Vymizelo časté močení v 5tt

12.7.22 11:43

Vymizelo časté močení v 5tt

Ahoj holky,
jsem 12 dní po KET a test pozitivní několik dní (2 dny čárka hodně výrazná, ale přijde mi, že stále není stejně tmavá jako kontrolní).
Od počátku mě trápilo časté močení (opravdu jsem vypila minimálně 2,5 l na což jsem nebyla dříve zvyklá) a od včera už močení ustálo, už vůbec není tak časté jako v předchozích dnech i když příjem tekutin jen stejný. Sem tam mě také píchne v okolí pupíku na pravé straně, tak mám strach, aby to vše neznamenalo něco špatného. Na krev mám jít až v pátek, těhotenství je tedy potvrzeno pouze z testů. Máte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
12.7.22 11:45

Tak zadržuješ vodu. Osobně bych to s tou vodou nepřeháněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
12.7.22 11:47

Začátek je 50 na 50. Ale v 5.tt máš teprve po vynechání ms, takže časté močení bych moc jako příznak pro prosperitu nebrala, vždyť ti na močový měchýř fakt zatím nemá co tlačit. Navíc příznaky o prosperite těhotenství opravdu nevypovídaji. Hod se do klidu, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27680
12.7.22 11:56

Zadržuješ vodu, no testovací čárka nemusí vždy být stejně silná jako kontrolní, zatím to vypadá že těhotná jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.7.22 11:57

Časté močení je z toho, že se roztahuje děloha a tlačí na močový měchýř, a to je fakt později v těhotenství. V 5tt to se v tomto směru prakticky „nic“ neděje. Takže močit jsi často chodila spíš proto, že se přepíjíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.7.22 12:03

@Mutlice @Umík časté močení může být i na začátku těhotenství, je to hormonální záležitost…

Ale to neznamená, že to tak bude pořád, už si tělo na hormon mohlo zvyknout…píchání v břiše je taky normální…určitě to vyjde :) nikdy jsem tu testovací čárku neměla silnou tak jako tu kontrolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30959
12.7.22 12:19

Ja taky asi 2 tydny na zacatku tehu porad chodila na WC, pak to preslo. Vubec me nenapadlo, ze jsem tehotna, myslela jsem, ze jsem nastydla, doslo mi to az zpetne. Diteti uz je 10r ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
12.7.22 13:44
@Tarinka píše:
@Mutlice @Umík časté močení může být i na začátku těhotenství, je to hormonální záležitost…Ale to neznamená, že to tak bude pořád, už si tělo na hormon mohlo zvyknout…píchání v břiše je taky normální…určitě to vyjde :) nikdy jsem tu testovací čárku neměla silnou tak jako tu kontrolní.

Fakt je, že HCG na to nějaký vliv má. Já čůrám jak koroptev i netěhotná a vypiju právě kolem těch 2,5 litru… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
12.7.22 13:46

Pichani v podbrisku muze byt priznak tehotenstvi, je to od zvetsovani delohy. U prvniho tehotenstvi mi to doslo az zpetne. Manzel si se mnou chtel zatacovat na silvestrovske party, ale me hrozne pichalo v podbrisku, tak jsem netancila. A vazne me nenapadlo, ze by se po vice nez 5 letech marneho snazeni mohlo zadarit, takze vsugerovane to nebylo. Ten podbrisek me hrozne bolel cele tehotenstvi. A stejne tak u dalsich 3 tehotenstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.22 17:00

Děkuji za reakce🙂Jsem ráda, že se to někomu dělo podobně a bylo to v pohodě🙂Vím, že je na závěry prosperujícího těhotenství brzo, ale trošku to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí