Vypadávání vlasů 20 let

2
8.8.24 06:32

Vypadavani vlasu 20 let

Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli nemate nekdo zkusenosti s vypadavanim vlasu ve 20 letech. Pred mesice mi zacaly vlasy padat, nejdrive jsem to neresila, ale ted uz jsem ztratila 1/3 objemu culiku. Zaradila jsem ruzne vitaminy, plantur 21, nosim vlasy rozpustene, abych zbytecne nevytahovala korinky. Nemate nekdo zkusenost co opravdu zabira a jak rychle to zabere? Nerada bych prisla jeste o vice vlasu.

Pricina meho padani bude nejspise stres spolu s dalsimi vedlejsimi nedostatky, jako lehce nevyvazena strava, vysoky krevni cukr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.8.24 06:42

Úžasný Kramář

Ahoj tento problém sem řešil s kvůli přítelkyni které se extrémně do všeho možného zamotavaji vlasy a také strašně moc ji padají sami i při vyčesavani nakonec sem narazil na doktorku která se tím zabývala strašně moc let a pokud si měla někdy v životě problémy se štitnou žlazou tak se tohoto problému nikdy nezbavíš ničím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.8.24 08:12

To mi chcete rict, ze mi budou padat dokud nebudu plesata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
8.8.24 08:29

Doporučuji navštívit kožní doktorku, udělá krevní rozbor a určitě i tu štítnou žlázu. Jinak doporučuji sněžení tekutým dusíkem, to mi vždy rychle zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alinois
8.8.24 08:41

Já jsem na to trpela dost extrémně. Od doby co jsem začala užívat vitaminy D a B hlavně B12 se to zlepsilo. Můžeš požádat obvodni o test na vitamíny.

• Citovat
  • Upravit
1261
8.8.24 09:39

Někdy to je jen období a vlasy ti zase časem dorostou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.8.24 13:38

Zkusila bych biosil a masáže hlavy, tím jsem si nastartovala zase růst vlasů, myslím, že B je taky na tohle. Kopřivová voda, rozmarýn, olejíčky, prostě zase je nakopnout. Koupit takovéto masážítko na vlasy a já koupila i hřeben nějaký bambusový nebo tak v tigeru, má širší štětiny, netahá tak vlasy. Na noc zapléct do copánku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.8.24 09:21

Když mi bylo dvacet, dělo se mi to samé.
Mohla za to životospráva a psychický stav.

Trpěla jsem depresemi, byla jsem ve stresu, skoro jsem nespala a málo jsem jedla. Hodně jsem zhubla (u mě to začínalo hraničit s anorexií)-

Výsledkem tohoto životního stylu bylo výrazné zhoršení pleti a padání vlasů (ve velké míře).
Nemyslím si, že by existoval nějaký zázračný prostředek, nebo doplněk stravy, který by tvůj problém vyřešil. Aby tvoje vlasy byly zdravé, musíš být zdravá ty.

Takže si dej do pořádku jídelníček, aby tvoje tělo mohlo vlasy správně vyživovat. Pokus se dobře spát a mít přiměřené množství pohybu. A hlavně zapracuj na psychice a pokus se omezit stresové situace.

Dlouhodobý stres dělá s tělem divy.
Tvoje tělo ti dává najevo, že není ok. Takže ho poslouchej a starej se o něj. Pak budeš mít zase krásné vlasy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí