Změna menstruace po konizaci

29
7.5.15 07:34

změna menstruace po konizaci

Ahoj,
loni v prosinci jsem byla na konizaci d. čípku. I když je to už celkem doba, pořád mám nepravidelnou MS. Před konizací jsem ji měla 6-7 dnů po 28 dnech a teď 4 dny špinění, 5 dní slabší krvácení, 2 špinění, pak 13 dní pauza a pak zas týden špinění a pak 5 dní slabší MS než bývala dřív, a tak je to pořád. :( Gynekolog to chtěl řešit přes hormonální antikoncepci, ale odmítla jsem, nechci ji brát - nedělá mi dobře. Říkal, že konizací to být nemůže, tak že mě pro jistotu pošle na vyšetření dělohy (nevím, co od toho čekat, tak se trochu bojím).

Potýkáte se s tím taky něktará, nebo potýkala? Jak jste to nakonec dopadlo?

Já pořád doufám, že se to samo srovná, ale už začínám být zoufalá. Jsem po 2 revizích a snažím se dát co nejvíc do kupy, abychom znovu mohli pokoušet štěstí s miminkem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.3.24 08:20

Dobrý den jsem 10 dní po konizaci a keratazi před operací jsem měla tělísko ne hormonální co lovesert.. nějak tak nevím jak se to přesně pise. každým dnem to mám dostat nemáte někdo zkušenost jestli to budu mít stejné jako předtím nebo jinak.. protože teď mám takový růžový výtok nebo spíš výtok je takovej žlutý trochu do hnědá ale když se utřu tak to mám r
Ruzové a nevím jestli to už je ono… Moc děkuji předem za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.4.24 14:11

@mara.jade konizace to nebude spíš hormony, endometrioza, polyp, myom čípek nemá nic na změnu cyklu urcite si nechat udělat vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
1.4.24 14:12

@Veronika760 o konizaci ještě s kyretáži bude Ms cca 4-8 týdnů jinak 7-10 den odchází stroupek a jinak špinění lehké krvaceni můžete mít celé 6 neděli pak Ms záleží jak se tělo srovná rychle stim že není tělísko atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí