Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monika32 píše:
Hele pokud říkal vlastní, tak kecalAle na tom není nic divného, spíš by mně zajímalo, zda něco z toho, co vypustil z huby byla pravda
![]()
![]()
Opravdu škoda je těch dvou malých princezen, je bohužel jasné, co z nich vyroste
![]()
No on říkal, že na jednu stranu nechce aby se Nikola vrátila domů, ale na druhou stranu k ní cítí mateřskou lásku.. taky jsem pochopila, že je jeho vlastní.. ![]()
Jinak teda děs běs..
Chlap od pěti dětí byl neskutečný pitomec, arogantní debil, slizoun a ještě IQ tykve v jednom ! Fuj úplně mi hnul žlučí včera..Jinak někdo se ptal, jestli věříme tomu, že tam chytla filcky - ano věřím - na to že to byla rodina jinak dosti primitivní o filckách, jejich výskytu, přenosu, vyhubení atd. toho věděli více než dost - I oni k tomu mohli přijít někde jak slepý k houslím, ale věřím, že v tomto směru svědomí čisté nemají. Dále se tu kdosi ptal z čeho asi žije ta zoo rodina- já si myslím, že ten chlap je myslivec
Vypadal úúúplně jako myslivec, hajný nebo cosik takového, bydleli na samotě u lesa.. jo určitě je myslivec
Jinak zvířátka supr - určitě cosi pěstuji i na maso - králíky nebo co, vajíčka tam mají, slepice.. myslím, že z toho jim taky nějaká kačka kápne..- oba byli moc příjemní, pohodový - černozubá tam byla opravdu jak na dovči - krásné prostředí, hory, vzduch, klid..
. Jak se ten idiot mezi osmi očima vykrucoval vždy jak se na něho ta jeho robka podívala
prý : " néé!! u nás to rozhodně nechytla!!" - jako by se potřeboval obhájit před svou vlastní ženou, že on domů filcky nepřitáhl.. no fakt komedie..
Včerejší díl, maras. Toho uřvaného chlápka bych vyfackala!!!
![]()
@Kallkapa píše:
No on říkal, že na jednu stranu nechce aby se Nikola vrátila domů, ale na druhou stranu k ní cítí mateřskou lásku.. taky jsem pochopila, že je jeho vlastní..
Ale to říkal, že ona, ta jeho udřená žena k ní cítí mateřskou lásku, alespoň tak jsem to pochopila já ![]()
Pro mě teda byly obě ty rodiny dost komediální. Ten chlap od zvířátek snad jezdí kamionem, myslim, že to říkali na začátku. Těch zvířátek tam měli teda požehnaně, ale nepřišlo mi, že z toho něco bylo na maso, to ukazovali, že kupují. V králikárně žili morčata, ty sice mají dobré maso, ale pochybuju, že by je tam zabíjeli.
Jinak ta Liberecká rodina, ta teda byla dost hrozná. A zajímalo by mě do které školky dávají své děti, pač bydlí kousek ode mě
Tak aby malý pak nenosil vešky
@Silwinka87 píše:
Tak ale já třeba když uklízím,tak taky používám Sanytol…A rozhodně nejsme žádné prasata…
To nebylo myšleno ve zlém, já to taky někdy použiju,ale od ní to vyznělo, že dezinfikuje celý byt a co týden, tak to mě trošku zaráží, nic víc ![]()
@Michaela23 píše:
skvělý popis, jsem se pobavilahttp://reality-show.panacek.com/…-5-rada.html#…
tedy to nemá chybu
![]()
@CokeLady …tam bylo tuším v nějakém článku napsáno, že to Štěpánky druhé dítě neuvidíme… Někde je tady odkaz,ale jsem líná ho hledat ![]()
Jinak „Liberec“ fakt síla ! Primitivové,co slovo ,to perla /teda -vlastně LEŽ
/ …jsme si tak znechuceně říkali, jestli jim to stojí za to ,takhle se „předvést“, ale lidé s IQ pod spodní hranicí průměru takové věci zřejmě nedomýšlí..a neřeší.Hlavně když bude na cigáááára !!! FUJ!!! ![]()
@CokeLady píše:..myslím, že lidé s takto „voňavým“ dechem se sami necítí
Ty zuby jsou fakt úděsný… jak ty chybějící u Míly, která kvůli tomu vypadá o 10 let starší nebo i ty černý u těch starších dcer… fuj. To mi neříkejte, že tahle huba někdy viděla kartáček. Vždyť to musí být na poblití, když na někoho promluví.![]()
@CokeLady píše:
Holky, mám zásadní dotaz![]()
řešilo se tu, že Míla z Liberce má 5 dětí a přitom všude byly jen 4 - někdo vypátral, že pátá žije s přítelem a je těhotná.
