Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
13.4.12 22:06
@verenika píše:
to jo. A dostávají relativně málo peněz. Myslím, že 50 tis. ? :think:

Za tu vostudu je to málo…
Na druhou stranu, kdo chce, vždycky nějakou mouchu najde, pka se to šikovně sestříhá a seš za prase a šmudlu a socku…

• Citovat
  • Upravit
byron
@verenika píše:
Bych nepřenesla přes srdce, že mojí domácnost obhospodařuje nějaká šmudla a sahá na moje dítě, psy a nedejbože manžela :mrgreen:

Jo, pamatuješ jak tam vyjel ten věřící po tý douhovlasý holce jednou?

• Citovat
  • Upravit
31744
@verenika píše:
@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQ :think: Normální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá :roll:

No já si hlavně neumím představit,že by někdo zaměstnal někoho,kdo nemá hubu v cajku :pankac: To je strašně znát,tu by nevzali ani k uklízečkám,omluva uklízečkám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:08

Ikdyž to bylo divný od ní- on nebyl zvyklej pít víno, otevřeli flašku a ona byla atraktuvní, možná ho i trošku vyporvokovala, nevím. Nemusela to pak říkat do éteru, bylo to zvláštní…

No a já bych nesnesla vědomí, že by mi někdo sahal na děti nebo zaváděl nový pořádky, hodnotil moji výchovu… Uklizeno si mylsím mám a hlavně bych před tím fakt vygruntovala vygruntovala

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 22:08
@byron píše:

Jéé, to si nepamatuju :,( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:09
@verenika píše:
Jéé, to si nepamatuju :,( :mrgreen:

no on ji nějak pohladil po vlasech asi se mu líbila jak byl napitej, no těžko říct, kam by to zašlo kdyby byla povolná

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
13.4.12 22:10
@byron píše:

Jo jo..Ten abstinent,ne?To bylo tenkrát něco… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17310
13.4.12 22:10
@byron píše:
Ikdyž to bylo divný od ní- on nebyl zvyklej pít víno, otevřeli flašku a ona byla atraktuvní, možná ho i trošku vyporvokovala, nevím. Nemusela to pak říkat do éteru, bylo to zvláštní…No a já bych nesnesla vědomí, že by mi někdo sahal na děti nebo zaváděl nový pořádky, hodnotil moji výchovu… Uklizeno si mylsím mám a hlavně bych před tím fakt vygruntovala vygruntovala

Já myslím, že oni tam ani „normální“ rodiny neberou :lol: To by nebylo tak zajímavý..Max. je hodí právě k takovým jako dneska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:11

Teda já si jdu vyčistit zuby nití a mezizubním kartáčkem, mám zas hrůzu, že přijdu o zuby, když jsme viděla ten její chrup. Mít půlku držky vymletou, to je mazec

• Citovat
  • Upravit
991
13.4.12 22:11

Holky jak říkali na začátku že mají pět dětí,nebyla ta pátá jak k nim přišla na návštěvu a mluvili o té lesbičce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
13.4.12 22:12
@Silwinka87 píše:
Jo jo..Ten abstinent,ne?To bylo tenkrát něco… :mrgreen:

jojo taky to nebylo od ní úplně fér si myslím… Nalejte chlapa vínem když není zvyklej a dejte mu tam pěknou ženskou, trošku porvokující

• Citovat
  • Upravit
sophinka
13.4.12 22:13
@mařízek píše:
Holky jak říkali na začátku že mají pět dětí,nebyla ta pátá jak k nim přišla na návštěvu a mluvili o té lesbičce :nevim:

to byla rodinná přítelkyně

Příspěvek upraven 13.04.12 v 22:13

• Citovat
  • Upravit
213

No telka vybírá vždycky takové protiklady, aby byl ten rozdíl nejvíc vidět. Neproblémová výměna = nuda v televizi.

Hlásí se tam hodně problémových párů (ne všichni).. peníze, které dostanou za to se jim bude hodit. Většině domácností je ale proti, aby jim tam hospodařila jiná ženská a ještě by všechen kotek v domě točily kamery.

Dnešní výměna taky děs… nejvíc ten chlap z Liberce :pocitac: ! Kdyby ten pořad viděli v zahraničí, byla by to pěkná ostuda národa… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4065

Holky, já bych do toho nešla ani za nic!! S tím chlápkem dneska bych to fakt nedala, já bych to tam celé prořvala :? Štěpánku opravdu obdivuju,jak to zvládla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
@byron píše:
jojo taky to nebylo od ní úplně fér si myslím… Nalejte chlapa vínem když není zvyklej a dejte mu tam pěknou ženskou, trošku porvokující

To mi něco říká :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky