Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezký večer,
máme doma 3,5 letou slečnu a ráda bych se zeptala kdy jste svým holčičkám měnili náušničky z miminkovských na větší.
Naše slečna má stále ty, které jsme jí nechali dát u lékaře při samotném píchání oušek, ale nějak mi přijdou, že jí jsou malé
![]()
Malý jsou dva a zrovna včera jsem jí dala naušnice po mě. Já je nosila od šesti let až snad do puberty. A sluší jí už teď. Takže je to fakt různé, pokud jí budou slušet, nebudou se jí nikde zasekávat, tak je klidně vyměň.
Vim, ze kdyz jsme dceri kupovali ty miminkovske, rikali nam ve zlatnictvi, ze velikostne obvykle staci tak do 4 let, pak uz je vhodnejsi vymenit za ty klasicke detske. Takze pokud ti prijde, ze uz jsou ji male, myslim, ze Vanoce jsou idealni prilezitost pro vymenu ![]()
Tak starší jsem dala tyto ve 2letech http://www.zlatnictvismaragd.cz/…e-kruhy-9mm/
mladší jsem po nastřelení a šesti týdnech dala stejné jen jiné kameny bylo jí cca 5m
Ahoj, poradíte, v jakém věku jste už „dovolily“ dceři měnit náušnice dle libosti?
Naše zatím má „dětské“, klasické se zapínáním zepředu, podle mě celkem nadčasové, ale začíná se vyptávat, ale přijde mi trochu předčasné, aby si do uší věšela „kde co“.
Mimochodem netušíte, jestli se ty se zapínám zepředu dělají i nějaké větší, pro starší? Díky
Díky za názor ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíte, v jakém věku jste už „dovolily“ dceři měnit náušnice dle libosti?
Naše zatím má „dětské“, klasické se zapínáním zepředu, podle mě celkem nadčasové, ale začíná se vyptávat, ale přijde mi trochu předčasné, aby si do uší věšela „kde co“.Mimochodem netušíte, jestli se ty se zapínám zepředu dělají i nějaké větší, pro starší? Díky
Díky za názor
a kolik dceři je?
Moje dcera je malá, takže u nás tohle zatím nehrozí, ale třeba neteř má naušnic hodně a střídá si je podle nálady. Je jí 10.