Výměna oken Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20848
26.5.19 05:52

Doporucuju poptat vicero firem. Spousta z nich dela zamereni a cenovou nabidku zdarma. A co se tyka ceny, tak to je nejvic ovlivneny kvalitou. A kdyz to mate do vlastniho, tak nema smysl na necem setrit. Dat poradny profil a trojsko (krasne tlumi hluk z okoli a tepelne izoluje, tak dovnitr, tak ven).
A na kolik to vyjde? Zalezi kolik to je oken a jestli i balkonove dvere. Jestli budou ramy upraveny pak venkovni rolety/zaluzie atd. Ale hruby odhad cca 20tis. jedno velke okno urcite muzete pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
132
30.5.19 14:43

Souhlasím s Cenarius, je lepší si obejít víc firem a zjistit jakou mají nabídku, za to člověk nic nedá. Ohledně ceny vám to asi nikdo přesně neřekne, záleží na tom jaká okna, jestli plast, dřevo, hliník, pak i jaká skla do nich chcete dát, pak rozměry a jejich počet…pokud máte byt tak by stačila plastová, já okna měnil před více než rokem, vzal jsem platová s trojsklem od Vekry a částka celkem ušla, s tím že jsem potřeboval i atypické rozměry oken. Doporučuju si hlavně pohlídat a zjistit si co nejvíc o kování oken, to je podle mě nejzásadnější, na tom je lepší nešetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný