Vyplacení u rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.2.25 20:18
@mamule42 píše: Více

A proč by nežádala…má dítě.
Dělá to každý, kdo může…by byla proti sobě.
Nájem nesmí být víc jak 30% platu jestli se nemýlím. Kolik bere nevíš ty ani já.

• Citovat
  • Upravit
21051
12.2.25 20:21
@Anonymní píše: Více

Tohle na štěstí po změnách v dávkách už nebude možné. Jen to pořád oddalují pitomci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37019
12.2.25 20:27

No a co, že má dítě. Bude mít taky milion na účtu. Že bychom prodali barák a šli někam do pronájmu, budeme mít pár mega na účtu, ale bydlení nám zaplatí ostatní a po nás potopa.
Snad už těmto lidem konečně zatnou tipec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 20:38

Nájem bude polovina :zed: a jasnē, že si zažádám, i kvůli státu jsou ty nájmy takhle nastřelený, chci aby to měla malá hezké, měla svůj pokoj a je to kousek od školy a od otce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.25 20:39
@JancaS84 píše: Více

To bydleníi ani zdaleka stát nezaplatí, jen přispěje…a mít možnost pořídit si svoje, neváhám…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.25 20:41
@Cenarius píše: Více

Já to vyrovnání nedostanu najednou a hned, nespěchám na to, ty peníze nepotřebuji okamžitě, stačí, že budu mít papír, že mi je musí vyplatit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.25 20:48
@smile_xxx píše: Více

Ano, moje chyba, ani mne nenapadlo, že se spolu někdy rozvedeme…každopádně svoje peníze dostanu…tak jděte, ten příspevek nedělá ani třetimu nájmu a já cizí dotuju myslím že dost ze svých daní…ale všechny můžu uklidnit, ty peníze nebudou jen tak na účtu, budu investované v něčem dlouhodobém a to do posuzování o superdávce nebude spadat…

• Citovat
  • Upravit
2512
12.2.25 20:52

Přej a bude ti přáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
12.2.25 20:53

Lidi proč do ní tak šijete.
Já za žil když cikáni dostali na poště vyplaceno kolem 36000. A ani psát neuměli - byl jsem u toho. Je to 10let zpět
Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.25 20:55

Tak hlavně aby ten tipec utli těm tmavým co tam jsou pořád, že.
Jenže těch se každý bojí, že do nich bodnou kudlu. Takže makat nemusí a smradi je živí, protože se množí víc než krysy.
Neeee…jen si hezky žádej.
Tady na ty chytrilíny se v…yser.
:pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.25 20:57
@smile_xxx píše: Více

Se tam odstehuj. Nikdo tě nikde nedrží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.25 20:59

Hele, ale třeba mi určite černý nebo ukačka poradí jak to udělat u ty superdávky s majetkem :D oni se vyznají :D já se nebojím, pracuji dost, o dítě se řádně starám, chlapa jsem obrat nechtěla, vím, že je to moje chyba, dluhy nemám, žádnou podporu jsem nikdy nepobírala a rada bych bydlela slušně…

• Citovat
  • Upravit
11185
12.2.25 21:01

Jeden pobirac davek urazi jine pobirace :mrgreen:
Kam jsme to dosli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...