Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky můžu se přidat? taky sleduju výměnu…ten poslední díl byl hegeš…ble Pavel lhář sedmilhář slizkej…brrr ta jeho bezzubá manželka taky děs…zuby si nenechá udělat ale kérku a umělý nehty ano?? chjooo nechápu…
A všimly jste si těch holek?? V puse měly stejný základ
Křivě, žluté a ta 16 taky nějaké zkažené
@kvaček píše:
A všimly jste si těch holek?? V puse měly stejný základ![]()
je mi líto těch dvou malých…ty to odskáčou taky…mě i vadilo jak sprostě mluvily…nejdřív jí lesba děkovala a pak jak o ní mluvila…to fakt byla rodinka k pohledání…holky kolik za to dostávaj?
@kvaček píše:
Zubů jsem si ani raději nevšímala, ale zaujala mě ta afektovanost, drzost a ten jejich jednoduchý vybraný slovník
a nejvíc, jak jsem už psala, že si dovolily obě cizí starší paní nadávat, křičet na ni, to je něco nehorázného, co s nich jednou bude, když se tak chovají
tak to mě zaujalo nebo spíš šokovalo! A taky mi připadalo, že se ty holky bojí i když použily ty své výrazy, bylo s toho cítit strach ![]()
@kvaček píše:
Křivě, žluté a ta 16 taky nějaké zkažedné
Mi to přijde divný, že by už v tak nízkém věku měla zuby černé.. Jak toho za 16 let dosáhnout? Leda fakt hulit jednu za druhou a zuby si nečistit vůbec.. i tak mi to přijde psycho.. asi k tomu mají nějaké „větší“ sklony ![]()
@draga píše:
je mi líto těch dvou malých…ty to odskáčou taky…mě i vadilo jak sprostě mluvily…nejdřív jí lesba děkovala a pak jak o ní mluvila…to fakt byla rodinka k pohledání…holky kolik za to dostávaj?
Myslím, že každá rodina 50 000 nebo se mi to s něčím plete?
Ten pátý díl je pohodička, žádné hádky
Obdivuji maminu 8mi dětí v dnešní době.
@Kallkapa píše:
Myslím, že každá rodina 50 000 nebo se mi to s něčím plete?
právě jsme to taky slyšela že snad 5o.tisíc…tak to si nahrabali na cigára…:)
@Kallkapa píše:
Mi to přijde divný, že by už v tak nízkém věku měla zuby černé.. Jak toho za 16 let dosáhnout? Leda fakt hulit jednu za druhou a zuby si nečistit vůbec.. i tak mi to přijde psycho.. asi k tomu mají nějaké „větší“ sklony
je to možné, mi zubař, když jsem byla těhotná říkal, že když má těhotná zkažené zuby,tak je budou mít pak i její děti a jestli tady ta rodina tomu pomáhá tím, že od roku neučí děti čistit zuby, tak se není čemu divit, oni mají přece místo kartáčku a pasty cigarety, to jim ty zuby vyčistí dostatečně
![]()
@kvaček píše:
a se divíš? v 16ti k snídani kafíčko a cigárko kdo ví od kolika let jí takhle dovolili kouřit u stolu, řekla bych že i dřív než v těch 16ti, jak říkala v nějakém článku Štěpánka tak zubní kartáčky tam snad doma ani nemají,na preventivky podle mě 100% taky nechodí, kvalitní strava nula nula nic, žádné mléčné výrobky,zelenina,ovoce, a samozřejmě i genetické dispozice, se pak nedivím,že vypadají jak vypadají. Hlavně že rodiče mají na cigára a matka na gelovky,tetování a piercing,místo aby si nechali opravit zuby!!! ![]()
@Kallkapa píše:
Vidím pořád jako anonymní..
Mrkni na stranu 80, příspěvek anonymky
je odtajněn. V tebou citovaném je sice anonymní, ale původní příspěvek nee ![]()
Tak divím, že existují tak pohodový rodiče, že to tak nechají..Ale zase se nedivím, z druhé strany v jakém žijí prostředí,ale mazec no…
Já bych hnala toho chlapa, ten tak lhal až to bylo trapné.. Prý v botech nikde nechodily a přitom v ukázce byl obývák plný špína od bot, a nebo , že ji vyhnal, když šla sama…
Jako nová výměna docela nuda
, mě baví, když tam jsou jo extrémy, ale teda aby musel mít chlap druhou práci aby mohla kupovat holkám jen značkové hadry, o které se navíc ještě tak úzkostně bojí
To je ujetý… Ale jim ta výměna aspoň pomohla, že jsou holky bez dudlíku… To ale maminka zvládnout mohla, jako dávat 3,5letému dítěti dudlíka je fakt hrůza…