Výpis z karty od lékaře

4
8.2.24 18:03

Výpis z karty od lékaře

Dobrý den, nastupuji do práce a potřebuji vypis z karty od lékaře, tam jsem ale ještě nebyla jak o funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24713
8.2.24 18:09

Zažádáš o výpis a lékař ti vyjede soupis všechno podstatného z karty. Nejspíš za poplatek. Zavolej tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
8.2.24 18:10
@Adéa píše:
Dobrý den, nastupuji do práce a potřebuji vypis z karty od lékaře, tam jsem ale ještě nebyla jak o funguje?

to jsi nebyla ani na vstupní prohlídce? Většinou to chtějí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.24 18:21

Zavoláš lékaři, že chceš výpis z karty, pozve si tě na prohlídku (něco jako preventička) tlak, oči, uši… dá ti papír, zaplatíš poplatek a jdeš, v práci ti ten výpis pak proplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7383
8.2.24 18:39

Lékař u kterého jsi ještě nebyla? Jakože jsi k němu přešla od dětského? No já chtěla výpis z karty a měla jsem 4 roky prošlou preventivku, takže mě objednal na prevntivku a pak mi dal teprve výpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
8.2.24 18:52

Nikdy jsi nebyla u doktora? Mas nějakého praktika ne? Nechodis na prevence, neprebiral kartu od dětského, nemá o tobě žádné záznamy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.2.24 19:05

@vokishka myslíte vstupní do zaměstnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65246
8.2.24 19:12
@Adéa píše:
@vokishka myslíte vstupní do zaměstnání

ne, pokud si najdeš nového obvodního, nebo tam přecházíš od pediatra, chce vstupní prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.2.24 20:46

@Adéa Potřebuješ výpis z dokumentace od tvého praktického lékaře. Ten potom vezmeš s sebou k lékaři, který bude provádět vstupní prohlídku do zaměstnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat