Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1495
15.4.12 09:30

ahoj holky můžu se přidat? taky sleduju výměnu…ten poslední díl byl hegeš…ble Pavel lhář sedmilhář slizkej…brrr ta jeho bezzubá manželka taky děs…zuby si nenechá udělat ale kérku a umělý nehty ano?? chjooo nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.12 09:36

A všimly jste si těch holek?? V puse měly stejný základ :think: :roll: Křivě, žluté a ta 16 taky nějaké zkažené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3374
15.4.12 09:41
Tak víš jak když to mamince nevadilo u sebe tak jí to asi nevadilo i u dcer… jak se říká, aká matka taká katka… ikdyž já se snažím v pár věcech jako moje mamina nebejt, protože né na všechno mám stejný nazor…
@kvaček píše:
A všimly jste si těch holek?? V puse měly stejný základ :think: :roll: Křivě, žluté a ta 16 taky nějaké zkažené
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
15.4.12 09:43

je mi líto těch dvou malých…ty to odskáčou taky…mě i vadilo jak sprostě mluvily…nejdřív jí lesba děkovala a pak jak o ní mluvila…to fakt byla rodinka k pohledání…holky kolik za to dostávaj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.4.12 09:45
@kvaček píše:

Zubů jsem si ani raději nevšímala, ale zaujala mě ta afektovanost, drzost a ten jejich jednoduchý vybraný slovník :cert: a nejvíc, jak jsem už psala, že si dovolily obě cizí starší paní nadávat, křičet na ni, to je něco nehorázného, co s nich jednou bude, když se tak chovají 8o tak to mě zaujalo nebo spíš šokovalo! A taky mi připadalo, že se ty holky bojí i když použily ty své výrazy, bylo s toho cítit strach :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 09:48
@kvaček píše:
A všimly jste si těch holek?? V puse měly stejný základ :think: :roll: Křivě, žluté a ta 16 taky nějaké zkažedné

Mi to přijde divný, že by už v tak nízkém věku měla zuby černé.. Jak toho za 16 let dosáhnout? Leda fakt hulit jednu za druhou a zuby si nečistit vůbec.. i tak mi to přijde psycho.. asi k tomu mají nějaké „větší“ sklony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.4.12 09:50
@draga píše:
je mi líto těch dvou malých…ty to odskáčou taky…mě i vadilo jak sprostě mluvily…nejdřív jí lesba děkovala a pak jak o ní mluvila…to fakt byla rodinka k pohledání…holky kolik za to dostávaj?

Myslím, že každá rodina 50 000 nebo se mi to s něčím plete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.4.12 09:52

Ten pátý díl je pohodička, žádné hádky :-) Obdivuji maminu 8mi dětí v dnešní době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
15.4.12 09:53
@Kallkapa
@Kallkapa píše:
Myslím, že každá rodina 50 000 nebo se mi to s něčím plete?

právě jsme to taky slyšela že snad 5o.tisíc…tak to si nahrabali na cigára…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
@Kallkapa píše:
Mi to přijde divný, že by už v tak nízkém věku měla zuby černé.. Jak toho za 16 let dosáhnout? Leda fakt hulit jednu za druhou a zuby si nečistit vůbec.. i tak mi to přijde psycho.. asi k tomu mají nějaké „větší“ sklony :lol:

je to možné, mi zubař, když jsem byla těhotná říkal, že když má těhotná zkažené zuby,tak je budou mít pak i její děti a jestli tady ta rodina tomu pomáhá tím, že od roku neučí děti čistit zuby, tak se není čemu divit, oni mají přece místo kartáčku a pasty cigarety, to jim ty zuby vyčistí dostatečně :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
@kvaček píše:

a se divíš? v 16ti k snídani kafíčko a cigárko kdo ví od kolika let jí takhle dovolili kouřit u stolu, řekla bych že i dřív než v těch 16ti, jak říkala v nějakém článku Štěpánka tak zubní kartáčky tam snad doma ani nemají,na preventivky podle mě 100% taky nechodí, kvalitní strava nula nula nic, žádné mléčné výrobky,zelenina,ovoce, a samozřejmě i genetické dispozice, se pak nedivím,že vypadají jak vypadají. Hlavně že rodiče mají na cigára a matka na gelovky,tetování a piercing,místo aby si nechali opravit zuby!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.4.12 10:16
@Kallkapa píše:
Vidím pořád jako anonymní.. :nevim:

Mrkni na stranu 80, příspěvek anonymky :poblion: je odtajněn. V tebou citovaném je sice anonymní, ale původní příspěvek nee :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.12 10:16

Tak divím, že existují tak pohodový rodiče, že to tak nechají..Ale zase se nedivím, z druhé strany v jakém žijí prostředí,ale mazec no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
15.4.12 10:20

Já bych hnala toho chlapa, ten tak lhal až to bylo trapné.. Prý v botech nikde nechodily a přitom v ukázce byl obývák plný špína od bot, a nebo , že ji vyhnal, když šla sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
15.4.12 10:20

Jako nová výměna docela nuda :mrgreen: , mě baví, když tam jsou jo extrémy, ale teda aby musel mít chlap druhou práci aby mohla kupovat holkám jen značkové hadry, o které se navíc ještě tak úzkostně bojí :think: To je ujetý… Ale jim ta výměna aspoň pomohla, že jsou holky bez dudlíku… To ale maminka zvládnout mohla, jako dávat 3,5letému dítěti dudlíka je fakt hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí