Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@lísteček1 píše:
Nevadí mi, pokud někdo dělá hrubky a píše tak, že občas musím přemýšlet, co vůbec tím psaním myslí. Také nemám ráda, pokud se někdo druhému posmívá, kvůli yi, sz…to je fakt hnusný. Ne každý umí dobře gramatiku.Ale co opravdu nesnáším je když někdo mluví - píše sprostě. To so zakladatelka opravdu mohla odpustit. Člověk se jí chce zastat, ale takto ani nemůže…
Nepotřebuju pomoc, vy si tady zase někoho najdete, komu zpříjemníte život ne
Aha, tak děkuji, už to chápu.
Zakladatelko, s čím že jsi to vlastně chtěla poradit - chtěla jsi vůbec?
@niv1986 píše:
na to se nedá ani nic odpovědět ![]()
@niv1986 píše:
Holky tady příště určo napíšu vy mi tady určo paradíte…Zte opravdu moc hodný
víš, ono se stačí normálně zeptat… ale tak, aby bylo jasné, co chceš vědět nebo poradit… jestli se ti nelíbí poradit, že si máte najít práci, nebo že nechceš slyšet, že někdo vychází dobře, to už je bohužel tvůj problém… nejlepší by bylo hned v úvodu napsat, co chceš slyšet… myslím, že jsi nešťastná, naštvaná, asi i ve finanční tísni nebo minimálně nepohodě, blíží se vánoce, lidi šílí s nákupy a tobě z toho není zrovna do zpěvu… ale i tak nemusíš být sprostá a hned útočit, protože i s těmi chybami by ses tu dočkala nějakých rad a dost lidí by ti poradilo i rádo… ale ty to svým útočným tónem hned v zárodku zakřikneš… bohužel… zeptej se na něco konkrétního a vždycky dostaneš odpověď…
@lísteček1 píše:
na to se nedá ani nic odpovědět
Promin bylo to všeobecně…to snad chápeš
@niv1986 píše:
No já si myslím že pomoc potřebuješ jako sůl ![]()
@niv1986 píše:
Promin bylo to všeobecně…to snad chápeš
Já pochopila, že to bylo napsáno přímo mě jako reakce na můj příspěvek. Bylo to tak označeno.
@rozmary píše:
No já si myslím že pomoc potřebuješ jako sůl
Jo no potřebuju.. od vás, už se nemůžu dočkat ![]()
@lísteček1 píše:
Já pochopila, že to bylo napsáno přímo mě jako reakce na můj příspěvek. Bylo to tak označeno.
Ano bohužel,..jsem to srovna napsala tobě
@niv1986 OK, pokud chceš vážně poradit, co jsi chtěla vědět? Tvůj dotaz byl opravdu hodně nekonkrétní..
@niv1986 píše:
Jinak pro informaci.. mám udělanou zemědělku…
A dělala sis ji v Čechách?
Děvčata děkuji, že se můžu bavit. Vy tady lidem nepomáháte, jen je znemožnujete…