Vymodlily jste si dítě?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já věřím v to že miminko si už dopředu vybírá své rodiče. Věřím také že je něco mezi nebem a zemí .mám tři nádherné děti a to pouto s nimi je velmi silné takové jako bych je znala celý můj zivot
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme doma takovou zázračnou holčičku. První dcerku mám po IVf a i ta je samozřejmě vymodlená, ale druhé dítě je doslova zázrak. Vždycky mi všechny „vědmy“ předpovídaly dvě děti, ale po porodu druhého mi lékaři řekli, že už vlastní děti mít nebudu. V 36 letech si vaječníky daly stopku a další dítě jsme mohli mít jen s darovaným vajíčkem. To jsme s manželem odmítli a rozhodli jsme se, že budeme mít jen jedno dítě. Tenkrát jsem zvedla oči k nebi a říkám - Jste povídali dvě děti, tak by mě zajímalo, jak to bude s tím druhým? Za dva měsíce jsme měli svatbu a za tři týdny po svatební noci jsem držela ruce pozitivní těhotenský test
. Škádlit nebe se nevyplácí. NEBO VYPLÁCÍ????? ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak u nás nevyšlo 6×IUI, pak vyšlo 1ivf dvojčata - těhotenství byl ocistec, po narození jsem ještě byla s dětmi dva měsíce v nemocnici, hrůza. 4 měsíce po porodu jsem otěhotněla spontánně. Momentálně je mi 38 a rádi bychom ještě jedno. Bohužel KEt nevyšel, další ivf manžel nechce. Pracuji totiž v oblasti, kde je vidět, že hodně děti z ivf mají problémy ( s výchovou, motorikou, speciální poruchy učení, hyperaktivní syndrom atd.). Muž se toho boji, vidí, jak je to těžké pro rodiče i děti samotné. Šance na přirozené početí je minimální a mě to dost trápí. Ale neudělám s tím nic
- Citovat
- Upravit
Příběh není můj, ale bývalé kolegyně. Léta se modlila k Bohu o dítě. To však nepřicházelo. Léta plynula a plynula a ona stále nebe prosila. Když už to vypadalo, že si dítě nevymodlí, odcestovala na druhý konec světa a nechala to na Bohu, jak on rozhodně. Věnovala se misionaření a snad už v dítě ani nedoufala. Brala to, že její úděl je asi jiný. A ejhle, najednou otěhotněla. Bylo jí asi 46 let. Myslím, že je nejšťastnější maminka na světě. Takže, ponaučení je takové, že naděje umírá poslední. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nevím, jestli vymodlila… Ale poté, co bylo prakticky anatomicky nemožné mít druhé dítě, jsem se po pár letech marných pokusů s doktorama přepnula do režimu - co se má stát, stane se - a ono se za dalších x let stalo. V pětadvaceti stála má vajíčka za houby a kousek před čtyřicítkou se jedno zázračné objevilo a v mém těle předvedlo prakticky eskamotérský kousek. Donošeno ještě nemám, ale jsem dost za půlkou a vypadá to dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Já nevím, jestli vymodlila… Ale poté, co bylo prakticky anatomicky nemožné mít druhé dítě, jsem se po pár letech marných pokusů s doktorama přepnula do režimu - co se má stát, stane se - a ono se za dalších x let stalo. V pětadvaceti stála má vajíčka za houby a kousek před čtyřicítkou se jedno zázračné objevilo a v mém těle předvedlo prakticky eskamotérský kousek. Donošeno ještě nemám, ale jsem dost za půlkou a vypadá to dobře.
To je krásné, moc ti držím pěsti!
Můžu se zeptat, o jaký eskamotérský kousek jde? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Enmamma tak zřejmě měla sex na tom konci světa, ne? Těžko to bylo modllením
Nebo je to druhá Panna Marie, když stačilo se modlit a stalo se? Tak by měla být svatá, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
@Enmamma tak zřejmě měla sex na tom konci světa, ne? Těžko to bylo modllenímNebo je to druhá Panna Marie, když stačilo se modlit a stalo se? Tak by měla být svatá, ne?