Všimly jste si ale, že když představují Štěpánku, říkají, že má 2 děti? Kde je to druhý??
Jsem z toho byla taková vyjevená, když jsem se nemohla dopočítat dětí na obou stranách
V Liberci, v bytě 3+1 žije Miluše (39), toho času nezaměstnaná a dvakrát rozvedená s jedním a tímž mužem, se kterým opět žije ve společné domácnosti už 16 let. Pavel (45) pracuje jako skladník. Mají pět dětí, ale my během Výměny uvidíme zprvu pouze tři – Blanku (16), Vendulu (10), Anetu (5), později poznáme i navrátivší uprchlici z domu Nikolu (18). Pátá je dcera Pavlína, která žije s přítelem a je těhotná. „Pokud si nedomluvím žádné brigády, abychom měli na potraviny, není vlastně z čeho čerpat. Chodím na brigády, kde se oddělají směny, které mi agentura odpoledne hned vyplatí. Z těchto prostředků žijeme,“ přiznává Míla. Rodina je na tom finančně špatně, ale kouří rodiče i starší dcery. Důvod účasti – narušené vztahy se buď srovnají, nebo se manželé opět rozejdou. Po kolikáté?
Na Šumavě u Lipenského jezera, ve vesnici Pernek najdeme druhou rodinu, která zatoužila být v televizi. Chlapům je to jedno, byl to nápad Štěpánky (42). Žije šest let s přítelem Jaroslavem (46) a synem Pepou (17). Jarda je řidič a Pepa chodí na gympl, druhé dítě je pouze zmíněno, to nebudeme mít možnost poznat. Nedílnou součástí rodiny je zahrada plná zvířat. Králíci, morčata, slepice, perličky, pávi, bažanti, sovice sněžná, káně, krkavec, klokan, daňci, jeleni wapiti, koně, ovce, kozy, pštrosi, kočky, psi atd. = cca 140 dalších členů rodiny.
Teď jsem si pustila včerejší výměnu manželek co k tomu dodat masakr.
Pavel je frajírek, uražený ješita, kterého musí odvézt speciální auto
žijí v hnusu, lžou sami sobě, proto mají problémy, jaké mají, chudák ty děcka, 4 afektované, nevychované děcka, které znají jen colu, konzervy, cigarety a kafe, děcka které si dovolí nadávat sprostě a křičet na starší cizí paní, která se jim snaží pomoct. Raději budou kouřit a žít jak socky než, aby zahodili cigarety a za ušetřené peníze si nakoupili jídlo. Jestli by pro dobro dětí nebylo lepší jim ty 2 menší odebrat, ty dvě starší už budou takové do konce života, co s těch dětí může být? Nic. Budou socky, jak rodiče, když žijí v takovém prostředí
. A ty zuby mě se chtělo fakt zvracet
, divím se, že tam potkala jen vši a filcky, ještě bych tam čekala šváby a podobné zvířátka a může být pán domácí sebe víc uražený, kdyby si toho nebyli vědomí, tak bude reagovat jinak i ta jeho u stolu mezi 4ma očima. Jo a taky jsem nepochopila, že mluvili o 5 dětech, ale 5té ani nepředstavili, ani zmínka
Štěpánky rodina, mi nijak hrozná nepřipadala, snaží se podnikat, že mají svoji farmu nebo mini zoo, zvířata jsou asi jejich obživa,tak jich musí tolik mít, dům měli celkem hezký, jen tak vesnicky, jednoduše zařízený až na nepořádek u kluka v pokoji. Bylo od ní hezké, že děti vzala někam se odreagovat. Na rozdíl od těch prvních bych se neštítila jejich mini zoo nebo dům navštívit.
to byla jen taková úvaha, že třeba je nekoupil
mě to zarazilo také
Právě na tom Panáčkovi je to hezky rozepsané, odkaz sem někdo dával http://reality-show.panacek.com/…-5-rada.html
@IvkaH …švábi musí taky něco žrát,ne??
…tak nevím,jak by hryzali ty konzervy ![]()
Holky,umíte si představit,že daruje plazmu někdo takový jako ta Míla????
![]()