Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Nemáte ho někdo či nezkoušel? Docela mě láká ale nemůžu o tom zjistit nikde žádné info. ![]()
Zkušenost nemám ale pokud kouříš normální cigarety tak ti bude trvat než si na to zvykneš, pokud si vůbec zvykneš… Nejlepší je přestat ![]()
@Lalandy Ahojky,poku mohu, ráda ti odpovím na dotaz, vím o něm „
téměř“ vše:)
V cigaretě Vype chci vyměnit žhavící spirálku. Prosím o data odpor. drátků do této cigarety. Děkuji
@Mimoňka 85
Prosím jak je to s kojením. Mám cigaretu vype 3dny a přijde mi, že kourim víc. Nemůžu si asi zvyknout. Jenže kojím a mám obavu, co z toho může vzniknout za riziko u miminka
@Nikina23 píše:
@Mimoňka 85
Prosím jak je to s kojením. Mám cigaretu vype 3dny a přijde mi, že kourim víc. Nemůžu si asi zvyknout. Jenže kojím a mám obavu, co z toho může vzniknout za riziko u miminka
Vype má v sobě výtažek z tabákových listů tudíž nikotin…dehet tam není ale je dobré pamatovat na to, že jedna cartridge odpovídá cca krabičce a půl cigaret…takže myslet na to a nemít ho u pusy pořád…myslím že při kojení by se mělo spíš svátečně přijímat nikotin…ale pořád je to mnohem menší zlo…zkuste si dávat maximálně pět minut ten Vype abyste to měla zhruba jako je délku kouření u cigaret…😊
@zdeněk49 píše:
V cigaretě Vype chci vyměnit žhavící spirálku. Prosím o data odpor. drátků do této cigarety. Děkuji
To jste mě dostal…bohužel tuto informaci nevím…ale znám jednoho vášnivého vypera, který si s vypem dost slušně pohrál…mohla bych se ho optat 😊