Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
HOlky, já to neviděla od začátku (až když skončilo Vyprávěj), ty všechny děti jsou jejich obou ??
@byron píše:
Já to neviděla celý od začátku, ale zdrahla bych- za prvé kdyby nechtěl řešit vši a dezinfikovat kvartýr. No a ty filcky- samozřejmě.
A pak bych zdrahla kdyby tam na mě začal řvát, že mám jít vyluxovat, starší holky jak tam byly drzé a sprosté, fuj, já bych to nezvládla, takovou pakáž. Dětí je mi líto, na druhou stranu, takto žije spousta rodin, s tím nikdo nic nenadělá a je to vlastně jejich volba.
Proto sem nepleťte sociálku, co by s tím jako dělala?
mě šlo o to kouření té 16ti leté ![]()
Ale ta ženská podle mě nebyla v jádru zlá, kdyby měla normálního chlapa
, dala si udělat zuby, nebo ještě lépe- kdyby si o tu hubu dbala a měla svoje…
Na mě působila jako hodná co potřebuje pevné vedení
Tak to zase bylo něco..
Před Štěpánkou smekám,protože to byla opravdu rodinka špinavců a totální imbecily.. ![]()
Jako ty straší holky(16,18 let)-kdyby tam byla hygiena,tak by neměli černo v hubě..Prostě hnus…To byla hrůza.. ![]()
@verenika píše:
mě šlo o to kouření té 16ti leté
jp tp jo ale já to nemyslela na tebe. To koiuření je ale důsledek lemplovství rodičů
@byron nebyla zlá, jen trošku jednodušší, jinak by s takovým chlapem nebyla. ![]()
já taky koukala,moc se mi líbilo to stavení Štěpánky,ta pec,no paráda ![]()
kousek od nich jsme byli na loni na dovolené ![]()
No,ty Liberecký,co dodat ![]()
nechápu,že si od ní vezmou plazmu,to se to kouření v krvi neprojeví? ![]()
@Silwinka87 píše:
Tak to zase bylo něco..Před Štěpánkou smekám,protože to byla opravdu rodinka špinavců a totální imbecily..
Jako ty straší holky(16,18 let)-kdyby tam byla hygiena,tak by neměli černo v hubě..Prostě hnus…To byla hrůza..
jj,tak mladý holky,a tak plesnivý zuby ![]()
bych se styděla ![]()
@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQ
Normální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá ![]()
@verenika píše:
@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQNormální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá
no říkám, hodná, co potřebuje pevné vedení ![]()
No zkrátka a jednoduše, já bych do toho nikdy nešla… A navíc ještě riziko, že potkám takový lidi…
@byron píše:
No zkrátka a jednoduše, já bych do toho nikdy nešla… A navíc ještě riziko, že potkám takový lidi…
to jo. A dostávají relativně málo peněz. Myslím, že 50 tis. ? ![]()
Bych nepřenesla přes srdce, že mojí domácnost obhospodařuje nějaká šmudla a sahá na moje dítě, psy a nedejbože manžela ![]()
Já to neviděla celý od začátku, ale zdrahla bych- za prvé kdyby nechtěl řešit vši a dezinfikovat kvartýr. No a ty filcky- samozřejmě.
.
A pak bych zdrahla kdyby tam na mě začal řvát, že mám jít vyluxovat, starší holky jak tam byly drzé a sprosté, fuj, já bych to nezvládla, takovou pakáž. Dětí je mi líto, na druhou stranu, takto žije spousta rodin, s tím nikdo nic nenadělá a je to vlastně jejich volba
Proto sem nepleťte sociálku, co by s tím jako dělala?