Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, jsem tak trochu blázen s kočárama
měla jsem už 18kočárů a pořád chci další. prostě mě baví nějaký koupit chvíli pojezdit a pak zase prodat. teď mám doma 4 kočáry a střídám je, z toho 2 jsou sourozenecké.
párkrát jsem si kočár s někým vyměnila, ale příjde mi že nikomu se moc do výměny nechce.
je tady někdo kdo je stejný blázen do kočárů? a chtěl by si třeba kočár vyměnit? ![]()
@oblacek
tý jo.. já měla jeden, jsem troškař
páč jsem vybrala hned takový, který mi seděl…
Ty jo, myšlenka dobrá, ale já se ke kočárům chovám s neúctou, sporťáku se urvalo kolo, golfky jsou ověšený taškama, odrážedlem. Za barákem cesta z bahna a šutrů. Mě by to bylo blbý
![]()
@martina.se mě příjde že kočár aby mi vyhovoval prostě neexistuje, jak rrostou děti mám jiné nároky na kočár, když je léto potřebuji jiný než v zimě
podle mě není ideální kočár který si koupíš na začátku a vydží ti a vyhovuje celou dobu.
@oblacek já ho měla, heč
ale jako jo, taky potkávám paní, která má co měsíc nový model ![]()
Já říct tomu mýmu, že ten kočár, kterej s takovou láskou vybíral a na kterej s takovou láskou vydělával, už nechci, tak mi přiveze leda nákupní košík ![]()
Ne, mám jen ten svůj, teď k narozeninám jsem si koupila golfky, jako záložní kočár, protože na sporťáku furt měním duše, a i když jedu s těma golfkama, připadám si jako zrádce vůči kočáru (ale já jsem obecně zamilovaná do věcí, třeba prodej svého prvního auta jsem oplakala - ale pak se svezla v novém a po starém ani nevdzechla) ![]()
@ncc1701 ale víš co chlap si zvyknul
. dokonce se někdy diví jakto, že nějaký kočár máme tak dlouho ![]()
@oblacek Co vím, tak na mimibazaru výměny kočáru docela frčí.
Tak kočárek jsem neměnnia, ale vždycky koupím jinej a ten co mám prodám
Manžel si zvykl.
sice se tomu směje, ale co už.
Stejnej maniak jsem byla i u prvního. To jsem v jednu chvíly měla doma 6 kočárků ![]()
Tak nezávidím vám tolik kočárů ale ten prostor mít to kam dát
Na dvě děti jsem měla jeden kočár a jedny golfky. Pravdou je, že když jsem jela poprvé z procházky s golfkami, tak jsem řekla, že se mi nelíbí a asi je vyměním (v tu chvíli to tedy vypadalo, že bude chtít chlap vyměnit mě
), ale nakonec jsem byla líná podnikat nějakou výměnu ![]()
Zrovna jdu svůj prodat a už mám vyhlídnutý jiný. klidně bych měnila, ale mě jen tak něco nevyhovuje…
@oblacek firkon verano. a koupit… nevím. normálně mi nejvíc vyhovuje úplně první kočár, koupený za 300kč na bazosi, obyčejný chicco, takže ho asi koupím zase.
vyzkoušela jsem i x-lander a byla jsem tááák ráda, že šel z domu ![]()
@Granda tak chicco mi nesmí domů
, ale já se chci vrátit taky uplně k prvnímu kočáru JANÉ slalom. ![]()