Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Miminku jsi neublížila. Mně ocet s vodou na břicho vždycky pomůže a dokonce mi chutná, ale tenhle poměr musel být sadomaso 😂
@Asiina byl právě, jako prase, nevím co jsem blbla, asi rozespáni po ránu ![]()
Chudák, ten asi koukal
nevím zda mám teď aspoň víc pít?
@Anonymní píše:
@Asiina byl právě, jako prase, nevím co jsem blbla, asi rozespáni po ránu
Chudák, ten asi koukalnevím zda mám teď aspoň víc pít?
Nic tím nezkazíš. Teď už nemá cenu se tím trápit, když jsi to vypila. Tak klid ![]()
@Asiina se právě bojím také, abych to kyselé nějak nezpůsobilo stahy dělohy?
Vzhledem k tomu, že v žaludku je standardně kyselina chlorovodíková jejíž pH je cca 2, myslíš, že se může něco stát?
@Asiina píše:
Miminku jsi neublížila. Mně ocet s vodou na břicho vždycky pomůže a dokonce mi chutná, ale tenhle poměr musel být sadomaso 😂
Mně taky, dávám si ho, když jím moc sladkýho. Zrovna ted´ mám vedle sebe sklenku ![]()
Prosím tě, neplaš, jabl.ocet je zdravý, miminku nic neudělá. A když to máš silný, tak to prostě naředíš do snesitelný chuti a ucucáváš, ne? Hlavu vzhůru
![]()
Lidí mám dotaz, jsem ve 22 týdnu a mám špatné trávení, bylo mi doporučeno pití jablečného octa, nebyla jsem si ale jistá dávkováním
a na netu jsem popletla článek, kde psali dávkování a vypila jsem tak 7 polévkových lžic smíchaných do sklenice s vodou…což je opravdu moc 5oho octa, bylo to hodně kyselé, vypila jsem te sklenice necelou půlku

lehce a došlo mi, že ředění octa má být o dost menší
snažila se obsah v žaludku rozredit vodou obyč, necelou sklenici jsem vypila aspoň poté.
Ihned se mi zvedl žaludek
Teď přemýšlím, zda jsem miminku neublížila?
nafackoval bych si