Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Hanka1 píše:
My též - minimalne nad tvoji češtinou
Jsi trapná běž peskovat někde jinde jo ![]()
@Tiger-lily píše:
Taky končím. Musím si jít vyleštit maserati.
dnes uz se tomu rika maserati jo? ![]()
@KattyK píše:
No nic moc noManžel má tak 50tis., já když byla v práci tak 40tis. No je to na knap
Budu muset zajít na sociálku, jestli by nebyla ňáká dávka..jako pro mně
![]()
No jistě, třeba máš NÁROK ![]()
@Tiger-lily píše:To nechápu. O to se ani nesnažím. A co třeba umlátit tisícovkama?
No to si piš…jseš fakt dobrá
@niv1986 píše:
No to si piš…jseš fakt dobrá
To jsem. Vím to dávno a díky za připomenutí. ![]()
@Tiger-lily píše:
To jsem. Vím to dávno a díky za připomenutí.
Tebe bych chtěla potkat… ![]()
@1.zizi píše:čemu? Mám na mysli auto…
dnes uz se tomu rika maserati jo?
@niv1986 píše:
Tebe bych chtěla potkat…
@nepřihl. karin píše:
Hanko, ty tu svou profesi fakt nezapřeš, co? Hele, tak prostě někomu není dáno, a uleví se ti, když ji tady budeš věčně peskovat za její špatnou češtinu? A jak to máš s rodičemi svých žáků, kteří taky gramatiku moc neovládají? Taky je ztrapňuješ a chováš se k nim povýšeně? Tak sakra, někdo je trdlo na pravopis, ale zase je manuálně zručný nebo má jiné kvality. To je jako v té nedávné diskuzi, jak se nějaká mamina ptala na matem. příklad…, a když se podívám, kdo tam zakladatelku ztrapňoval a ponižoval, tak vidím, že jsou to ty samé, co jsou tady. A pak se člověk diví, kde se v dětech bere ta zloba a povýšenost. Jste třeba dobré na gramatiku, ale máte velké rezervy v jiných oblastech…
@nepřihl. karin píše:
Hanko, ty tu svou profesi fakt nezapřeš, co? Hele, tak prostě někomu není dáno, a uleví se ti, když ji tady budeš věčně peskovat za její špatnou češtinu? A jak to máš s rodičemi svých žáků, kteří taky gramatiku moc neovládají? Taky je ztrapňuješ a chováš se k nim povýšeně? Tak sakra, někdo je trdlo na pravopis, ale zase je manuálně zručný nebo má jiné kvality. To je jako v té nedávné diskuzi, jak se nějaká mamina ptala na matem. příklad…, a když se podívám, kdo tam zakladatelku ztrapňoval a ponižoval, tak vidím, že jsou to ty samé, co jsou tady. A pak se člověk diví, kde se v dětech bere ta zloba a povýšenost. Jste třeba dobré na gramatiku, ale máte velké rezervy v jiných oblastech…
jestli se domnivas, ze jsem ucitelka, tak se bohuzel pletes… ![]()
i kdyz na me povolani rentierky muzu mit klidně češtinu jako zakladatelka
![]()
ja mezery nemam nikde, jsem proste dokonala a jeste supermatka ![]()
@Hanka1 píše:
jestli se domnivas, ze jsem ucitelka, tak se bohuzel pletes…![]()
i kdyz na me povolani rentierky muzu mit klidně češtinu jako zakladatelka
ja mezery nemam nikde, jsem proste dokonala a jeste supermatka![]()
![]()
@niv1986 píše:
Jsi trapná běž peskovat někde jinde jo
nejdu, mam hotovo a kafe na stole a rika ti neco svoboda slova a projevu, asi ne co ty nase mala cestinarska trapičko, jako ze trapis nas krasny rodny jazyk, trapna nejsi vubec ![]()