Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Potřebuji poradit, malý 20 měsíců mi stále vyndavá ruce v autosedačce. Pásy má utažené víc než dost. Slyšela jsem, že prodávají nějakou sponu na pásy, ale nevím kde jí koupit. Poradíte mi klidně i něco jiného. Dát přes ručičku nechci to bych musela zastavovat každou chvilku a asi by to nemělo žádný efekt a domlouvání nepomáhá. Díky za rady
Co mas za sedacku? Z te nasi by se dite pri spravnem utazeni nemelo sanci dostat…
Syn to delal taky, i pri maximalnim utazeni. Vzali jsme pevnou snurku z mikiny a pasy k sobe zavazujeme na dva uzle, aby to nerozvazal. Zvykl si ze to nejde a uz je klid.
@Peťa.G Kde mám pásy svázat vzadu za zádíčkaka tam kde vykukují ze sedačky? Vepředu je asi blbost jak bych ho dostala ven ![]()
@pufik20 píše:
@Peťa.G Kde mám pásy svázat vzadu za zádíčkaka tam kde vykukují ze sedačky? Vepředu je asi blbost jak bych ho dostala ven
Právěže vepředu, na hrudi dítěte. Vzadu ne! Normálně vždy rozvážeš a zase zavážeš.
Vzadu těžko, to bys ho uškrtila. Naše to dělala když se nudila, stačil zvýšit hlas a říct proč nesmí. Horší jsou pak ty větší sedacky, tam se vyndaj mám pocit celý.
Dcera to dělala taky a stačilo párkrát zvýšit hlas a ukázat že mám taky pás a už to nědělala.
Syn to taky dělal, zastavovalaD jsem i na dálnici abych mu ruce vrátila
pomohla zásoba hraček a piškotů, pak na to zapomněl. Dnes je vyndavá jakmile zastavíme a já vystoupim.
Holky, vtírnu se…jak to vážete, to vám prcek nerozváže? náš 18m by s normálníí smyčkou neměl problém. a taky má věčně ruce venku ![]()
Proto jsem koupila sedacku cybex juno 2-fix, s pultikem. Z te se nedostane. Jinak se dokazala uvolnit i z vajicka a dokonce i z kocarku se dostane. Tak na ni mrkni.
@unuděná píše:
Co mas za sedacku? Z te nasi by se dite pri spravnem utazeni nemelo sanci dostat…
Dcera se v obchode dostala myslim z römer king, byla tam proste mezera, uvolni se ze vseho.
Kupovala jsem tu sponu, svazovat mi přijde v případě bouračky blbý, dítě bych nedostala ven.. ![]()
No, nás třetí syn to taky dělá. Bohužel…jsem nemlouvava, dostal už na zadek a od té doby už to nedělá. Je to blby, ale tohle bych neriskovala ![]()