Prosím tě, nespamuj tady, ta diskuze je pro lidi, kteří dokáží psát v rovině položeného dotazu. Předem dík.
- Citovat
- Upravit
Já si ho vymodlila, věřím tomu. Bylo mi přes 40, manžel velké problémy, já také, otěhotnět přirozeně prakticky nemožné. řešili jsme to dva roky, všechny možné doktory jsem oběhala i v CAru. Ten měsíc jsem byla na dvou kontrolách, u svého gynekologa i v Caru, podle obou doktorů neproběhla ovulace. Z té „neproběhlé ovulace“ je náš poklad. Zjistila jsem to na Velikonoce, termín narození Štědrý den.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Prosím tě, nespamuj tady, ta diskuze je pro lidi, kteří dokáží psát v rovině položeného dotazu. Předem dík.
dobře, jen ještě jeden malý dotaz, vy jste ve škole neměli biologii ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a ještě jedna rada, nesmí-li tu psát každý, založte si soukromou skupinu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne doktori vzdy rikali, ze budu mit problem otehotnet, neb jaksi nemenstruuju. Z byvalym partnerem jsme jiz chodili do CARu bezuspesne, nereagovala jsem na stimulaci. Za tu dobu jsem si ale uvedomila, ze to neni clovek, s kterym chci deti. Po case jsem nasla svoji spriznenou dusi, vsechen stres ze mne spadnul, protoze jsem vedela, ze bez deti budeme v nejhorsim sami pro sebe. No a po ctvrt roce jsem otehotnela a po ukonceni kojeni chodila menstruace jako hodinky. Dnes mam tri deti ani nevim jak a musim resit anrikoncepci.
Nemuzu rict, ze bych mela deti vymodlene, ale dodnes to vnimam, jako zasah z hury.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, váhám, do jaké kategorie dotaz vlastně dát, zda ezoterika a tajemno, nebo snažení. Zajímají mě příběhy, kdy máte pocit, že jste si dítě vymodlily. Ráda bych si přečetla příběhy, které by mi dodaly naději. To znamená otěhotnění v případech, kdy to lékaři vylučovali, nebo už nepředpokládali, ať už z důvodu diagnóz nebo věku. Zajímají mě i děti narozené maminkám klidně i více po 40 roce věku. Mně se splnila řada přání, některá až neuvěřitelně detailně. Patřím mezi ty, kdo cítí, že je něco mezi nebem a zemí a postupně se ze mě stává víc a víc věřící. První dítě mám vymodlené se všemi detaily a u druhého jsem netrpělivá, stále nepřichází. Je mi už nad 40, ale i první bylo nad 40. Podařilo se Vám otěhotnět a donosit dítě když už jste ani nedoufaly? Díky za Vaše sdílení
Ahoj.
Druhého syna jsem neměla vůbec mít. Dle lékařů. A… za čtrnáct dní oslaví dva roky.
Ale je fakt, že u něj jsem se nemodlila.
Ale u prvního jsem hodně vzpínala ruce k nebi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, váhám, do jaké kategorie dotaz vlastně dát, zda ezoterika a tajemno, nebo snažení. Zajímají mě příběhy, kdy máte pocit, že jste si dítě vymodlily. Ráda bych si přečetla příběhy, které by mi dodaly naději. To znamená otěhotnění v případech, kdy to lékaři vylučovali, nebo už nepředpokládali, ať už z důvodu diagnóz nebo věku. Zajímají mě i děti narozené maminkám klidně i více po 40 roce věku. Mně se splnila řada přání, některá až neuvěřitelně detailně. Patřím mezi ty, kdo cítí, že je něco mezi nebem a zemí a postupně se ze mě stává víc a víc věřící. První dítě mám vymodlené se všemi detaily a u druhého jsem netrpělivá, stále nepřichází. Je mi už nad 40, ale i první bylo nad 40. Podařilo se Vám otěhotnět a donosit dítě když už jste ani nedoufaly? Díky za Vaše sdílení