Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mam na nohou 3 bradavice a bude mi je dr.na koznim vypalovat. Je pak clovek nejak omezeny pohybove nebo je to druhy den uz ok? Planujeme pak rod. oslavu, tak abych nebyla nechodici..;-)
Záleží na tom, jak moc máš bradavice hluboký. Mě doktorka před vypalováním vždy varovala, že nebudu moct chodit - a já v pohodě běhala
Na moje bradavice (měla jsem na plosce nohy) nemělo vypalování žádný vliv, chodila jsem na vypalování opakovaně. (Nakonec jsem zašla na chirurgii a nechala si je vyříznout…)
Taky jsem měla dvě na chodidle…chodila jsem na vypalovaní strašně dlouho-nijak mě to teda nebolelo, ani po vypálení.
snad po roce jsem se na to vyprdla…a potom nějak zmizely samy ![]()
Ahojky jo jo druhý den je to dobrý. Já byla na vypálení a přítel na vyloupnutí a taky to mě druhý den ok ![]()
Jak se ti chodí po puchýři? Tak nějak je asi vypálení bardavice omezující. Ihned po jsem vždycky odešla po svých - cca 2km, jen si vem pohodlné měkké boty. Nejhorší je to ten první den, druhý už se dá.
@79Simona : ošmirgluj si nohy než tam půjde, jde to pak líp. A co si pamatuju tak to pak nebolelo
Takze dva dny po tom muzu tancit do sytosti, jo?;-) To jsem rada, tak to se preobjednavat nebudu. To se chodi oapkovane? Ja myslela, ze vypaleni je jistota…
No ja ti nevim. Manzel mel opakovane vypalovanou bradavici na plose nohy pod ukazovackem a posledne kulhal 14 dni… fakt zalezi na tom, jak moc ti to doktorka vezme… abys nebyla nemile prekvapena. Pocitej i s variantou, ze to fakt muze bolet.
Já jsem byla na vypálení dneska. Teď to bolí šílené, mnohem víc, než při samotném vypalování
Nemáte nějaký tip jak aspoň trošku bolest zmírnit?
Nemůžu ani chodit
Obnovuji diskuzi.byla jsem v utery na vypaleni bradavice na plosce nohy. bradavici jsem tam mela dlouho. Vypalovani bylo celkem citit. Za 14 dni si mam tu bradavici jakoby vyriznout a za 3 tydny prijit na kozni zas. Myslite sl, ze je normalni, ze jeste dnes (sobota)me to misto s bradavici stale boli? pri kazdem doslapu to citim, rychlochuze neni ani mozna. navic jak jsem odlehcovala to misto doslapu, tak jsem si namohla jine svaly a ty ted taky boli
.
Mate nekdo stejnou zkusenost? ![]()