Vypití jablečného octa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.22 10:15

Vypití jablečného octa

Lidí mám dotaz, jsem ve 22 týdnu a mám špatné trávení, bylo mi doporučeno pití jablečného octa, nebyla jsem si ale jistá dávkováním :think: a na netu jsem popletla článek, kde psali dávkování a vypila jsem tak 7 polévkových lžic smíchaných do sklenice s vodou…což je opravdu moc 5oho octa, bylo to hodně kyselé, vypila jsem te sklenice necelou půlku :zed: :zed: :zed:
Ihned se mi zvedl žaludek :poblion: lehce a došlo mi, že ředění octa má být o dost menší :oops: :oops: snažila se obsah v žaludku rozredit vodou obyč, necelou sklenici jsem vypila aspoň poté.

Teď přemýšlím, zda jsem miminku neublížila? :( nafackoval bych si :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
26.2.22 10:21

Miminku jsi neublížila. Mně ocet s vodou na břicho vždycky pomůže a dokonce mi chutná, ale tenhle poměr musel být sadomaso 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.22 10:29

@Asiina byl právě, jako prase, nevím co jsem blbla, asi rozespáni po ránu :think:
Chudák, ten asi koukal :( nevím zda mám teď aspoň víc pít?

• Citovat
  • Upravit
1554
26.2.22 10:36
@Anonymní píše:
@Asiina byl právě, jako prase, nevím co jsem blbla, asi rozespáni po ránu :think:
Chudák, ten asi koukal :( nevím zda mám teď aspoň víc pít?

Nic tím nezkazíš. Teď už nemá cenu se tím trápit, když jsi to vypila. Tak klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.22 10:46

@Asiina se právě bojím také, abych to kyselé nějak nezpůsobilo stahy dělohy?

• Citovat
  • Upravit
41679
26.2.22 11:43

Vzhledem k tomu, že v žaludku je standardně kyselina chlorovodíková jejíž pH je cca 2, myslíš, že se může něco stát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
26.2.22 11:56
@Asiina píše:
Miminku jsi neublížila. Mně ocet s vodou na břicho vždycky pomůže a dokonce mi chutná, ale tenhle poměr musel být sadomaso 😂

Mně taky, dávám si ho, když jím moc sladkýho. Zrovna ted´ mám vedle sebe sklenku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
26.2.22 11:58

Prosím tě, neplaš, jabl.ocet je zdravý, miminku nic neudělá. A když to máš silný, tak to prostě naředíš do snesitelný chuti a ucucáváš, ne? Hlavu vzhůru :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí