Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
20.4.12 21:34

tak závěr jsem v týdnu neviděla a musím říct ,že ta mladá je teda hrozná. Vlastní děti nevidí 10 dnů a za 10 minut už jí lezou na nervy… Ta je má jen jako věšáky na next :zed:

• Citovat
  • Upravit
13503
20.4.12 21:37
@sophinka píše:
tak závěr jsem v týdnu neviděla a musím říct ,že ta mladá je teda hrozná. Vlastní děti nevidí 10 dnů a za 10 minut už jí lezou na nervy… Ta je má jen jako věšáky na next :zed:

souhlasim, chovala se pri navratu hrozne, jak se tam po te male ohanela a hucela na ni at toho necha :cert:

Jako ja to nesleduji, ale v tv prd, tak jsem to zapla, no ale fakt ta mlada byla na liskanec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
20.4.12 21:38

Prý Zdenďa má dvě práce, abych mohla nakupovat hadříky, jí bych poslala makat, chudák chlap…ale ten vypadal, že si nechá pěkně s*át na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
20.4.12 21:38

Tak ta mládá nenažraná je hustá…Chlap musí chodit do dvou prací aby ona měla na značkové hadříky 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
byron
20.4.12 21:42
@CokeLady píše:
Přesně tak, mně osobně to taky přijde psycho, ale ten chlap je prostě ve vztahu submisivní, přijde mi, že se ani neobtěžuje moc přemýšlet, prostě má rád, když manželka za něj vše vyřeší, on jen odkývá a jde do práce, na který nepotřebuje nějakou extra pozornost nebo um… roznos novin a skladník.Podle mě je to z jeho strany i pohodlnost, prostě je to takovej chlap ve stínu ženské a ona vše řeší, rozhoduje, on neodmlouvá, nenavrhuje. Rozhodně ho nepovažuju za chudáka. Když si nedupne a neřekne ženský, že je magor, když nakupuje hadry na děcka za x tisíc a pak on musí mít 2 práce, tak je to jeho problém. :roll:

Přesně, nějak nevím, proč bych ho měla litovat…

Mě osobně přišly každá treošku švihlá, ale v podstatě normální. Akorát teda ta mladší ujetá na ten pořádek a straší měla zase bordel, ale fajn rodinu- ty děti byly super.

Myslím, že měla respektovat ta starší, že mladá si zakládá na pořádku a čistitě a moc nechápu, že nechala zamazat temperarma zeď- nebo si dělala legraci? Mladší jí tam taky nepředělávala barák a nesnažila se uklízet bordel

• Citovat
  • Upravit
byron
20.4.12 21:43

Ježíš co furt máte, že mladá chce hadry a starej chodí do dvou prací??? Tak asi jim to vyhovuje, ne???

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20189
20.4.12 21:44

Souhlasím ;) Taky jsem chtěla napsat, že ten chlap je fakt typ: kam mě postavíš, tam mě najdeš, mouchy, sežerte si mě :roll: Psala jsem, že každý má nějakou závislost na něčem, ale tohle už bylo i na mě moc s tím oblečením. Jak řešila, že to nebudou mít stejné, a že značka jde cítit :zed: Mladá maminka prostě pustí holkám televizi, aby ona mohla uklízet a raději s něma nedělá něco podobného jako pomalovat draka apod. jen proto, aby si neušpinily to drahé oblečení nebo nedej bože nábytek a tapetu :! A chodit s něma každý den do obchoďáku a strčit je do dětského koutku…no coment

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.4.12 21:45
@byron píše:
Ježíš co furt máte, že mladá chce hadry a starej chodí do dvou prací??? Tak asi jim to vyhovuje, ne???:mrgreen:

mně je toho trouby líto :mrgreen: i když na druhou stranu dobře si ho osedlala :lol: ona královna a on otrok :lol: můj mě teda občas pěkně s.re ale s tím z TV bych umřena na nudu . Bych se snad hádala sama se sebou :lol:

• Citovat
  • Upravit
byron
20.4.12 21:46

@Veryska81 tak ty hadry byly trochu moc, to je fakt :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14809
20.4.12 21:47

Mně se moc líbila ta rodina s osmi dětmi a i ten přístup té maminky. Řekla bych, že ty děti prostě nechala tak nějak volně dýchat, tvořit, nevyhazovala jim věci apod. Celkem jsem si z ní vzala takovej ten pohodovej přístup, ale budu muset na tom zapracovat, abych prostě taky pořád dokola neřešila, že se někde něco chvíli válí a tak. Nejsem tedy takovej extrém, jako ta mladší paní, to zase ne, ale to je asi opravdu málokdo.
Na to, že tam bylo 8 dětí tam ale zase nějak velkej bordel nebyl, spíš prostě hodně věcí, což ale já mám taky (4 děti, menší barák).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
20.4.12 21:47
@sophinka píše:
mně je toho trouby líto :mrgreen: i když na druhou stranu dobře si ho osedlala :lol: ona královna a on otrok :lol: můj mě teda občas pěkně s.re ale s tím z TV bych umřena na nudu . Bych se snad hádala sama se sebou :lol:

na druhou stranu je to výhra, ne?
Někdo potřebuje mít takového neknubu, zase ale vypadali spokojeně, tak co

• Citovat
  • Upravit
sophinka
20.4.12 21:49

já bych to bordelem nenazvala …prvozní pořádek 10ti členné rodiny. Měli čas pro sebe ,měli čas na výchovu dětí a dali jim ohromný dar -lásku. Co dá nebo dala ta mladá manželovi nebo dětem? Utěrku do ruky (tak maximálně)

• Citovat
  • Upravit
14809
20.4.12 21:50

Co se týče těch věcí, tak to je podobné jako třeba s autem. Když na to někdo má, tak to prostě používá a využívá a neotročí tomu. když na to někdo nemá, tak se pak o to bojí, aby se mu to nezničilo.
Já měla známou, která měla dvacet let sedačku a pak mi ji prodala a teprve až když mi ji prodala, tak si u nás sedla do křesla, do té doby to nepoužívali, aby se to neošoupalo a na sedačku si pod sebe dávala deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
20.4.12 21:51

Jo, rodinka s osmi dětmi byla na prosto v pohodě. Bylo tam fakt vidět, že se mají opravdu rádi a drží spolu :srdce:
Kdežto rodinka z Prahy mě přišla taková neslaná nemastná, už jenom to uvítání holčiček po návratu té maminy bylo takové divné, opět neslané nemastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.4.12 21:54

Pohodová výměna ,bez hádek,takový relax,líbilo se mi to,ani jsem se nemusela stydět za účinkující :lol:
Starší paní mě byla blžší v názorech,opravdu to s holčičkama uměla,super,že zvládla ty dudlíky :palec:
Ta mladší nebyla zlá,byla to taky pohodářka s úchylkou,o které ovšem ví,její manžel taky,ale to je takový ňouma,co je vůbec rád,že někoho takovýho našel ;)
Nemohla bych v tak sterilním prostředí fungovat a vychovávat malé děti,a mít je spíš jako panenky,se kterýma se jdu pochlubit do obchoďáku.
Ale jinak dobrá výměna.

To příště to asi bude horší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí