Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
13.4.12 21:56
@marketta1 píše:
Z dnesniho dilu plyne jedine:Nejhorsi je opravdu srazka s blbcem.. :zed: .Ale ta Stepanka to teda vzala docela statecne,ja bych asi tak trpeliva nebyla..

Já to neviděla celý od začátku, ale zdrahla bych- za prvé kdyby nechtěl řešit vši a dezinfikovat kvartýr. No a ty filcky- samozřejmě.
A pak bych zdrahla kdyby tam na mě začal řvát, že mám jít vyluxovat, starší holky jak tam byly drzé a sprosté, fuj, já bych to nezvládla, takovou pakáž. Dětí je mi líto, na druhou stranu, takto žije spousta rodin, s tím nikdo nic nenadělá a je to vlastně jejich volba :nevim: .
Proto sem nepleťte sociálku, co by s tím jako dělala?

• Citovat
  • Upravit
2398
13.4.12 21:56

HOlky, já to neviděla od začátku (až když skončilo Vyprávěj), ty všechny děti jsou jejich obou ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 21:57
@byron píše:
Já to neviděla celý od začátku, ale zdrahla bych- za prvé kdyby nechtěl řešit vši a dezinfikovat kvartýr. No a ty filcky- samozřejmě.
A pak bych zdrahla kdyby tam na mě začal řvát, že mám jít vyluxovat, starší holky jak tam byly drzé a sprosté, fuj, já bych to nezvládla, takovou pakáž. Dětí je mi líto, na druhou stranu, takto žije spousta rodin, s tím nikdo nic nenadělá a je to vlastně jejich volba :nevim: .
Proto sem nepleťte sociálku, co by s tím jako dělala?

mě šlo o to kouření té 16ti leté :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 21:58

Ale ta ženská podle mě nebyla v jádru zlá, kdyby měla normálního chlapa :think: , dala si udělat zuby, nebo ještě lépe- kdyby si o tu hubu dbala a měla svoje…
Na mě působila jako hodná co potřebuje pevné vedení

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.4.12 21:59

Ahojte

Tak to zase bylo něco.. 8o Před Štěpánkou smekám,protože to byla opravdu rodinka špinavců a totální imbecily.. :roll:
Jako ty straší holky(16,18 let)-kdyby tam byla hygiena,tak by neměli černo v hubě..Prostě hnus…To byla hrůza.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
byron
@verenika píše:
mě šlo o to kouření té 16ti leté :roll:

jp tp jo ale já to nemyslela na tebe. To koiuření je ale důsledek lemplovství rodičů

• Citovat
  • Upravit
12801

@byron nebyla zlá, jen trošku jednodušší, jinak by s takovým chlapem nebyla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.4.12 22:00

já taky koukala,moc se mi líbilo to stavení Štěpánky,ta pec,no paráda :palec:
kousek od nich jsme byli na loni na dovolené 8o
No,ty Liberecký,co dodat 8o
nechápu,že si od ní vezmou plazmu,to se to kouření v krvi neprojeví? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
@Silwinka87 píše:
Tak to zase bylo něco.. 8o Před Štěpánkou smekám,protože to byla opravdu rodinka špinavců a totální imbecily.. :roll:
Jako ty straší holky(16,18 let)-kdyby tam byla hygiena,tak by neměli černo v hubě..Prostě hnus…To byla hrůza.. :roll:

jj,tak mladý holky,a tak plesnivý zuby 8o
bych se styděla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310

@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQ :think: Normální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:01
@verenika píše:
@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQ :think: Normální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá :roll:

no říkám, hodná, co potřebuje pevné vedení :D

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 22:03
@byron píše:
no říkám, hodná, co potřebuje pevné vedení :D
:pankac: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:03

No zkrátka a jednoduše, já bych do toho nikdy nešla… A navíc ještě riziko, že potkám takový lidi…

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 22:04
@byron píše:
No zkrátka a jednoduše, já bych do toho nikdy nešla… A navíc ještě riziko, že potkám takový lidi…

to jo. A dostávají relativně málo peněz. Myslím, že 50 tis. ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 22:05

Bych nepřenesla přes srdce, že mojí domácnost obhospodařuje nějaká šmudla a sahá na moje dítě, psy a nedejbože manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí