Výplata za duben v Lidlu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Výplata lidl duben
Ahoj, pracuje tu někdo v lidlu?
Chci se zeptat, jestli Vám už někomu přišla výplata z LIDLU. Pokoušela jsem se dovolat účetní ale nedovolala.
Děkuji:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jak to má Lidl, ale tenhle měsíc říkají skoro všichni, že jim přišla výplata o pár dní déle. Možná to dělají ty svátky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndyNovotna Zákonná lhůta pro výplatu za březen je do konce měsíce dubna… Zákon je nadřazený výplatnímu termínu uvedenému ve smlouvě.
Nejspíš se ale jedná o zdržení v řádu jednotek dnů z důvodu zásahu svátků do výplatního období.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuji za vysvětlení, ale tak blbá ještě nejsem.
Vzhledem k tomu že byli ty svátky, tak se právě chci zeptat zda-mi někomu už přišla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndyNovotna a ako ti pomôže info, že nám už tá lidl výplata došla
nepochopím ![]()
- Citovat
- Upravit
Svátky + problémy s home office, plno věcí má zpoždění. Proto má mít člověk finanční rezervu alespoň ve výši min. 3 měs. výdajů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se pouze ptám, zda-li tu není někdo, kdo pracuje v LIDLU a zda-li mu přišla výplata, nikde nic nevidím napsané o tom, že nemám žádné peníze bokem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik píše:
Nevím, jak to má Lidl, ale tenhle měsíc říkají skoro všichni, že jim přišla výplata o pár dní déle. Možná to dělají ty svátky…
Mi přišla dříve, záleží na zaměstnavateli. Mě vycházel výplatní termín na svátek, takže byla o den dříve. Spíše bych zkusila počkat, možná tady zadavatelce výplata ještě přijde, může dojít i odpoledne
..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl - výplata
Ahoj, oživuji diskuzi o výplatě v Lidlu. Chtěla bych se zeptat, dorazila už někomu výplata za březen? Běžně mi to chodí kolem 9. a tento měsíc nic. Mohu se zeptat, jak jste na tom ostatní?
- Citovat
- Upravit
Hlavně žádnou paniku
Dobrý večer,
pokud Vám výplata za předchozí měsíc ještě nedorazila, rozhodně nezoufejte. Ono na druhou stranu si tím nepomůžete. Navíc i kdyby bylo již po výplatním termínu, zaměstnavatel má ze zákona nárok na,,nápravu". Panikou a stresem si ničemu nepomůžete. Navíc tady je potřeba se podívat, o kom píšete. Můj názor je takový, že to Lidl nemá zapotřebí neposlat svým zaměstnancům mzdy.
Jen ještě malá vsuvka, média by už o tom dávno informovala u takto velké společnosti, jak tomu bylo v několika případech.
Hezký zbytek dne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit