Vymodlily jste si dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Prosím anonymně, nebo smazat. Děkuji.
Dávná známá má takto vymodleného bráchu. Její maminka měla rakovinu, nikdy neměla mít další dítě, a přesto otěhotněla a donosila zdravé dítě. Pro zájemce - rozhovor, str. 10 http://www.btm.cz/…0bf95c72.pdf
- Citovat
- Upravit
Ja tez radeji anonymne, neb kdyz to po sobe ctu, prijdu si tak trochu jako cvok:o)
Na dite jsem cekala trinact let, pokusy prirozene, inseminace, IVF bezuspesne. Tak nejak verim na veci mezi nebem a zemi, ale ma to sve hranice. Nicmene za dite (v predstavach automaticky holcicka s doooost netradicnim jmenem) jsem se fakt modlila, slibovala hory doly.
Cas od casu jsem si na netu nechala vylozit karty - neco jako horoskop z Blesku
) A vzdycky to bylo neco ve stylu naprosteho nesmyslu:
Otazka: kdy konecne najdu toho praveho?
Odpoved: seberealizuj se v kurzech keramiky ![]()
Ve chvili jedne slabosti jsem se zeptala i na dite,coz jsem nikdy predtim neudelala (ze strachu). Dostala jsem tri odpovedi. Duvod proc neni, co musim udelat (krom sexu samozrejme) a jestli a jak to vyjde. Odpovedi presne zapadaly do mych problemu, meho zivota…tri mesice na to jsem byla tehotna. Dle mudru nemozne, s prohlasenim, ze za sve kariery nevideli nikoho, kdo by s podobnou anamnezou dite donosil. Pocinajici potrat jsem ve svych zpravach cetla nekolikrat.....
Jmeno je opravdu neobvykle, avsak zadna rosada. Neznam nikoho s takovym jmenem. Mam temer stoletou babicku s tezkou stareckou demenci. Vetsinou vubec nevi kdo je a kde je, zije si ruzne predstavy od valek po vitani kraloven… I kdyz jsem o jmene pro sve dite nemluvila, kratce po mem otehotneni to slovo opakovala. Nebylo to sice jmeno pro dite, ale nazev pro jeji nove vymysleny pokrm
)))), ale........ackoli jsem svuj slib ohledne jmena chtela porusit a dat jine, netroufla jsem si.
Ted mam sedmimesicni holcicku s dooost netradicnim jmenem
))))
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
@Enmamma tak zřejmě měla sex na tom konci světa, ne? Těžko to bylo modllenímNebo je to druhá Panna Marie, když stačilo se modlit a stalo se? Tak by měla být svatá, ne?
Oficiálně byla neplodná. Věřím, že jí Bůh vyslyšel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za příspěvky všem těm, kdo pochopily, že můj dotaz se týká žen, které mají sex a snaží se o dítě, ale z nějakého důvodu jsou v situaci, kdy je nebo bylo otěhotnění téměř vyloučené a přece se podařilo, a mají třeba i za to, že to bylo s přispěním síly jejich víry
Stejně jako špatné zprávy, tak i dobré chodí ve skupinách, proto je třeba se v té naději podporovat. Ať Vám dětičky krásně a ve zdraví rostou ![]()
(nepochopila jsem štiplavé komentáře o neposkvrněných početích, to už snad patří do spektra narcistických poruch některých diskutujících, kteří na sebe potřebují za každou cenu, byť nevhodně upozornit)
- Citovat
- Upravit
já se léčila s neplodností. první syn po 5 letech, to jsme si mákli
, druhý skoro po roce ,ale tam už jsme věděli jaké léky a po druhém porodu doktor že žádná antikoncepce nutná není protože než abych bez léčby otěhotněla to prý dřív uvidím před barákem ufo
. Víc jak po roce jsme byla u doktora kvůli nepravidelné ms, u mne běžná věc a doktor že mam cystu na vaječníku takže max utrogestan a za 2m kontrola a první ms ok jsme si říkala super utrogestan zabral hned ale nikdy jsem neměla ovulaci a druhý cyklus zpoždění tak jsme si říkala že to je fakt super ani s hormonama to neni pravidelné tak manžel že vypadam divně a koupil těhotenský test a tam ta druhá čárka hned tak silná
, jen jsme říkala že asi vadný test, manžel se usmíval že to určitě. Přišla jsme za 14 dní k doktoru že mam zpoždění a on že o těhotenství jít nemůže a pak při utz jen valil oči že to není možné ale jsme těhotná
. sice problémy, dlouhé ležení ale malá se narodila dřív ale zdravá, až moc
První ovulace v životě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náhodou ona má pravdu! Pořád je to o sexu ve správnou chvíli se správným člověkem. Jenom z modlení to měla naposledy před dvěma tisíci lety jedna Maruška.