Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@verenika píše:
Bych nepřenesla přes srdce, že mojí domácnost obhospodařuje nějaká šmudla a sahá na moje dítě, psy a nedejbože manžela
Jo, pamatuješ jak tam vyjel ten věřící po tý douhovlasý holce jednou?
@verenika píše:
@byron - tam bylo podle mě nízká hodnota IQNormální člověk by přece takle neskončil, někde psali že chodí jen na brigády kde jí hned zaplatí ten den. Z toho udělá nákup…Není to u nich chvilková záležitost…To už o něčem vypovídá
No já si hlavně neumím představit,že by někdo zaměstnal někoho,kdo nemá hubu v cajku
To je strašně znát,tu by nevzali ani k uklízečkám,omluva uklízečkám ![]()
Ikdyž to bylo divný od ní- on nebyl zvyklej pít víno, otevřeli flašku a ona byla atraktuvní, možná ho i trošku vyporvokovala, nevím. Nemusela to pak říkat do éteru, bylo to zvláštní…
No a já bych nesnesla vědomí, že by mi někdo sahal na děti nebo zaváděl nový pořádky, hodnotil moji výchovu… Uklizeno si mylsím mám a hlavně bych před tím fakt vygruntovala vygruntovala
@byron píše:
Jéé, to si nepamatuju
![]()
@verenika píše:
Jéé, to si nepamatuju![]()
no on ji nějak pohladil po vlasech asi se mu líbila jak byl napitej, no těžko říct, kam by to zašlo kdyby byla povolná
@byron píše:
Jo jo..Ten abstinent,ne?To bylo tenkrát něco… ![]()
@byron píše:
Ikdyž to bylo divný od ní- on nebyl zvyklej pít víno, otevřeli flašku a ona byla atraktuvní, možná ho i trošku vyporvokovala, nevím. Nemusela to pak říkat do éteru, bylo to zvláštní…No a já bych nesnesla vědomí, že by mi někdo sahal na děti nebo zaváděl nový pořádky, hodnotil moji výchovu… Uklizeno si mylsím mám a hlavně bych před tím fakt vygruntovala vygruntovala
Já myslím, že oni tam ani „normální“ rodiny neberou
To by nebylo tak zajímavý..Max. je hodí právě k takovým jako dneska ![]()
Teda já si jdu vyčistit zuby nití a mezizubním kartáčkem, mám zas hrůzu, že přijdu o zuby, když jsme viděla ten její chrup. Mít půlku držky vymletou, to je mazec
Holky jak říkali na začátku že mají pět dětí,nebyla ta pátá jak k nim přišla na návštěvu a mluvili o té lesbičce ![]()
@Silwinka87 píše:
Jo jo..Ten abstinent,ne?To bylo tenkrát něco…
jojo taky to nebylo od ní úplně fér si myslím… Nalejte chlapa vínem když není zvyklej a dejte mu tam pěknou ženskou, trošku porvokující
@mařízek píše:
Holky jak říkali na začátku že mají pět dětí,nebyla ta pátá jak k nim přišla na návštěvu a mluvili o té lesbičce
to byla rodinná přítelkyně
Příspěvek upraven 13.04.12 v 22:13
No telka vybírá vždycky takové protiklady, aby byl ten rozdíl nejvíc vidět. Neproblémová výměna = nuda v televizi.
Hlásí se tam hodně problémových párů (ne všichni).. peníze, které dostanou za to se jim bude hodit. Většině domácností je ale proti, aby jim tam hospodařila jiná ženská a ještě by všechen kotek v domě točily kamery.
Dnešní výměna taky děs… nejvíc ten chlap z Liberce
! Kdyby ten pořad viděli v zahraničí, byla by to pěkná ostuda národa… ![]()
Holky, já bych do toho nešla ani za nic!! S tím chlápkem dneska bych to fakt nedala, já bych to tam celé prořvala
Štěpánku opravdu obdivuju,jak to zvládla!
@byron píše:
jojo taky to nebylo od ní úplně fér si myslím… Nalejte chlapa vínem když není zvyklej a dejte mu tam pěknou ženskou, trošku porvokující
To mi něco říká ![]()
Za tu vostudu je to málo…
Na druhou stranu, kdo chce, vždycky nějakou mouchu najde, pka se to šikovně sestříhá a seš za prase a šmudlu a socku…