Výpis z karty od lékaře
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výpis z karty od lékaře
Dobrý den, nastupuji do práce a potřebuji vypis z karty od lékaře, tam jsem ale ještě nebyla jak o funguje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zažádáš o výpis a lékař ti vyjede soupis všechno podstatného z karty. Nejspíš za poplatek. Zavolej tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adéa píše:
Dobrý den, nastupuji do práce a potřebuji vypis z karty od lékaře, tam jsem ale ještě nebyla jak o funguje?
to jsi nebyla ani na vstupní prohlídce? Většinou to chtějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavoláš lékaři, že chceš výpis z karty, pozve si tě na prohlídku (něco jako preventička) tlak, oči, uši… dá ti papír, zaplatíš poplatek a jdeš, v práci ti ten výpis pak proplatí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lékař u kterého jsi ještě nebyla? Jakože jsi k němu přešla od dětského? No já chtěla výpis z karty a měla jsem 4 roky prošlou preventivku, takže mě objednal na prevntivku a pak mi dal teprve výpis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsi nebyla u doktora? Mas nějakého praktika ne? Nechodis na prevence, neprebiral kartu od dětského, nemá o tobě žádné záznamy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adéa píše:
@vokishka myslíte vstupní do zaměstnání
ne, pokud si najdeš nového obvodního, nebo tam přecházíš od pediatra, chce vstupní prohlídku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adéa Potřebuješ výpis z dokumentace od tvého praktického lékaře. Ten potom vezmeš s sebou k lékaři, který bude provádět vstupní prohlídku do zaměstnání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit