Vymizení premenstruačního syndromu

82
7.5.15 12:22

Vymizení premenstruačního syndromu

Ahoj,
hledala jsem podobné téma, ale nenašla. Měla jsem nesnesitelný premenstruační syndrom. Bolest prsou nejen na dotek, divný cuky v podbříšku. Prostě co k tomu patří a najednou mi to po cca týdnu zmizelo a přitom mám ještě cca 6 dní do MS. Zajímalo by mě zda nevíte jaký hormon to může způsobovat a proč se mi to stalo jen tento měsíc. Díky za případné názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.5.15 12:24

Když jsem tohle měla já, tak se mi pak MS děsně opozdila, ale přišla. Jenže ty prsa vyrostly a bylo mi pořád divně, tak jsem šla k doktorce a byl z toho desátý týden těhotenství :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 12:30

To se mi nezdá. Testy jsou negativní. Navíc jsme si teprve první měsíc nedali pozor a to až 17DC a pak 21DC takže těhotenství je myslím vyloučené. Cykly mívám 26/30dní. Mně přišlo jestli to není nějaká nerovnováha hormonální, i když HA neberu už od 18ti(ted je mi 25). K doktorce jsem objednaná na prevenci až na 17.6…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
7.5.15 12:38

A není to spíš k ovulaci, k dyž to vypuklo pomali 14 dní před termínem ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6113
7.5.15 12:39

Asi tak, 7dni jakoze PMS a do ms zbyva 6 dni, tzn. zacalo to cca 13 pred ms… To bude ovulace :)

Jinak ja mam u ovu pokazde jine priznaky, nekdy me poboliva bricho, nekdy pnou prsa, jednou dvakrat do roka spinim, nekdy vubec nic. Podle teplot/testu ji mivam mesic co mesic, byt se priznaky lisi.

Příspěvek upraven 07.05.15 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
7.5.15 12:41

Premenstruacni syndrom jak je patrne z nazvu je pred menstruaci ne skoro v pulce cyklu jak to vychazi u Tebe. Tohle bude asi neco jineho. A jestli mas 6 dni do MS tak test jeste pozitivni ani byt nemuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 12:41

Takže mám ted asi jen čekat že? Ale že by ovulace takhle bolela? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 12:44

Já teda teploty a nic jiného nesleduji. Jelikož to teď bylo poprvé co jsme si nedali pozor vědomě. Taky mě tohle nepotká každý měsíc, ale někdy to vůbec neni. To by znamenalo, že některé cykly jsou anovulační?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 13:49

Může to tak být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.5.15 14:48

@Fimfárum No tak podle mě to není žádný PMS, ale prostě ovulace. Aspoň u mě to tak bývá. Před ovulací jsem chvilku milá, pak mě bolí podbřišek a pak jsem už jenom protivná. A to už je potom to PMS, tak týden před MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 14:53

Děkuju za odpověď. Tak holt uvidím. Ale že by jsme se trefili hned prvně do ovulace a ještě omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.5.15 14:57

Ovulace muze bolet a anovulacni cyklus muzes mit taky, pr byva tak jednou do roka v prumeru i u naprosto zdravych zen. Taky se ti mohli zblaznit hormony z neceho jineho nebo se moc pozorujes…z jednohi mesice tezko delat zavery :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
7.5.15 15:02

Osobně spíš taky sázim na zblázněné hormony. Proto jsem to i dala ke gynekologickým problémům. V červnu jdu na prevenci tak se na to zeptám i tam, ale výsledky jsem vždycky měla ukázkové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.17 10:41

Ahojik zeny ms mam dostat za pet dni a vzdy Jsem mela mega pms..Ted me bolelx tri dny prsa a jak kdyz utne nic. Citim se vyborne vic jak za cely rok, co jsem uz od pulky cyklu umirala, na zimnice, bolesti, nalady atd.Styk byl casto i v den ovulky.Jsem plna energie, a chytal me vlci hlad.Ty hormony :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa