Vypálení bradavic

809
10.5.13 16:58

vypaleni bradavic

Mam na nohou 3 bradavice a bude mi je dr.na koznim vypalovat. Je pak clovek nejak omezeny pohybove nebo je to druhy den uz ok? Planujeme pak rod. oslavu, tak abych nebyla nechodici..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
331
10.5.13 17:02

Záleží na tom, jak moc máš bradavice hluboký. Mě doktorka před vypalováním vždy varovala, že nebudu moct chodit - a já v pohodě běhala :) Na moje bradavice (měla jsem na plosce nohy) nemělo vypalování žádný vliv, chodila jsem na vypalování opakovaně. (Nakonec jsem zašla na chirurgii a nechala si je vyříznout…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
10.5.13 17:56

Taky jsem měla dvě na chodidle…chodila jsem na vypalovaní strašně dlouho-nijak mě to teda nebolelo, ani po vypálení.
snad po roce jsem se na to vyprdla…a potom nějak zmizely samy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1478
10.5.13 17:57

Ahojky jo jo druhý den je to dobrý. Já byla na vypálení a přítel na vyloupnutí a taky to mě druhý den ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
10.5.13 17:58

Jak se ti chodí po puchýři? Tak nějak je asi vypálení bardavice omezující. Ihned po jsem vždycky odešla po svých - cca 2km, jen si vem pohodlné měkké boty. Nejhorší je to ten první den, druhý už se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
10.5.13 18:05

@79Simona : ošmirgluj si nohy než tam půjde, jde to pak líp. A co si pamatuju tak to pak nebolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
11.5.13 08:22

Takze dva dny po tom muzu tancit do sytosti, jo?;-) To jsem rada, tak to se preobjednavat nebudu. To se chodi oapkovane? Ja myslela, ze vypaleni je jistota…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. nozu
11.5.13 10:47

No ja ti nevim. Manzel mel opakovane vypalovanou bradavici na plose nohy pod ukazovackem a posledne kulhal 14 dni… fakt zalezi na tom, jak moc ti to doktorka vezme… abys nebyla nemile prekvapena. Pocitej i s variantou, ze to fakt muze bolet.

• Citovat
  • Upravit
918
14.5.13 17:32

Já jsem byla na vypálení dneska. Teď to bolí šílené, mnohem víc, než při samotném vypalování :-( Nemáte nějaký tip jak aspoň trošku bolest zmírnit?
Nemůžu ani chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.3.24 18:12

Obnovuji diskuzi.byla jsem v utery na vypaleni bradavice na plosce nohy. bradavici jsem tam mela dlouho. Vypalovani bylo celkem citit. Za 14 dni si mam tu bradavici jakoby vyriznout a za 3 tydny prijit na kozni zas. Myslite sl, ze je normalni, ze jeste dnes (sobota)me to misto s bradavici stale boli? pri kazdem doslapu to citim, rychlochuze neni ani mozna. navic jak jsem odlehcovala to misto doslapu, tak jsem si namohla jine svaly a ty ted taky boli :lol:.
Mate nekdo stejnou zkusenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast