Havrani, kam se podívám

Anonymní
1.10.18 10:33

Havrani kam se podívám

Ahoj…anonym jsem proto, že o tomto těhotenství ještě neví rodina ani přátelé…Nikdy jsem se nějak moc těmito věcmi nezabývala ale po dnešku mi to už vrtá hlavou…Jsou to pověry k zasmání ale i tak..když jsem čekala holku viděla jsem vrány, když kluka tak čápy…no a teď je to samý havran každý den, několikrát denně…dneska ráno na zastávce mi jeden proletěl tak nízko nad hlavou, že to byly milimetry, co chyběly aby se dotkl mých vlasů. Dcera z toho byla úplně paf. Drive jsem snad havrana viděla párkrát ale teď pořád a tak blízko…myslíte že to něco znamená?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
1.10.18 10:36

Znamená. Winter is coming.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
1.10.18 10:38

Až se začnou slétat supi, bude to teprv blbý. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76964
1.10.18 10:39

jo znamená to že je podzim, tak lítají havrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
1.10.18 10:39

Je blizko zima, havrany přece nevidíš jen ty ;) znamená to jen bujnou fantazii

• Citovat
  • Upravit
5808
1.10.18 10:47

Havran je skoro jako vrana, ne? Ale spis si myslim, ze si toho clovek vic vsima, kdyz uz vi, ze ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.10.18 10:51
@Anonymní píše:
Ahoj…anonym jsem proto, že o tomto těhotenství ještě neví rodina ani přátelé…Nikdy jsem se nějak moc těmito věcmi nezabývala ale po dnešku mi to už vrtá hlavou…Jsou to pověry k zasmání ale i tak..když jsem čekala holku viděla jsem vrány, když kluka tak čápy…no a teď je to samý havran každý den, několikrát denně…dneska ráno na zastávce mi jeden proletěl tak nízko nad hlavou, že to byly milimetry, co chyběly aby se dotkl mých vlasů. Dcera z toho byla úplně paf. Drive jsem snad havrana viděla párkrát ale teď pořád a tak blízko…myslíte že to něco znamená?

Přeci je jasné, že na podzim uvidíš spíš „vrány“ než čápy. Ostatně, co by tu dělali :mrgreen: Naopak „vrány“ se sem stahují ze severu, jsme jejich zimoviště. A stejně, to co vidíš, jsou hlavně havrani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
1.10.18 11:30

čáp odlétá do Afriky, naopak havran přilétá ze severu. Jak prosté watsone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.18 11:44
@Božislava píše: čáp odlétá do Afriky, naopak havran přilétá ze severu. Jak prosté watsone.

Neziju v Čechách…a dokud jsem žila,tak tam odkud pocházím jsem havrany také neviděla…ale chápu..možná by bylo lepší přečíst si v jaké sekci je tento dotaz. ;)

• Citovat
  • Upravit
7333
1.10.18 11:53
@Anonymní píše:
Neziju v Čechách…a dokud jsem žila,tak tam odkud pocházím jsem havrany také neviděla…ale chápu..možná by bylo lepší přečíst si v jaké sekci je tento dotaz. ;)

Nevím v jaké zemi žiješ, ale přílet Havranů ze severu signalizuje podzim a přílet čápů z Afriky jaro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
1.10.18 14:21

A nebydlíš náhodou ve východních Čechách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
1.10.18 14:25

Když máš na blízku havrana, tak se určitě stane něco pěkného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
1.10.18 14:30
@Anonymní píše:
Neziju v Čechách…a dokud jsem žila,tak tam odkud pocházím jsem havrany také neviděla…ale chápu..možná by bylo lepší přečíst si v jaké sekci je tento dotaz. ;)

u nás jsou havrani celoročně, každý den je potkávám. Ona zase sekce tajemna neznamená, že záhady vidíme i v naprosto běžném zvířeti. Věřím tomu, že i u vás budou havrani zcela normální úkaz ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat