Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, nemá někdo zkušenost s trhlinou v šusťákovině? Nějaké návrhy jak bundu opravit, aby to bylo co nejméně nápadné? Je asi centimetr velká a jedná se o značkovou bundu, tak shanim někoho, kdo s tím již zkušenosti má.
@Deniska73 Pokud to nejde nenápadně zašít, tak to jde zakamuflovat třeba nášivkou/nažehlovačkou, i když u šusťákoviny samozřejmě pozor na teplotu žehličky. Jak to vypadá, je to na viditelném místě? Můžeš přidat i foto
.
Jinak já teda většinu věcí opravuju „stromečkem“.
@iila
Já sama se do žádných zásahů pouštět nechci
Je to zezadu dole, foto přidávám.
Spíš mě zajímalo, zda neexistuje něco, co by materiál zcelilo ![]()
@Deniska73 Tak to nevím, co by to mohlo scelit. Jedině zase nažehlovací záplata - ale to by bylo asi vidět víc, než prosté zašití, navíc se to musí obšívat. Tady fakt myslím, že by stačilo to seštupovat k sobě, trochu to vidět bude, ale žádná tragédie. Pokud se do toho nechceš pouštět sama, tak šikovná švadlena to jistě opraví.
Tohle neni odpoved kterou chces slyset, ale dekuju.
Jsem se ted hoooodne zasmala
(trochu špatně jsem přečetla naporvé titulek) ![]()
Ahoj, syn si roztrhnul bundu, taky jsem netušila co s tím, taky šusťákovou, mazala jsem se poradit do galanterie, prodávají se nalepovací laty v různých barvách. Koupila jsem jednu, rozpůlila a nalepila tak, aby to měl symetrické po obou stranách. Moc se mi to nepozdávalo, přišlo mi to moc jednoduché a levné, ale drží to a vypadá to dobře.