Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Silwinka87 Jj, přesně, tam bylo vidět, že to s tou hygienou není úplně o.k, když třeba ani ty vši neřešili. A to, že ostatní ty filcky nemají, to bych brala hodně s rezervou vzhledem k tomu lhaní celu dobu, to je jasné, že to nepřiznají, i kdyby to byla pravda
![]()
@Silwinka87 píše:Tak to nejspíš bylo…
asi voněl čistotou ,tak chtěli prubnout jaký to je ,neutírat se do zasmrádlejch hnusů od věčného vyhulování v bytě
víte jak to tam musí smrdět? oblečení i ty děti? ![]()
Mně je líto hlavně těch dvou mladších holek, které ještě vypadaly jako šikovné nezkažené holčičky, nechci vidět, co z nich bude v šestnácti ![]()
Je pravda, že proč by tam pak vše uklízel, pral apod. že?
No humus a ty malé holčičky byly šikovné. Taky mě zarazilo, že ty vši chtěl řešit až dojede manželka a ta mi přišla tak trochu jednodušší
Zarážela mě tím, že místo manžela říkala přítel
![]()
@MarinkaCu píše:
@Silwinka87 Jj, přesně, tam bylo vidět, že to s tou hygienou není úplně o.k, když třeba ani ty vši neřešili. A to, že ostatní ty filcky nemají, to bych brala hodně s rezervou vzhledem k tomu lhaní celu dobu, to je jasné, že to nepřiznají, i kdyby to byla pravda![]()
Přesně tak..Nim už se nedalo věřit vůbec nic..
Jak říkala,že nemají na sobě ani chloupek…
No..Hodně o tom pochybuju,protože kdyby byla vysazená na hygienu,tak by v životě nechodila s takovýma zubama…
Jako,i kdybych neměla mít bůhví co,tak s takovýma zubama,bych teda nechodila..To ať se na mě nikdo nezlobí..
A jak už tu někdo zmínil,hlavně že má pořád cigaretu v hubě…A děckám dá uvařit konzervu..Hlavně,že si 16-ti letý fagan zapálí…
To už je teda moc.. ![]()
Ten přítel od Štěpánky byl super
vystihl to tam dobře, že hlavně, že mají na cigára a ne na jídlo atd. No já vidět své dítě v 16-ti snídat kávu s cigárem, tak nevím nevím…
no já bych s těma zubama nešla vůbec do televize ![]()
@eňula píše:
Holky - sotva jsem dokoukala, tak jsem ze sebe mohla dostat jen „ty vole, ty vole, ty vole“. To je prostě katastrofa! Ten chlap jen přes obrazovku fyzicky nechutnej, ulhanej, psychopatickej primitiv, jeho 2× exžena pravá ořechová socka, která radši, než by těch 500 měsíčně věnovala na maso pro ty děcka, tak to prohulí. Lednička prázdná, ale ona vyoblíkaná, on velkej prsten jako největší borec… No, mě je zle! Nejhorší je, že ty děcka budou úplně stejné, jako jejich dva ubozí, primitivní a ulhaní rodiče. To je tragédie. Štěpánka má můj obdiv, že to vůbec vydržela - a ještě k tomu s úsměvem.
Pokud alespoň něco v tomhle státě funguje, tak hned první pracovní den po odvysílání tohohle humusu by jim tam měla naběhnout sociálka.
100% souhlas!
@Veryska81 píše:
Ten přítel od Štěpánky byl supervystihl to tam dobře, že hlavně, že mají na cigára a ne na jídlo atd. No já vidět své dítě v 16-ti snídat kávu s cigárem, tak nevím nevím…
no já bych s těma zubama nešla vůbec do televize
Co do televize..
Jak tak může vůbec existovat..?
Přesně..Řekl jí to pěkně..Kouří 3 lidi,i kdyby tu 500 za měsíc(i když tomu nevěřím)tak to máš hned 1.500,– a kouřila i ta 18-ti letá Nikola?Já myslím,že jsem ji tam taky viděla…Tak to už máte 2.000,–
Spíš ještě víc…To fakt nechápu,radši budou dávat dětem hnusné konzervy… ![]()
No to za cíga dají mnohem víc!! Při dnešních cenách? Krabička za 70, 80 Kč?
@byron píše:¨
No to za cíga dají mnohem víc!! Při dnešních cenách? Krabička za 70, 80 Kč?
@Veryska81 píše:
Je pravda, že proč by tam pak vše uklízel, pral apod. že?No humus a ty malé holčičky byly šikovné. Taky mě zarazilo, že ty vši chtěl řešit až dojede manželka a ta mi přišla tak trochu jednodušší
Zarážela mě tím, že místo manžela říkala přítel
![]()
byli přece dvakrát rozvedeni a tedy nebyli manželé ![]()
No mně stačilo jak Štěpánka otevřela tu lednici a bylo tam jen máslo a tatarka…a vůbec, že jí nechala jen 800 pro tolik lidí
![]()
a ty konzervy mě taky zarážely, humus
Ty konzervy to byl mazec dětem. Liberecká rodina byla celá divná
Ale bohužel i tací jsou…
@Silwinka87 píše: ¨
Ale oni si balili,ne?Tak tam to vyjde asi na míň…
aha, tak to jo… ale 500 mi připadá málo
cigára balili ,ale když tam pak kouřili cigarety měli filtr… nebo balené cigára taky mohou mít filtr?