Vymodlily jste si dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
26.10.18 20:44
@Anonymní píše:
Prosím tě, nespamuj tady, ta diskuze je pro lidi, kteří dokáží psát v rovině položeného dotazu. Předem dík.

Náhodou ona má pravdu! Pořád je to o sexu ve správnou chvíli se správným člověkem. Jenom z modlení to měla naposledy před dvěma tisíci lety jedna Maruška.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.10.18 22:56

Prosím anonymně, nebo smazat. Děkuji.
Dávná známá má takto vymodleného bráchu. Její maminka měla rakovinu, nikdy neměla mít další dítě, a přesto otěhotněla a donosila zdravé dítě. Pro zájemce - rozhovor, str. 10 http://www.btm.cz/…0bf95c72.pdf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.18 02:05

Ja tez radeji anonymne, neb kdyz to po sobe ctu, prijdu si tak trochu jako cvok:o)

Na dite jsem cekala trinact let, pokusy prirozene, inseminace, IVF bezuspesne. Tak nejak verim na veci mezi nebem a zemi, ale ma to sve hranice. Nicmene za dite (v predstavach automaticky holcicka s doooost netradicnim jmenem) jsem se fakt modlila, slibovala hory doly.

Cas od casu jsem si na netu nechala vylozit karty - neco jako horoskop z Blesku :o) A vzdycky to bylo neco ve stylu naprosteho nesmyslu:
Otazka: kdy konecne najdu toho praveho?
Odpoved: seberealizuj se v kurzech keramiky :((((((
Ve chvili jedne slabosti jsem se zeptala i na dite,coz jsem nikdy predtim neudelala (ze strachu). Dostala jsem tri odpovedi. Duvod proc neni, co musim udelat (krom sexu samozrejme) a jestli a jak to vyjde. Odpovedi presne zapadaly do mych problemu, meho zivota…tri mesice na to jsem byla tehotna. Dle mudru nemozne, s prohlasenim, ze za sve kariery nevideli nikoho, kdo by s podobnou anamnezou dite donosil. Pocinajici potrat jsem ve svych zpravach cetla nekolikrat.....

Jmeno je opravdu neobvykle, avsak zadna rosada. Neznam nikoho s takovym jmenem. Mam temer stoletou babicku s tezkou stareckou demenci. Vetsinou vubec nevi kdo je a kde je, zije si ruzne predstavy od valek po vitani kraloven… I kdyz jsem o jmene pro sve dite nemluvila, kratce po mem otehotneni to slovo opakovala. Nebylo to sice jmeno pro dite, ale nazev pro jeji nove vymysleny pokrm :o)))), ale........ackoli jsem svuj slib ohledne jmena chtela porusit a dat jine, netroufla jsem si.

Ted mam sedmimesicni holcicku s dooost netradicnim jmenem :o))))

• Citovat
  • Upravit
5708
27.10.18 22:59
@stinga píše:
@Enmamma tak zřejmě měla sex na tom konci světa, ne? Těžko to bylo modllením :jazyk: Nebo je to druhá Panna Marie, když stačilo se modlit a stalo se? Tak by měla být svatá, ne?

Oficiálně byla neplodná. Věřím, že jí Bůh vyslyšel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.10.18 17:23

Děkuji za příspěvky všem těm, kdo pochopily, že můj dotaz se týká žen, které mají sex a snaží se o dítě, ale z nějakého důvodu jsou v situaci, kdy je nebo bylo otěhotnění téměř vyloučené a přece se podařilo, a mají třeba i za to, že to bylo s přispěním síly jejich víry :kytka: Stejně jako špatné zprávy, tak i dobré chodí ve skupinách, proto je třeba se v té naději podporovat. Ať Vám dětičky krásně a ve zdraví rostou :hug:

(nepochopila jsem štiplavé komentáře o neposkvrněných početích, to už snad patří do spektra narcistických poruch některých diskutujících, kteří na sebe potřebují za každou cenu, byť nevhodně upozornit)

• Citovat
  • Upravit
59386
28.10.18 17:46

já se léčila s neplodností. první syn po 5 letech, to jsme si mákli :mrgreen: , druhý skoro po roce ,ale tam už jsme věděli jaké léky a po druhém porodu doktor že žádná antikoncepce nutná není protože než abych bez léčby otěhotněla to prý dřív uvidím před barákem ufo :mrgreen: . Víc jak po roce jsme byla u doktora kvůli nepravidelné ms, u mne běžná věc a doktor že mam cystu na vaječníku takže max utrogestan a za 2m kontrola a první ms ok jsme si říkala super utrogestan zabral hned ale nikdy jsem neměla ovulaci a druhý cyklus zpoždění tak jsme si říkala že to je fakt super ani s hormonama to neni pravidelné tak manžel že vypadam divně a koupil těhotenský test a tam ta druhá čárka hned tak silná :mrgreen: , jen jsme říkala že asi vadný test, manžel se usmíval že to určitě. Přišla jsme za 14 dní k doktoru že mam zpoždění a on že o těhotenství jít nemůže a pak při utz jen valil oči že to není možné ale jsme těhotná :mrgreen: . sice problémy, dlouhé ležení ale malá se narodila dřív ale zdravá, až moc :mrgreen: První ovulace v životě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat