Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Anonymní píše: Více
Ja si te spletla se zakladatelkou, co chce pobirat prispevek na bydleni
@Tarena píše: Více
Ano, to jsem já, ale ještě nic nepobírám, ono to ještě nějaký pátek potrvá ![]()
Jo nic si z toho nedělej. Nikdo nežije Tvůj život.
A jako samoživitelce Ti nezávidím. Bude to boj i tou podporou.
@Steve718 píše: Více
Ona ale není samoživitelka. Dítě má otce, který bude dítě živit také.
@JancaS84 píše: Více
Každé dítě má otce.
Jen někteří platí alimenty a nestarají se a bohužel někteří neplatí ani ty alimenty.
Zakladatelka bude mít tu lepší variantu.
Jen to dítě…
@Steve718 píše: Více
A proč tolik lítosti? Tuto situaci a situaci dcery iniciovala sama zakladatelka.
Kdybych já iniciovala rozvod, tak si ale dopředu zajistím, abych byla schopna sama uživit sebe i dítě…
Dobrý den,
rasismus je naprosto mimo mísu, navíc pokud chcete hlásat takové názory, měla byste si za nimi stát a neschovávat se pod anonymitou. Pokud se toto bude opakovat, dostanete okamžitý ban na 14 dnů.
Hezký den
Jana
Dobrý den,
opět to samé. Rasismus je naprosto mimo mísu, navíc pokud chcete hlásat takové názory, měla byste si za nimi stát a neschovávat se pod anonymitou. Pokud se toto bude opakovat, dostanete okamžitý ban na 14 dnů.
Hezký den
Jana
Ty příspěvky na bydlení by se měly zrušit.
Dva lidé se přestanou mít rádi a celá společnost to dotuje příspěvky na bydlení.
Jinak je mi líto, kolik lidí jde od sebe, jaký vzor budou mít naše děti-myšleno globálně.
Není lepší pracovat na spokojeném soužití?
Stejně té osobě co se chce rozvést většinou nevyjde druhý, třetí a další vztah, dítě poznává nového fotra/macechu, ach jo, je mi z toho smutno.
@ritterqa píše: Více
Jo máš pravdu.
Ale nevíš, co je přesné důvod rozvodu.
Je to jen její věc.
A ano měla si to lépe ošéfovat, ale když jsi zoufalý, tak prostě ti něco unikne nebo nedomýslíš.
A není to jen o dávkách, ale vychová nového daňového poplatníka, narozdíl od bezdětných.
@Niceday44 píše: Více
Jo máš pravdu.
Já to zažil jako teenager. Nás opustil otec kvůli jiné.
A mámy novej byl pěknej sobec, i když začátek dobrý.
Nakonec jsme si moc nerozuměli.
Ja ale žádné dávky nepobírám