Výmluva šéfovi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
výmluva šéfovi
Ahoj,
potřebuji poradit, snažíme se o mimi a nějak se nedaří… Takže navštěvuji celkem často lékaře. Šéfovi vůbc nechci říct, že se snažíme otěhotnět, to bych s ním nevydržela… Řekla bych mu to pochopitelně včas, ale to, že nám to nejde a snažíme se - vědět nemusí.
Jen nevím jakou výmluvu si vymyslet… K zubaři říct nemůžu - tam chodím skoro každý měsíc (mám rovnátka)… Napadlo mě, že bych řekla, že mi píchají nějáké vitamíny, že jich mám nedostatek. Ale pokud si nějákou výmluvu vymyslím, potřebuji vědět více… Nechci se do toho zamotat.
Taky neurologie - bolest hlavy, ale já tam nikdy nebyla, takže nevim jak často se tam chodí… Jak to probíhá, atd…
Bohužel se séfem nemám zrovna nejlepší vztahy a teď se to ještě o fous zhoršilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No a to musí vědět k jakýmo doktorovi jdeš? Neštačí prostě říct, že jdeš k doktorovi? Můj šef třeba nevyžaduje žádný propustky nebo omluvenky, jen řeknu, že musím k doktorovi a hotovo. Nebo se domluv, že si ten čas případně naděláš v jiný dny. U mě to tak funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si ale prostě nepřeji, aby o tom kdokoli věděl…
Možná je to tím jaké máme vztahy… Včera mi třeba ZAKÁZAL chodit s určitými lidmi na oběd… Žádná konkurence - naopak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodila 2× týdně na injekce Béčka, vitamíny, jak píšeš. Doktorka mi je napsala na jakoby špatnou kondici těla, únavu a tak. Nebo rehabilitace, bolavý záda…
Víš co, já tě chápu. Šéfka mi taky dělala ze života peklo, takže vím, o čem píšeš.
Hodně štěstí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa.j - tak v tom případě si budeš muset doktora domlouvat po pracovní době… Co ti jako má zakazovat s kým máš chodit na oběd???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita Když on je hrozně zvědavej. On by chtěl vědět i co dělám v osobním volnu… To, že jsem párkrát řekla, že jdu k doktorovi bez většího upřesnění tu už bylo. Pak mi vpálil, že se někdo hrozně divil, že ani neví kam a proč jsem šla…
Já vnímám, že ty odchody jsou docela často, s naděláním nemám problém… Ale je to prostě tak, se mu nechci s ničím svěřovat a jeho to hrozně točí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita S tím obědem je to hustý co…
Já jsem tomu ani nemohla uvěřit, že to vypustil z pusy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Já_a_Kačí píše:
Já chodila 2× týdně na injekce Béčka, vitamíny, jak píšeš. Doktorka mi je napsala na jakoby špatnou kondici těla, únavu a tak. Nebo rehabilitace, bolavý záda…Víš co, já tě chápu. Šéfka mi taky dělala ze života peklo, takže vím, o čem píšeš.
Hodně štěstí
Takže béčka by byly celkem dobrý… Tam asi můžu chodit jak často budu chtít - klidně i nepravidelně, co…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa.j - ty jo, co mu je po tom, co děláš v osobním životě?
. Ještě, abych se musela šefovi zpovídat
. To určitě! Normálně bych mu slušně řekla, že ať se nezlobí, ale že nejsi povinna se mu zpovídat a jsou to tvoje osobní a intimní věci. Taky se ho přece nevyptáváš, jak to má doma atd… To musí bejt dobrej kre…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa.j píše:
Takže béčka by byly celkem dobrý… Tam asi můžu chodit jak často budu chtít - klidně i nepravidelně, co…
Přesně tak, je to na chviličku, ale nikdy nevíš, kolik bude v čekárně lidí
Ono někdy prostě nestačí nastavit druhou tvář, někdy je třeba zvolit drsnější praktiky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím na rehabilitace se zádama
teda jako fakt chodím (mojžíšovka, ale i bolavá záda ze sezení u PC), ale vymlouvám se na to i když jdu do CAR. Šéf si musí myslet, že jsem zralá na invalidní důchod, ale nechci mu říkat pravý důvod mých častých návštěv lékaře. I když si myslím, že s jeho IQ asi 180 mu to dávno došlo. Tak prostě dál hrajem hru na bolavá záda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Clarita už jsem mu jednou něco podobného řekla, já se s nim docela nerada bavim a jeho to dost štve… On je takovej vidlák - ale to už jsem jednou někde psala…
Když mu něco takového řeknu, tak se cítí hrozně dotčeně… Nafoukne se a odejde - za což jsem ráda ![]()
No nic, ty béčka na záda bych zkusila. Potom vyzkouším sestřičku, jestli bych mohla chodit až ten jeden den kdy mají odrinační hodiny i odpoledne. Řeknu jí, že mám v práci problémy - snad bude mít pochopení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evaa.j - zkus to, no. Nejhorší je fakt srážka s blbcem, obzvlášť, když je to tvůj šef
. Držím pěstí
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit