Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj, balené mají i dutinky a kouřila tam i ta nejstarší. Ale i tak, 4 kuřáci a hulili tam jednu za druhou, to musí vycházet víc než na 500 ![]()
@verenika píše:
Jj, o tom 5. dítěti nebyla vůbec zmíňka
Jsem si ten díl přehrála znova a byl tam záběr na ten manuál jak si ho četla Štěpánka a byla tam zmínka o dceři Pavlíně,která žije s přítelem a čekají mimčo. Na to že říkali že Nikola je nejstarší a je jí 18,tak v tom případě ta Pavlína musí být mladší, takže asi 17. ![]()
Jo a ty filcky mě napadlo,nemohla je chytit třeba z povlečení na posteli? podle mě by to mohlo přelézt ne?
To mi nějak uniklo ta další dcera, co čeká miminko
mazec. No asi to chytla z té postele, protože byl zrovna záběr na ten pokoj, kde spala a ona zrovna říkala, že je to vše v čistém ![]()
skvělý popis, jsem se pobavila
http://reality-show.panacek.com/…-5-rada.html#…
Holky skočím vám sem..
Dneska mě rodinka z Liberce vcelku rozsekala… Ten pán, nebo jak ho nazvat, opravdu primitivní trouba, neschopen jakékoliv normální konverzace (to že vyhodil svou homosexuální dceru, mě stačilo, abych si udělala svůj úsudek o něm
)
Jeho žena (to že asi zřejmě nedbá na zubní hygienu a především na zubní prventivní prohlídku- no, budiž…
), ale asi nebude moc normální, když žije s takovým pííííp (radši to sem nebudu psát)… Celková čistota domova (taky nejsem doma na pořádek nějaký extra „cimprdlík“, ale toto
- vši, pohlavní brebery
, vši chápu, bohužel i dnes je může dítko přinést ze školky či školy, ale ten laxní přístup fotra k tomuto?
)
Pán, co se výchovy týče
, mluvil před dětma s paní jako dlaždič a nechal i jako dlaždič mluvit s paní jeho dceru, která by ode mě akorát tak dostala plagát za to, že neumí s respektem mluvit s dospělím- pak nemají rost kolikrát takový haranti, když rodiče neumí vést děti k respektu k dospělím
![]()
No druhá rodina (ta se zvířátky) byla mému srdci daleko a daleko blíž- pán na úrovni, rozumný a vyrovnaný, jeho žena taktéž. A to že se tam v liberci s nima hádala? Jéé, to já bych si možná už i chvilkama pro ránu daleko nešla ![]()
Nooo, vcelku mě udivuje, jak dokáží některé rodiny v tady Čechách žít a jak vedou své děti ![]()
filcky se můžou chytit i na záchodě.Vydrží žít jen 24.hodin bez krve,ale ta možnost tam je.
@verenika píše:
Jj, byly blndýnky..Ta nejstarší byla nejspíš zrzka..prosvítaly jí tam vlasy…Bůhví jeli stejný otec
No ty 2 starší by neměly být jeho. v manuálu bylo, že jsou spolu 16 let, takže to nějak časově nevychází ani na tu 16tiletou ![]()
@monika32 píše:
No ty 2 starší by neměly být jeho. v manuálu bylo, že jsou spolu 16 let, takže to nějak časově nevychází ani na tu 16tiletou
Naposled 16 let! Před tím se 2× rozešli a v díle to zaznělo,že dcery jsou jeho vlastní.
@monika32 píše:
No ty 2 starší by neměly být jeho. v manuálu bylo, že jsou spolu 16 let, takže to nějak časově nevychází ani na tu 16tiletou
taky myslím, že spolu mají jen ty 2 nejmladší…
@Niki89 píše:
filcky se můžou chytit i na záchodě.Vydrží žít jen 24.hodin bez krve,ale ta možnost tam je.
Fakt??? tak to jsem opravdu nevěděla! ![]()
@monika32 píše:
No mě přijde že jim nevychází celkově nic,že lžou jeden přes druhého ![]()
Já si teda myslím, že finančně na tom tak blbě asi nejsou, když můžou hulit v tom počtu 4 lidí…
Jako to je přesně o té inteligenci- kdyby měli mozek v hlavě, nikdy by svoje děti neokrádlai kouřením. Nenechali by dcery kouřit- porstě nechat 16ti letý dítě kouřit je opravdu na přeshubu.
A vyhulit peníze a malým dětem dát konzervu může opravdu jen a jen debil.
Opravdu si ale mylsím, že takto žije spousta rodin a tresta za jejich blbost je nikdo nebud a nemůže, pouze jim může někdo vysvětlit, že to není v pořádku, ale jsou svéprávní a mají to ve svyých rukách
můžou mít filtr