Pocení nebo plodovka

44
12.7.22 06:13

Poceni nebo plodovka

Ahoj holky, asi před 5-6 týdny jsem začala mít pocit vlhkosti, vždycky hlavně mokrý zadek. Měla jsem strach z odtoku plodovky, zašla jsem si k Dr. udělala vyšetření (koukla plodovku, prohmatala a ještě něco, to jsem neviděla). Vše naprosto ok.
Doma jsem si zkusila dát toaletní papír a zjistila, že ta “voda” nejspíš pochází z “čárky” před zadkem - u kostrče. A pravděpodobně i kombinace výtoku klasického. 8o 8o
No zadek mám mokrý stále, vždycky na kalhotkách mokrá čarka přesně v té oblasti, po ránu taky i přes den. Vlastně mi příjde, že jsem továrna na propocený zadek.
Neměla to prosím některá z Vás? Zase mám strach jestli to není plodovka a nějak to tam neteče, ale zase že by 6 týdnů odtékala a ještě směrem dozadu? Stehna jsou suché.
Jsem 29+4 tt, v pondělí jdu na velkou kontrolu.
Holky moc se omlouvám, ale nikdy jsem to nezažila. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
12.7.22 10:27

V lékárně prodávají domácí testy na plodovou vodu. Na gynde taky udělají test :nevim:. 5-6tydnu už by jsme byli bez rybníčku si myslím.. je léto, je teplo, kila jdou nahoru :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14712
12.7.22 11:03

Tak voda muze teoreticky odtekat po troskach i tydny. Ona se rychle dotvori. Akorat hrozi zanet. Zeptej se v lekarne na testy na plodovku. Ale spis bych to tipla na pot. Ja se takto potila, a to jsem hubena a v tehotenstvi jsem moc nepribrala. Vlastne me ani nenapadlo se bat, ze je to plodovka, byla jsem si “jista”, ze je to pot.

Mne jednou plodovka odtekla jednorazove v 21. tt, a to ji bylo slusne mnozstvi. Tehotenstvi mi zachranili, rodila jsem 39 + 0. Ale jak pisu, muze odtekat i dlouhodobe pomalicku, uz jsem takove pribehy slysela a cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí