba?
No a moh by tam na mě zkusit řvát at jdu vyluxovat, debil jeden
@byron píše:
Byli to docela ubožáci- aspon se mi tak jevili. Ta ženská teda envím, hlavně ten chlao. Ta už měla vymytej mozek od něj.
A tu dceru vyhodili že je lesba?No a moh by tam na mě zkusit řvát at jdu vyluxovat, debil jeden
Podle mě neunesl, že je lesba a brala jim peníze- ale tím si nejsem jistá ![]()
@verenika píše:
Podle mě neunesl, že je lesba a brala jim peníze- ale tím si nejsem jistá
jaký peníze mohl mít namysli ? vždyť na 10 dnů měli hotovost 300 kč a jindy na tom asi lépe nebudou ,že
@Pavlínka05 píše:
Ty filcky měli doma stopro,to byla svoloč,hrůza! Ten chlapík lhal sám soběJediné co jim šlo tak hulit…Nejhorší je,že i ten jejich fajn slovník pochytaly i ty holky.Na konci se slečny vyjádřily,že jsou rádi,že ta ženská odjíždí,přitom chudinky nebýt jí tak se ani do žádného Lunaparku nepodívají.....
Chlapík kuchař,ale vaří doma z konzerv,lednici prázdnou.Na jídlo nemají,ale ona na gelový nehty ano
Tato výměna mě pobavila a fakt žasnu,že se tam někteří takhle ukážou
já myslím, že mohou očekávat velmi brzy návštěvu ze sociálky. Jako kdyby moje dítě hulilo v 16 tak mu spřerážim ruce a ona jim hulila doma v kuchyni
![]()
@sophinka píše:
jaký peníze mohl mít namysli ? vždyť na 10 dnů měli hotovost 300 kč a jindy na tom asi lépe nebudou ,že
Nějak tam padlo, že jim při tom útěku sebrala peníze na nájem ![]()
@mari1912 píše:
No herec to byl fakt dobrej
On to nehrál, on tomu doopravdy věřil, to je na tom to nejhorší ![]()
@byron píše:
ale na cíga měli- to je nejzajímavější
pětikilo měsíčně, naděláš ![]()